Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İyi geceler millet herkes nasıl hoş bendeki de soru tabiki yorgun uykusuz,😁 minikler nasıl iyimi hepsi biz iyiyiz yani oğlan kolik ne kadar iyi olunabilitse kriz tutana kadar iyiyiz sonra cinnetin esigindeyim sizin minikler büyüdu şükür 🤲🥰 biz daha 4 buçuk aylığız iki bebeyle değil buralara girmek tuvalete gidemiyorum 😁

Slmmm benim canlarım nasılsınız kusura bakmayın yazamadım bizim doktor koşuşturmasi devam Pda vardı miniğim de kapanmamış o yüzden anjiyo olacak ağladım çok ağladım ama o hissedince bıraktım hüznümü bir kenara bununda atlaticak elbet dualarınızı bekliyorum 30 Kasım'da olacak dedi doktor bu sebeple sünnet felan erteledik evlatlarımız sağlıkla büyüsünler inşallah biz şuna 4 ayın içindeyiz kronolojik saymıyorum bile ek gıdaya gecmedik he uz ama miniğim artık büyüdü dönmeye başladı ağu çığlıkları tadım.bile yapmak istiyor versem baya yiyecek ♥️🥰

Slmmm benim canlarım nasılsınız kusura bakmayın yazamadım bizim doktor koşuşturmasi devam Pda vardı miniğim de kapanmamış o yüzden anjiyo olacak ağladım çok ağladım ama o hissedince bıraktım hüznümü bir kenara bununda atlaticak elbet dualarınızı bekliyorum 30 Kasım'da olacak dedi doktor bu sebeple sünnet felan erteledik evlatlarımız sağlıkla büyüsünler inşallah biz şuna 4 ayın içindeyiz kronolojik saymıyorum bile ek gıdaya gecmedik he uz ama miniğim artık büyüdü dönmeye başladı ağu çığlıkları tadım.bile yapmak istiyor versem baya yiyecek ♥️🥰
Çok güçlü miniğin var neler atlattı merak etme bunun da kolaylıkla üstesinden gelecek Allah'ın izniyle.Sen güçlü ol bebeğin senden güç alsın.Allah yardimciniz olsun 🤲Güzel haberlerini bekliyoruz 😊

Selam kızlar burası hala sessiz.Kirmizi kart verenlerde yok piyasada 😂
Bizim dişimiz çıktı 🥰Huysuzlugumuzun nedeni buymuş biraz erken oldu ama olsun 😊
Oo maşallah kuzum sıkıntısı ondandı demek ki
Ya benim gözlerim rahatsız biraz o yüzden çok bakamıyorum artık kk ya falan. Biraz da misafir telaşı vardı öyle geçiyor günler

Canim benim inşallah sağ salim onu da atlatacak Rabbim esirgesin beterinden korusun 🤲 bizim minik güçlü paşamız bak dönüyormuş bile benim oğlan da hala tık yok 🤭 maşallah ona öpüyorum kocaman 🥰

Oo maşallah kuzum sıkıntısı ondandı demek ki
Ya benim gözlerim rahatsız biraz o yüzden çok bakamıyorum artık kk ya falan. Biraz da misafir telaşı vardı öyle geçiyor günler
Geçmiş olsun canım ben de zaten emzirirken falan bakıyorum yoksa pek zaman olmuyor dediğin gibi.

Çok güçlü miniğin var neler atlattı merak etme bunun da kolaylıkla üstesinden gelecek Allah'ın izniyle.Sen güçlü ol bebeğin senden güç alsın.Allah yardimciniz olsun 🤲Güzel haberlerini bekliyoruz 😊
Hadi gözünüz aydın inci gibi sağlıklı dişleri olsun darısı başımıza 😍

Bizim paşamız çok güçlü Allahın izniyle bunuda atlatacak minik kahramanımız dualarım kuzumla❤️❤️

Selam kızlar burası hala sessiz.Kirmizi kart verenlerde yok piyasada 😂
Bizim dişimiz çıktı 🥰Huysuzlugumuzun nedeni buymuş biraz erken oldu ama olsun 😊
Kırmızı kartı bende hakettim sanırım 🤣🤣🤣
Benimki bi kaç gündür durmuyor memnun değil hiç biseyden anneme geldim ama benden başkasında uzun süre durmuyor bizimkide diş çıkaracak sanırım 😊 ek gıda serüvenimiz iyi gitmiyor zaten 🤦‍♀️
İnci gibi sağlam dişleri olsun kuzunun kalanlar rahatlıkla çıksın inşallah grubumuzun ilk dişi 🧿🥰🥰🥰

Kırmızı kartı bende hakettim sanırım 🤣🤣🤣
Benimki bi kaç gündür durmuyor memnun değil hiç biseyden anneme geldim ama benden başkasında uzun süre durmuyor bizimkide diş çıkaracak sanırım 😊 ek gıda serüvenimiz iyi gitmiyor zaten 🤦‍♀️
İnci gibi sağlam dişleri olsun kuzunun kalanlar rahatlıkla çıksın inşallah grubumuzun ilk dişi 🧿🥰🥰🥰
Evet hakettin 😂İnşallah bunu çok zor çıkardık diğerleri kolay olsun inş.Vakti geldi geliyor hepsi kolaylıkla çıkarsın 🤲

Benim ki emzirirken değil de kucagimdaysa telefonu aldığım gibi saldırıyor almak için 😅
Ay yeni gördüm bu mesajı. Bana bildirim gelmiyor mu arada kayboluyor mu anlamadım
Hahah tam canavar bunlar ya. TV den tel den uzak tutmaya çalışıyorum ama bence biraz aklı başına gelince bunu yapmak imkansız olacak sanırım 😅😅😅

Herkes bebesiyle savaşta 🤭
Benimde canıma okuyor sıpa. Bugün annemler uyuttu gitti az dinlendim bende. Diş sıkıntısı var gibi sanki. Senin bebiş nasıl var mı dişlerden bir haber 🥰
Dişlerden bi haber var mı bilmiyorum valla 🤭
Bizde daha düzelemedik grip öksürük devam ediyor doktora gittik hava verdi inşallah iyi gelir bir an önce toparlanırız

X