Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hemen baktım bende yanyana olanlardan. Aslında yanyana olanlar daha kullanışlı diyorlar. 6000 tl diyor yaa pahalı değil mi ki?
Canım o indirimsiz hâlidir. Biz ebebekte 3500'e gördük. Hatta kırmızısı internette 3000'e falan düşüyor. Ben de 6000 vermem çok yani

Canım o indirimsiz hâlidir. Biz ebebekte 3500'e gördük. Hatta kırmızısı internette 3000'e falan düşüyor. Ben de 6000 vermem çok yani
hıı ben hemen internetten açılan fiyata baktım. 3500 se iyi imiş. ebebekte evet bizde görmüştük hatırladım şimdi.

İkili olan çok güzelmiş ama ilk yıllar için uygun olur mu? Biraz araştırdım ben sallayacagim falan demeyin her ihtimale karşı sallanan bir şey alın diyorlar

aa şu ikiliden hiç görmemiştim çok güzelmiş ya iyiki attın. direkt bundan mı alıcan. yanına almak için beşikte alacaksın değil mi? direkt bunda yatıramayız.:)
Bunu yaptırmayı düşünüyorum şimdi tekli olarak 1 yaşından sonra odalarını yaparken ikili olarak planlayıp ek yaptirmayi düşünüyorum canım ek olarak ta hamak düşünüyorum 1 de sepet beşik olabilir hediye alacak olanlar var sepet beşik ve hamaklari hamak net ama kafamda arkadaşıma hediye almıştım kızı 9 aylık oldu hala bunda yatıyor çok geniş ve çok kullanışlı e bebekten almıştım

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-04-00-10-24-178_com.android.chrome.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu modele bende bayılıyorum ama şuan oda açma gibi imkanımız olmadığı için sadece dolap ve bir beşik düşündüm montesorriler çok kullanışlı olduğunu duydum altı komple geniş bir çekmece ve alçak olduğu için bebek büyüyünce kendi inip gelebilir düşme vs olmaz diye düşündüm evet park beşikleri de çok seviyorum sende 1 yaşından sonra montesorri yaptırırsın canım dolap ve sifonyerine uygun

İkili olan çok güzelmiş ama ilk yıllar için uygun olur mu? Biraz araştırdım ben sallayacagim falan demeyin her ihtimale karşı sallanan bir şey alın diyorlar
İkiliyi biraz daha büyüdüklerinde planlayacagim canım sinde tek montesorri beşik sallamak olarakta hamak düşünüyorum birde sepet beşik olabilir

Bunu ben de çok beğendim. Yatağı da çok güzel. Büyük ölçülü yatak için acele etmeyeceğim ben de. Ama geniş bir dolap alacagim

İkiliyi biraz daha büyüdüklerinde planlayacagim canım sinde tek montesorri beşik sallamak olarakta hamak düşünüyorum birde sepet beşik olabilir
Evet çok mantıklı. Çilek mobilyanin sitesinde uygun fiyatlı 3 yıl falan kullanılabilecek beşikler var. Müsait bir vakit gidip bakacağım.

Sepet beşik ebebek te bende baktım. Uygundu fiyatta. evet hamakta güzelmiş. 2 tane alsak neyi nereye koyacağız :) ama gün içine hamakta yatabilirler. mantıklı evet. sen buldukça atıver sana zahmet bana da fikir oluyor canım.

Evet canım ben devam ediorum eskisi kadar morarmio ama karnım sistikce başka yere yapcam sanırım geçen hafta bı doktor sertleşmiş farklı yere bacağa kola yap dedi oda korkutuo buna zor alıştım
Ben de göbekten yapıyorum hala.
Yarın 4 ay bitecek, 5 aydan sonra kola geçerim diye düşünüyorum.

Hiç belli olmaz, nice kanamaları olanlar oldu canım. Sağlıkla doğurdular. Gitmedin mi doktora?
Kan uyuşmazlığı iğnesi kanama olunca muhakkak yapılıyormuş, öyle okumuştum.
Bugün doktor rahim kalınlığı iyi korkacak bişi de olmayabilir diyerek tekrar beta istedi, bekliyoruz bakalım, inşallah artmıştır, hayırlısıyla tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…