- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.991
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.001
Kızlar bende bakamıyorum da yaramazlıkta tavan yaptık dün
Bide doktora gitmiştik süt alerjisi çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya az çok tahmin ediyorduk alerji olduğunu ne dedi tam olarak doktorKızlar bende bakamıyorum da yaramazlıkta tavan yaptık dün
Çıkacağı belliydi ama geçici oluyor sıkma canini sana biraz zor olacak diyet ama sabredeceksin mecbur.Kisa sürer inşKızlar bende bakamıyorum da yaramazlıkta tavan yaptık dün
İnşallah canım ya en azından neye alerjisi olduğu kesinleşti diğer türlü bir şey yemeye korkuyordum. Zayıfladım çöktüm iyiceÇıkacağı belliydi ama geçici oluyor sıkma canini sana biraz zor olacak diyet ama sabredeceksin mecbur.Kisa sürer inş
Aynen canım alerji testi yapıldı süt ürünlerine alerjisi var dedi işte diyet yapcam bir ay sonra tekrar gitcez. Bu sırada bana kalsiyum falan verdi vitaminsiz kalmayalım diye. Bakalım inşallah kısa sürede geçerYa az çok tahmin ediyorduk alerji olduğunu ne dedi tam olarak doktor
Hadi gözünaydın enazından ne olduğunu buldunAynen canım alerji testi yapıldı süt ürünlerine alerjisi var dedi işte diyet yapcam bir ay sonra tekrar gitcez. Bu sırada bana kalsiyum falan verdi vitaminsiz kalmayalım diye. Bakalım inşallah kısa sürede geçer
Sağol balım ya inanılmaz rahatladım sürekli not alıp kaka kontrol yapıyordumHadi gözünaydın enazından ne olduğunu buldun
Ek gıdaya geçtiniz mi sizSağol balım ya inanılmaz rahatladım sürekli not alıp kaka kontrol yapıyordum
Yok kuzum geçmedik bu ay gidince sorayım bakalım ne diyecek. Alerji doktoru başla dedi ama bilemedimEk gıdaya geçtiniz mi siz
Bizede nescafe dokunuyor içince başlıyor kaşınmaya bulunca rahat ettim yaz boyu domates yapıyor diye yemedim
Alerji dr alerjenlerr tepkisi nasıl olacak diye demiştir başla o zmnYok kuzum geçmedik bu ay gidince sorayım bakalım ne diyecek. Alerji doktoru başla dedi ama bilemedim
Anamm domates masum muymuş. Tüü gitti bahçe domatesleri
Geçici bi süreç diye biliyorum biraz daha sabredicen canim düzelir merak etmeAynen canım alerji testi yapıldı süt ürünlerine alerjisi var dedi işte diyet yapcam bir ay sonra tekrar gitcez. Bu sırada bana kalsiyum falan verdi vitaminsiz kalmayalım diye. Bakalım inşallah kısa sürede geçer
Canım dediğim bölümemi gittin galiba bende gideceğim ne testi yaptılarKızlar bende bakamıyorum da yaramazlıkta tavan yaptık dün
Çok şükür canım saglıkları yerinde olsundaCanım arada girip bakıyorum takipte kalmaya çalışıyorum ama normal hayata tam olarak dönüş yapamadım o kadar çok şey oldu ve olmaya devam ediyorki yetişemiyorum
Gaz,göz yaşı,dramm, kan uyuşmazlığı, kusma,reflü,meme reddi,mama beğenmeme derken buraya kadar geldik çok şükür
Analık çok zor imkanı olan baba olsun
Heleki benim gibi uykucu ve keyfine aşırı düşkün insanlar için
Aşkımız baki canım oğlumla tabiki iyiki geldi hamd olsun
Bende durumların özeti aşağı yukarı böyle işte
Bende sabırsızlıkla ek gıdayı bekliyorumBeni görünce ağlıyor kucağıma alınca durmuyor sorun o.Ben demek meme demek yokta olsa ver diyor.
3 gun kurari yapıyor sayilirim.Duruma göre meyve de sorun olmadı şükür.Corba ilk gün sevdi yedi dün istemedi pek.Amac alerjik denediklarimde olmadı şükür
Ay sonu kendi doktorumuza gitcez ona bi sorayım bakim ne diyecek. Kız bide rotanın ikinci dozu için herhangi bir tarih söylemedi Dr ama biz 5. Ay kontrolüne giderken yanımızda görürsek olur herhalde dimiAlerji dr alerjenlerr tepkisi nasıl olacak diye demiştir başla o zmn
Bnm arkadaşta 5. Ay başladı akerjikti
Aynen kuzum öyleymiş ilk zamanlar yavrucak böyle kalacak gibi düşündüm psikolojim bozulmuştu. İnşallah en kısa zamanda geçerGeçici bi süreç diye biliyorum biraz daha sabredicen canim düzelir merak etme
Yok kuzum başka bi alerji doktoru tavsiye ettiler çok iyi dediler ona gittim. Kan ve kaka tahlilimiz vardı ona baktı bide alerji testi yapıldı.Canım dediğim bölümemi gittin galiba bende gideceğim ne testi yaptılar
Hahaha ay o kısır döngüye bi girince bi daha çıkamıycam sanıyor insanBenimki akşam beni mahvetti tam 3 kere pijama değiştirdim üstüne birde yatağımın nevresimini tam uyutucam pirttttt altını değiş bele kadar temizle yatır bu sefer kustu yine başa dön tam ayağıma aldım yine pirttttt bi daha üst değiş ne geceydi
5. Ayda götür yada götür kontrolde sor yaptırAy sonu kendi doktorumuza gitcez ona bi sorayım bakim ne diyecek. Kız bide rotanın ikinci dozu için herhangi bir tarih söylemedi Dr ama biz 5. Ay kontrolüne giderken yanımızda görürsek olur herhalde dimi