- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.221
Kabaktan sonra havuca geçeyim diyorum acaba patates mi denesemAynen birbirimize fikir verelim
Bizimki havuc puresini pek sevmedi galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabaktan sonra havuca geçeyim diyorum acaba patates mi denesemAynen birbirimize fikir verelim
Bizimki havuc puresini pek sevmedi galiba
Maşallah sen çok şey vermişsinBen de havuç patates kabak sarımsak zeytinyağı o şekilde verdim sevdi.Kabizlik var diye tek kabak verdim yemedi sıpa
Yoğurdu sevdi yumurtayı da yiyor.Meyveyi seviyor tatlı olduğu için özellikle üzümü.
Destekli oturması serbest canım ben başlamıştım zaten kucakta falan oturtmayaOhh maşallah kuzum ya çok heyecanlı bende istiyorum oturmasına ne dedi canım artık serbest mi
Bizimkide meyveleri çok seviyor meyve suzgeci aldım çok iyi oldu oyalanıyor onunlaBen de havuç patates kabak sarımsak zeytinyağı o şekilde verdim sevdi.Kabizlik var diye tek kabak verdim yemedi sıpa
Yoğurdu sevdi yumurtayı da yiyor.Meyveyi seviyor tatlı olduğu için özellikle üzümü.
Bende başlamıştım kucakta oturtmaya bebe yatmaz aldım playgronun çok sevdiDestekli oturması serbest canım ben başlamıştım zaten kucakta falan oturtmaya
Patatesi genelde seviyorlar bizimkide sevdi havuc dene bakalım inşallah sever seninkiKabaktan sonra havuca geçeyim diyorum acaba patates mi denesem
Alsam mı acaba bende kararsızım ben hem banyo oturagi olan varya ondan almıştım buda aklımın bir köşesindeBende başlamıştım kucakta oturtmaya bebe yatmaz aldım playgronun çok sevdi
Kabak sonrası havuc yapayım ben o zamanPatatesi genelde seviyorlar bizimkide sevdi havuc dene bakalım inşallah sever seninki
Nerden aldın canım bunu
Aaa bak ben unuttum onu aklımdaydıAlsam mı acaba bende kararsızım ben hem banyo oturagi olan varya ondan almıştım buda aklımın bir köşesinde
Kabak sonrası havuc yapayım ben o zaman
dolaptan aldımNerden aldın canım bunu
Sağol canım.Biz de aynı durumdayız adamakıllı uyumadım gece 2 saattir de tam uyanık.Gözumu zor açıyorumYorgun ve uykusuzmm yine gece krizlerimiz başladı
Ofd ya çok geçmiş olsun canım bende çok sık oluyordum çok kötü hele tam mastit olunca o ateş titreme o göğüs ağrısı
Kuzum ya evde mini masaj aleti falan var mı. Hani şu bime fgeliyor ya minnak bir şey. Ben en son onunla dağıtmıştım o bezeyi.
Tam mastite çevirmeden o bezeyi dağıtmaya çalış
Ohh maşallah kuzum ya çok heyecanlı bende istiyorum oturmasına ne dedi canım artık serbest mi
İstiyor bizim ki biraz peynir ile karıştırdım.su ile açtım anne sütü ile daha iyi olur tabi.Bazen seviyir bazen istemiyor.Bir defa da ekstra biraz pekmez ekleme yapmıştım.ayri olarak da veriyorum biz kahvaltı yaparken ağlıyor ver diye o zaman da sade olarak veriyorum.Ama.en çok ekmek seviyor Dişlerini kasıyor emiyor derken yarışı yere yarışı üzerine yarısı da midesine gidiyorMaşallah sen çok şey vermişsin
Yumurta verirken içine bisey koyuyormusun ben diyorum anne sütü ile biraz sulandırsam bir kere tadına baktırdım sevmedi
Diş mi geliyor acaba yaSağol canım.Biz de aynı durumdayız adamakıllı uyumadım gece 2 saattir de tam uyanık.Gözumu zor açıyorum
Eli sürekli ağzında herşeyi parçalayacak gibi ağzında sürtüyor büyük ihtimal çok kaşınıyor.Simdilik görünürde bir şey yok ama yakın gibiDiş mi geliyor acaba ya
Hadi gazaniz mübarek ola sever inşallah pasamiz herşeyiBizimde bugün kontrolümüz vardı ek gıdaya başladık
Bizimde öyle görünürde bir şey yok ama dediğin gibi kaşınıyor galiba. Bakalım bu hafta kontrolü var Dr ne diyecek dişle ilgiliEli sürekli ağzında herşeyi parçalayacak gibi ağzında sürtüyor büyük ihtimal çok kaşınıyor.Simdilik görünürde bir şey yok ama yakın gibi
Yaf şu profilindeki ayakları ısırırım bennn deliriyorum her gördüğümdeHadi gazaniz mübarek ola sever inşallah pasamiz herşeyi
Bende öyle tam isirmaliklar canım hepimizin meleği çok güzel Allah hepsine güzel baht nasip etsinYaf şu profilindeki ayakları ısırırım bennn deliriyorum her gördüğümde
Aminn aminn, canımBende öyle tam isirmaliklar canım hepimizin meleği çok güzel Allah hepsine güzel baht nasip etsin
Sağol teyzesi kabak 2.gun biraz zorlu geçtiHadi gazaniz mübarek ola sever inşallah pasamiz herşeyi