- 19 Kasım 2020
- 21.962
- 47.985
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.381
Günaydın kızlar ben artık eskisi kadar bakamıyorum pek vakit kalmıyor oğlandan misafir falan derken geçiyor öyle işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende girip bakıyorum yazan yok çıkıyorumNeredesiniz yahu nerde enerjik grubumuz
Ne oldi bize ne oldi söyle
AynenBende girip bakıyorum yazan yok çıkıyorum
Bende girip bakıyorum yazan yok çıkıyorum
Yazın yazın öyle bakıp kaçmak yok
Benim gözlerim çok kötü oluyor ya biraz telefon detoksu yapim ddmYazın yazın öyle bakıp kaçmak yok
Çok şükür iyi geçmiş kontrolBugün doktor konrtolumuz vardı şükür her şey yolunda ama bizde değil uykusuz gecelere huzursuzluğa ağlamalar tam gaz devam
Selam canım çok geçmiş olsun bu ara salgın var hastalık çoğaldı ne kadar dikkat etsekde olacağı varsa oluyorlar Rabbim korusun yavrularımızı hastalara şifa versinSelam Güzel Anneler.
Uzun zamandır hiç bakamadım buralara.
Minik Prensesim Hasta Oldu
Üşütme ile başlayan burun akıntısı ve içe akması sebebiyle ciğerler doldu . Hastaneye gittik burnu temizlendi. Evde yaptığım fizyolojik serum ve çekme işlemi yetersiz kalmış doktor her emzirmeden sonra ve her tıkandığında dedi. Bizde bu elektrik süpürgesine takılan burun aspire hortumu aldık. Allah'a şükür 2 gündür iyiyiz. Yine akıntı var ama koyu şekilde. Hırıltı bitti çok şükür. Bronşit e dönmeden kurtardık Allah bebeklerimize sağlık versin. Hasta olunca herey daha zor
Canim cok gecmis olsun İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız.Selam Güzel Anneler.
Uzun zamandır hiç bakamadım buralara.
Minik Prensesim Hasta Oldu
Üşütme ile başlayan burun akıntısı ve içe akması sebebiyle ciğerler doldu . Hastaneye gittik burnu temizlendi. Evde yaptığım fizyolojik serum ve çekme işlemi yetersiz kalmış doktor her emzirmeden sonra ve her tıkandığında dedi. Bizde bu elektrik süpürgesine takılan burun aspire hortumu aldık. Allah'a şükür 2 gündür iyiyiz. Yine akıntı var ama koyu şekilde. Hırıltı bitti çok şükür. Bronşit e dönmeden kurtardık Allah bebeklerimize sağlık versin. Hasta olunca herey daha zor
Hadi gözün aydın canım.Sorunsuz devam etsinler inş.Çok şükür iyi geçmiş kontrol
Bizimde dün nöroloji nefroloji kontrollerimiz vardı çok şükür sorunsuz geçti kontrol araları uzadı artık
Uykusuz geceler uzun bir süre daha devam edecek sanırım
Canım ben şimdi gördüm mesajını.Paşam kabak patates havuc denedi ama çok sevmedi bugün 3ünü karıştırıp sebze çorbası gibi vericem labne peyniri seviyor yoğurt vermeye başlayayım diyorum ek gıda verenler bilgi paylaşımı yapalım
Amin inşallah canım teşekkür ederimHadi gözün aydın canım.Sorunsuz devam etsinler inş.
Maşallah prenseslere et suyu ve tavuk suyuna erken degilmi canımCanım ben şimdi gördüm mesajını.
Bizde ek gıdaya geçtik. Hergün yoğurt mayalayıo veriyorum yarım çay bardağı kadar. Ve her gün çorba yapıyorum. Sebze çorbası na bal kabağı patates et suyu zeytin yağı. Veya brokoli karnabahar havuş işte bunları karıştırıyorum. Köy tavuğu ile de tavuk suyu arpa şehriye ile yapıyorum. Sadece bebek tarhanası aldım bir tek onu sevmiyorlar. Birde her gün elma armut havuş suyu sıkıyorum.
Dün bal kabağı çorbası yaptım sevmedi tiksindi.Sabah puresini yapıp kahvaltısına kattım onu da yemedi.Tadina ben de baktım acımsı bir tadı var acaba kabak mı iyi çıkmadı yoksa hep mi öyle bilemedim.Kabizlik sorunumuz var diye yesin çok istemiştimMaşallah prenseslere et suyu ve tavuk suyuna erken degilmi canım
Bizde kabak havuc patates brokoli karnabahar yoğurt labne yumurta sarısı armut tadimlari yaptık yarın bal kabağı denicem şimdilik tadım olarak devam ediyoruz çok severek yemiyor sebzeleri
Kabakla alakalı olabilir canımDün bal kabağı çorbası yaptım sevmedi tiksindi.Sabah puresini yapıp kahvaltısına kattım onu da yemedi.Tadina ben de baktım acımsı bir tadı var acaba kabak mı iyi çıkmadı yoksa hep mi öyle bilemedim.Kabizlik sorunumuz var diye yesin çok istemiştim
Yarım patates yarım havuç ince bir dilim kabak hepsini suda başladım blenderdan geçtim zeytinyağı ekledim ama yemedi.Pureyi de sadece hasladim ezdim kahvaltısına kattım hoslaadi biraz pekmez ile tatlandirdim az buçuk öyle yedi.Baska kabak alıp deneyim olmadı.Kabakla alakalı olabilir canım
Çorbayı nasıl yaptın
Ben buharda haşlayıp tadım yaptırayım diyorum inşallah sever