- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.821
Allah'tan eşim evdeydi bugün bide dışarı çıktık yıkadık kıyamet kopardı.emmedi bide şimdi uyku arasında emzirdim kıyamam ya çok bağırdı ağladı b tipi menenjit mis e daha olcaz hepsi mi yan etkili of cidden atak bitio asi baslioBizimde öyleydi kuzum ateş 1 kere çıktı ama huysuzluk ağlamalar 3 gün devam etti zor susturuyordum akşam oldumu başlıyordu
Kuzum bide bugün çok fazla kustu kusma da yaptı sizeBizimde öyleydi kuzum ateş 1 kere çıktı ama huysuzluk ağlamalar 3 gün devam etti zor susturuyordum akşam oldumu başlıyordu
Uyku arasında hep emzirmeye çalış canım benim oğluşum uyuyordu aradan çok geçmeden çığlıkla başlıyordu ağlamaya tekrar meme ver salla bi kaç gün böyle sürdü şimdide akşam uykuya geçince arada yine hıçkırarak ağlıyor inşallah senin uzun sürmezAllah'tan eşim evdeydi bugün bide dışarı çıktık yıkadık kıyamet kopardı.emmedi bide şimdi uyku arasında emzirdim kıyamam ya çok bağırdı ağladı b tipi menenjit mis e daha olcaz hepsi mi yan etkili of cidden atak bitio asi baslio
Yok canım kusma olmadı bizdeKuzum bide bugün çok fazla kustu kusma da yaptı size
Tek olmadığımı bilmek iyi geliyorGece uyandırmayı da sormuşsun ben hiç saat kurmadım acıkınca uyanıyor yada mızırdanıyor o zaman besliyorum zaten gece beraber uyuyoruz meme ağzında hepemzik oldum
İlk zamanlar 2 3 saatte bir kalkardik büyüdükçe daha sık kalkıyoruz saat başı emmek istiyor uykularımiz düzene bir girse hayırlısıyla
I iklime_06 senin dediğin gibi canım büyüdükçe ilk zamandan daha sık kalkar oldu terse döndük cidden
İnşallah canımUyku arasında hep emzirmeye çalış canım benim oğluşum uyuyordu aradan çok geçmeden çığlıkla başlıyordu ağlamaya tekrar meme ver salla bi kaç gün böyle sürdü şimdide akşam uykuya geçince arada yine hıçkırarak ağlıyor inşallah senin uzun sürmez
B tipi olan bexsero canım ağır olan o zaten ben ikisini beraber yaptırdım hatta rotanin 2.dozuda yapılmıştı
Menenjit 2.dozlar yine aynı anda yapılacak bizim
Bnm bebemin tek farkı beş saat uyandırma gözü yemek gormuo ondan guvrnemiom kuzum gündüzde aciksa bile uykusu varsa emmeden uyuyobbasindan beri bı kere yeni doğanda uyuya kalmiaim 6 saat sonra emdiGece uyandırmayı da sormuşsun ben hiç saat kurmadım acıkınca uyanıyor yada mızırdanıyor o zaman besliyorum zaten gece beraber uyuyoruz meme ağzında hepemzik oldum
İlk zamanlar 2 3 saatte bir kalkardik büyüdükçe daha sık kalkıyoruz saat başı emmek istiyor uykularımiz düzene bir girse hayırlısıyla
I iklime_06 senin dediğin gibi canım büyüdükçe ilk zamandan daha sık kalkar oldu terse döndük cidden
6da öttü bizimki simdi uyuttumHeyy günaydınnnn
Evdeki cücük horozlar öttü mü bakalım
Ötmezlerse olmaz6da öttü bizimki simdi uyuttum
Günaydın canım hayırlı cumalar hayırlı kandiller bende kocaman öpüyorum bebisleriGünaydın hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar minik kuzularınızın o minnak mis kokulu ellerinden öpüyorumküçükler daha yanak öpmek yok
Uykucu senin paşa maşallahBizim kuş ta dört saat geçti dayanamadım uykulu emzirdimama hala huysuz bebeim ha 6 da kalktı ama aciktigindan olduğunu sanmiorum bizim bebe uykumu aclikmi deseler uyku der ama uykuya dalana kadar neler yasioz gündüz çok zor zaten akşam da dalana kadar neler yasioz
Amin inşallah çok şükür bugunlerimizeHayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar
Bizlere bu günleri yaşatan bu muhabbetleri yaptıran Rabbim inşallah tüm evlat hasreti çekenlere de hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin
Ama o uykuya dalana kadar neler yasiom benUykucu senin paşa maşallah