Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ay sonu kendi doktorumuza gitcez ona bi sorayım bakim ne diyecek. Kız bide rotanın ikinci dozu için herhangi bir tarih söylemedi Dr ama biz 5. Ay kontrolüne giderken yanımızda görürsek olur herhalde dimi
İlk dozu ne zaman ayın kaçında oldunuz biz ilk dozu temmuz 22de olmuştuk 2. Dozu Eylül 22de yaptı

Yok kuzum başka bi alerji doktoru tavsiye ettiler çok iyi dediler ona gittim. Kan ve kaka tahlilimiz vardı ona baktı bide alerji testi yapıldı.
Bebeğin sırtını komple açtık. Küçük neşter gibi bir şeyler vardı sırası ile bi suya batırdı onları sonra oğlanın sırtına sırayla hafif çizik attı 🥺 çok acılı bir işlem değil ama bir süre öyle çıplak bekletiyorlar sonra hangisine tepki verdi ona bakıyorlar
Çok geçmiş olsun canım bende ay sonunu bekliyorum doktorum bi mama daha önerdi duruma göre test yapalım dedi ama benim kızımda alerjiyle ilgili belirti yok o yüzden bi yanım yapmak istemiyor bakalım ama geçici canım korkma kalıcı olmuyor alerji

İlk dozu ne zaman ayın kaçında oldunuz biz ilk dozu temmuz 22de olmuştuk 2. Dozu Eylül 22de yaptı
Tam hatırlayamadım tarihi ama geçmişime bakıp sıradaki randevuyı ona göre alayım. Kendi doktorumuz yapmıştı. Bizim oğlan doktorunu çok seviyor 😅 aşkla bakıyor adama😅

Çok geçmiş olsun canım bende ay sonunu bekliyorum doktorum bi mama daha önerdi duruma göre test yapalım dedi ama benim kızımda alerjiyle ilgili belirti yok o yüzden bi yanım yapmak istemiyor bakalım ama geçici canım korkma kalıcı olmuyor alerji
Ya bende yumurta alerjisinden korktum o yüzden yaptırdım. Eğer yumurta alerjisi varsa 1 yaş aşısı sıkıntılı olabiliyormuş gözetim altında yapılıyormuş. Çok şükür çıkmadı ama ben yine de son yediğim peynirin etkisi falan geçince yumurtayı test etcem

Biz iyiyiz teyzesi rutin kontrol güzel geçti demir ilacına başladık.
Ek gıdaya başlayabiliriz dedi mama sandalyesinede ufaktan oturtabiliriz kontrollü bi şekilde dedi 😍
Çok şükür canım 🥰
Hangi demir ilacını verdi
Ek gıda 3 gün kuralı ilemi bende kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum 🤭🤭

Yağmurlu bir İstanbul gününden Günaydın herkese🥰🥰
Bizimki bugün yarım yaşına girdi 💙
6 ay atağı varmı yoksada bizde var hosgeldi 🤣🤣🤣
Hahha ataklar bitmiyor bitse dolunay başlıyor o bitiyor aşı başlıyor 😅😅
Bebeler isyandaaaa
baby-cry.gif

X