- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.841
Tahin yapabilir canım susam da alerjen gıdalar arasındaCatlak-kurabiye şimdi kakamizida kan vardı doktoru aradım demir yapar dedi Dedim d vitamini alioz sadece .bı kaç bez olursa süt alerjisi olur takip edelim dedi.diyet veririz dedi sana sen ikinciyi hemen mi gormustun .ben farklı tahin yedim pekmez le karistirdim kafam durdu
Doktora soledim bı kaç bezde görürsek bakalım dedi ya başka yere gidip guvenmiorum ateş die gittim doğduğunda neler yaşattılar para alsın diye.simdide böle beklemek enfeksiyon için başka belirti varmı acaba. Ya çok fazla kusuo iki gündür bide gürültülü kaka yaptı tam emiodu hatta dedim bugün ilk defa güldü cocum ondada bu huzursuzluk hala devam zaten olsak su aşıları bı dert olmasak öyleTahin yapabilir canım susam da alerjen gıdalar arasında
Ben kanı görür görmez gitmiştim enfeksiyona bakıldı temiz çıkınca alerji den şüphelendi
Haftaya başka doktora gideceğiz
Maşallah canım gece uykusu iyiymiş sende dinlenmiş oluyorsun diğer türlü zor oluyor uykusuzluk benim bünye alıştı artık saat başı kalkmayaAma o uykuya dalana kadar neler yasiom benşükür gece uykusu iyide gündüz pek öyle olmuo ya bu aşı etkisi ne zaman geccek herşeye aglio bı anda tüm huyu deisti çocuğumun ben bu aşıya çok hazırlıksız yakalandım
İkisini yaptircagimi bilmiodum kuzum valla bı dk durmadı nereye koysam aglio ayağımda salladım sürekli beyaz gürültü tepesinde boleydik bütün gün bide bu kakasinda kan bugün bana son darbe olduMaşallah canım gece uykusu iyiymiş sende dinlenmiş oluyorsun diğer türlü zor oluyor uykusuzluk benim bünye alıştı artık saat başı kalkmaya
Keşke sende 2 menenjiti bir arada yaptırsaydın inşallah diğeri böyle yapmaz bi kaç güne geçer huzursuzluğu canim
Doktorunuz aşının birinimi önerdi sadece canım. Napsın paşa biz bile iğne olunca kaç gün ağrısını çekiyoruz illaki onlarında bacakları ağrıyorİkisini yaptircagimi bilmiodum kuzum valla bı dk durmadı nereye koysam aglio ayağımda salladım sürekli beyaz gürültü tepesinde boleydik bütün gün bide bu kakasinda kan bugün bana son darbe oldu
Evet kuzum devamını olcaz kıyamam ya şuanda papatya tarlası ni içsem sakinlemez bebemDoktorunuz aşının birinimi önerdi sadece canım. Napsın paşa biz bile iğne olunca kaç gün ağrısını çekiyoruz illaki onlarında bacakları ağrıyor
Takip et canım kanıda inşallah devamı gelmez
Herşey onların sağlığı için bi kaç güne normale döner kuzuEvet kuzum devamını olcaz kıyamam ya şuanda papatya tarlası ni içsem sakinlemez bebem
Yeşil on süt faxls alınca yada Yedigle alakalı Dr kuxum.yesili sormuştum onemsemdi daha once doktor korkma kuzumHerşey onların sağlığı için bi kaç güne normale döner kuzu
Benim oğlusun altını değiştirdim biraz önce kaka yapmıştı yeşil renk ve sanki biraz mukuslu gibi alerjimi yoksa anlamadım yada demir ilacindan mı o renk oldu
Enfeksiyon olsa ateş olur dicem sizin aşıdan ateş var. Mujus var mıydı canım. Bide çok kusuyırsa alerji olabilir sanki ya. Bizşmkğde o kan olduğu gün çok kusuyıDoktora soledim bı kaç bezde görürsek bakalım dedi ya başka yere gidip guvenmiorum ateş die gittim doğduğunda neler yaşattılar para alsın diye.simdide böle beklemek enfeksiyon için başka belirti varmı acaba. Ya çok fazla kusuo iki gündür bide gürültülü kaka yaptı tam emiodu hatta dedim bugün ilk defa güldü cocum ondada bu huzursuzluk hala devam zaten olsak su aşıları bı dert olmasak öyle
