Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kizlar biz iyiyiz 4 aylik olduk şükür. İkizleri büyütmek cok zor. Yardımcı olan da olmayinca edimle kosturup.duruyoruz. parmaginda oynatiyor sıpalar bizi. Biri uyusa biri uyumuyor biri dursa öbürü ağlıyor.
Günler cok yogun 24 saat yetmiyor. Yorgunluk uykusuzluk hat safhada. Yinede bir gülüşleri dünyalara bedel. Cok şükür cok mutluyuz. Foruma uzun zamandir bakamıyorum 🥰
İyi olmanıza sevindim canım benim yerime öp balları 🥰🥰 Allah kolaylık versin ❤️

Evet ya dinliom oğlan konusuo adam uyumuş :olamaz: şimdide azcik tutamadı ki uyuyayım hemen bu çocuk acıkmış her ağladığında meme verseydik :uykucu::uykucu:annemde öyle hemen ağladığında aciktim i acaba
:halay::halay::halay::63:
Eşime diyorum şu memenin birini söküp sana monte etmek istiyorum diye 😅😅 😅 keşke öyle sökülüp takılan bir şey olsaydı😅 bi yere giderken sök ver birine gelene kadar idare eder 😅😅

Çok şükür canım saglıkları yerinde olsunda 😍
Analık zor bir o kadar da muhteşem her sabah tekrar tekrar aşık oluyorum uykusuzluk hemen yerini aşka bırakıyor ❤️❤️
Babalarla 24 saat yer değiştirsek 🤣🤣
Öyle tabi canım o kadar ben bende değilimki sen nasılsın diye sormamışım bile 😪
Aşık olmamak mümkün değil ki zaten o kadar güzelki🥰

Benim her günüm aynı saatlerce uyutmaya calis 15 dk şekerleme yapsın kalksın.Bir sabah bir akşam vakit nasıl geçiyor anlıyorum.
Şükür gaz sancimiz çok az bitti sayılır ama uykular hala düzene girmedi.Kac gün oldu kaka da yapmadı 😏
Bu uykular hiç düzene girmiyorum sanırım 🤦‍♀️ bizde öyle ayağımda tutarsam uzun uyuyor yoksa kalkıyor hemen 🤭
Ah kuzum kıyamam rahatsız olur

SevimliKedii SevimliKedii
baby-laugh.gif

Ce'eeeeee 😁😁😁

Bu uykular hiç düzene girmiyorum sanırım 🤦‍♀️ bizde öyle ayağımda tutarsam uzun uyuyor yoksa kalkıyor hemen 🤭
Ah kuzum kıyamam rahatsız olur
Bizde çok huzursuzuz bi kac gündür ayağımda uyursa güzel uyuyor yoksa en fazla 20 dk uykuya geçişlerde epey zorlanıyoruz direniyor uyumamak için 😐

Alemsin kiz🤭😅 ay anca okuyorum artık yaa pek fırsat olmuyor yazayım bebeden 🤭uyududa şükür 🤗 nasılsınız.
Hahah bugün de ben firar ettim 😅 işi gücü her şeyi bıraktım kendime vakit ayırdım akşama kadar diizi izleidm😅😅 tabi oğluş müsaade ettiği sürece

X