-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.581
Hayırlı vakitte nasip olsun inşallahAy darısı bize çoğunuz sünnet yaptırdı bakalım bize ne zaman nasip olacak
Başarıyla kolaylijla geçsin inşallah.Guzel haberlerini bekliyoruz Paşa'nınKızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
Yarın minik mucizemiz Muhammed Alparslan paşamız ameliyat olacak paşamız için dua edelim teyzeleri ameliyatı iyi geçsin çok güçlü bir kahraman o bunuda atlatacak Allahın izniyleMinikimm bizi müsait olunca haberdar et kuzum dualarım paşamla
Tamam canım yazarımBilgi alırsan bizide haberdar et canımNefes0858
Hayırlısı olsun.Sagliginda sorun yok inşallahKızlar Muhammed Alparslan pasamızın ameliyatı ertelendi bazı sebeplerden dolayı haber vereyim dedim
Vardır herseyde bi hayırKızlar Muhammed Alparslan pasamızın ameliyatı ertelendi bazı sebeplerden dolayı haber vereyim dedim
Biz aşırı huysuz gece boyu bol aglamakiliyiz maalesef.Siz nasılsınızSessiz topik napiyosunuz bebişler nasıl
Bizde geceleri öyleyiz yarım saatte bir ağlayarak kalkıyor uyku düzeni kalmadıBiz aşırı huysuz gece boyu bol aglamakiliyiz maalesef.Siz nasılsınız
Yeni dişler mi geliyor kiBiz aşırı huysuz gece boyu bol aglamakiliyiz maalesef.Siz nasılsınız
Of yaBizde geceleri öyleyiz yarım saatte bir ağlayarak kalkıyor uyku düzeni kalmadı
Bilmiyorum ki kaşınıyor belli ama gelecek gibi değil yeni çıktı zaten 2 tane az ara verseydi dinlenseydik ama yokYeni dişler mi geliyor ki
Keşke 1 yaşına kadar zamanı varKeşke sıkıntısız çıksa şu dişler
Bakalım biz ne zaman çıkarıcaz
Bebişlerin derdi hiç bitmiyor ya gazı bitti rahat ercez derken bunlar çıkıyorBilmiyorum ki kaşınıyor belli ama gelecek gibi değil yeni çıktı zaten 2 tane az ara verseydi dinlenseydik ama yok