Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sepet beşik ebebek te bende baktım. Uygundu fiyatta. evet hamakta güzelmiş. 2 tane alsak neyi nereye koyacağız :) ama gün içine hamakta yatabilirler. mantıklı evet. sen buldukça atıver sana zahmet bana da fikir oluyor canım.
Tamam canım atarım bizimde kontrol yarın bakalım cinsiyetler ne 🤭🤭

Evet canım ben devam ediorum eskisi kadar morarmio ama karnım sistikce başka yere yapcam sanırım geçen hafta bı doktor sertleşmiş farklı yere bacağa kola yap dedi oda korkutuo buna zor alıştım☺️
Benim morariyor ya zaten tenim çok hassastır birde dünkü vurduğum dağılması sertlik oluştu bir tedirgin oldum çok ta acıyor göbekten sanırım artık başka yerden vurulmamiz gerek 😌

Benim morariyor ya zaten tenim çok hassastır birde dünkü vurduğum dağılması sertlik oluştu bir tedirgin oldum çok ta acıyor göbekten sanırım artık başka yerden vurulmamiz gerek 😌
Evet ben gecen hafta devlette gittim o doktor baktı sertleşmiş başka yere vur dedi öyle yapcaz acio çok başta daha çok morariodu şimdi daha çabuk gecio mororma cesaret edemiorum farkli yere henüz ☺️

Kız değil miydi seninkilerde. Sohrab Sohrab ın kızlar kesindi. K Kubkub06 nın da kız gibi denmişti. Senin de kesin kız diye hatırlıyorum ben:)
Yok kuzum değil 15 aralikti kontrolüm göstermediler birdahaki kontrolde netleşir iyice dedi Dr bende rüyamda hep kız görüyorum ama bakalimm 🤭🤭

Ben de göbekten yapıyorum hala.
Yarın 4 ay bitecek, 5 aydan sonra kola geçerim diye düşünüyorum. 😉
Bende gobekten oluyordum esim vuruyordu gecen acile gitmek zorunda kaldım oradaki hemsıre dedı doktoruna sor artık kol yada bacaga gec gobek gerilemeye baslamıs dedı bende sordum koldan ol artık dedı 2 gundur koldan oluyorum ama gobek hıc acımıyomus dedım o kolun acısına dayanılmıyor Vala tetenoz asısı da oldum gecen hafta

Bende gobekten oluyordum esim vuruyordu gecen acile gitmek zorunda kaldım oradaki hemsıre dedı doktoruna sor artık kol yada bacaga gec gobek gerilemeye baslamıs dedı bende sordum koldan ol artık dedı 2 gundur koldan oluyorum ama gobek hıc acımıyomus dedım o kolun acısına dayanılmıyor Vala tetenoz asısı da oldum gecen hafta
Yaaa bnde bugün koldan vurulayim artık çünkü benim göbeğim gerildi olsun o acıya da dayanırız ☺️

Yok kuzum değil 15 aralikti kontrolüm göstermediler birdahaki kontrolde netleşir iyice dedi Dr bende rüyamda hep kız görüyorum ama bakalimm 🤭🤭
Anladım canım. Rüyada görüyorsan kız onlar. :) ben hiç hissetmedim. transferden çıktım dedim ya tutmayacak ya da 2 kız dedim. Sonra hiç bir şey hissetmedim. Rüyama birden bire 2 kız bebek girdi üst üste. Tamam dedim ya:)

Bu modele bende bayılıyorum ama şuan oda açma gibi imkanımız olmadığı için sadece dolap ve bir beşik düşündüm montesorriler çok kullanışlı olduğunu duydum altı komple geniş bir çekmece ve alçak olduğu için bebek büyüyünce kendi inip gelebilir düşme vs olmaz diye düşündüm evet park beşikleri de çok seviyorum sende 1 yaşından sonra montesorri yaptırırsın canım dolap ve sifonyerine uygun
Aynen yatak genıs oldugu ıcın ilkokulda bıle kullanabilirler, arkadsımın oglu 3 yasında hala park besıkte yatıyor, gecmıyor daha buna dedı, o yaptırdı montessori.. Su an onun ıcın butce ayırmıcam valla, aklıma yattı dedikleri ıkı besık tamam, dolap ve sifonyer mecbur esyaları koymak ıcın, bu ay vericez sıparısı 2 aya ancak gelır
Bunu ben de çok beğendim. Yatağı da çok güzel. Büyük ölçülü yatak için acele etmeyeceğim ben de. Ama geniş bir dolap alacagim
Kesınlıkle ıkı bebek esyası ile ancak sıgarız ben de 4 kapılı dusunuyorum ve sifonyer, cekmce ozellıgı cok olan ıstıyorum

Selam kızlar benim de kontrol günü geldi çattı yarın bakalım benim minnak kalp atışını duyuracak mı bu sefer dua edin bana 🤲
Geç döllenme olabilir dedi doktor benim doğum ağustos sonuna kaldı ☺️ iyice sıcakları geçirip öyle gelem dedi heralde bizim sıpa
Güzel haberlerle gel inşallah kuzum 🥰 sağlıklı gelsin Ağustos olsun bebis canı ne zaman gelmek istedyse artık 😌😍😍

X