Sanki mukuslu gibi kuzumEnfeksiyon olsa ateş olur dicem sizin aşıdan ateş var. Mujus var mıydı canım. Bide çok kusuyırsa alerji olabilir sanki ya. Bizşmkğde o kan olduğu gün çok kusuyı
Takip et bakalım canım farklı olarak tahin yedim deidn onu bir hafta falan yeme diğer yediklerini etkileyecek mi bakalım. Bir hafta hatta en az bir en fazla üç hafta diyet yapmak lazım diyorlar. bir hafta sonra tekrar ye bakalım olacak mı inşallah alerji değildir popişte çatlak falan var mı kontrol ettin miSanki mukuslu gibi kuzum
Kırmızılık var ama çatlak yok kuzum pişik gibi de deil hatta önce o dikkatimi çekti bide sesli yaptı emziriodum acaba zorladı mi böle ip gibi iki tane baya uzun du kan foto çektim ama direk aradım dedim çektim sakin ol annesi bı kaç bez daha yaparsa diyet yaparız dedi ama ben öyle rahat olurmuyumTakip et bakalım canım farklı olarak tahin yedim deidn onu bir hafta falan yeme diğer yediklerini etkileyecek mi bakalım. Bir hafta hatta en az bir en fazla üç hafta diyet yapmak lazım diyorlar. bir hafta sonra tekrar ye bakalım olacak mı inşallah alerji değildir popişte çatlak falan var mı kontrol ettin mi
Demirden canım ben arada unutuyorum vermeyi o zaman sarı oluyor verince yeşil oluyorHerşey onların sağlığı için bi kaç güne normale döner kuzu
Benim oğlusun altını değiştirdim biraz önce kaka yapmıştı yeşil renk ve sanki biraz mukuslu gibi alerjimi yoksa anlamadım yada demir ilacindan mı o renk oldu
Cnm atak ayındayız . Bizimki çok iyiydi bugün çok sordum ağlama uykusuz meme reddi ne ararsan vardi. ya ağrısı var ya diş bilmiyorum. Bende calpol verdim 1 çay kaşığı uyudu. 1 saat uyudu yine kalktı. Banyoya soktum masaj sıcak su üstüne mama.uyuyo miss gibi. İnşallah gece de uyur çünkü çok yoruldum. Sağ baş parmağım çok ağrıyor 1 haftadırKızlar biz bide atak haftasına denk gelmiş olabilirmiyiz durum asi yan etkisinden çıktı sankikaç takla attım emzirmk için uykusu var uyumak istio uyumuo ayakta kucağımda hiç aglamazdi çok aglio
İnşallah uyur kusumCnm atak ayındayız . Bizimki çok iyiydi bugün çok sordum ağlama uykusuz meme reddi ne ararsan vardi. ya ağrısı var ya diş bilmiyorum. Bende calpol verdim 1 çay kaşığı uyudu. 1 saat uyudu yine kalktı. Banyoya soktum masaj sıcak su üstüne mama.uyuyo miss gibi. İnşallah gece de uyur çünkü çok yoruldum. Sağ baş parmağım çok ağrıyor 1 haftadır
Bizim çok oldu kuzum kendim deneme yanılma yöntemi ile bulmaya çalıştığım içinKırmızılık var ama çatlak yok kuzum pişik gibi de deil hatta önce o dikkatimi çekti bide sesli yaptı emziriodum acaba zorladı mi böle ip gibi iki tane baya uzun du kan foto çektim ama direk aradım dedim çektim sakin ol annesi bı kaç bez daha yaparsa diyet yaparız dedi ama ben öyle rahat olurmuyum
Senin kaç kere oldu kuzum bide şüphelendiği neler oldu alerji
İnşallah çıkmaz kuzum birden fazla mı alerji olduğunu dusunuosun alerji deil basit farklı biseydendr inşallahBizim çok oldu kuzum kendim deneme yanılma yöntemi ile bulmaya çalıştığım için
Süt ürünleri miktara bağlı yapıyor, kuru yemiş yapıyor ve yumurta
İnşallah alerji çıkmaz ama eğer alerji çıkarsa özellikle yumurta alerjisi çıkarsa 1 yaş aşısı tehlikeliyniş canım
Gözetim altında yapılması gerekiyormuş. Aşının içinde yumurta varmış