- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.621
Bağışıklık güçlendiriciO umca ne ya bir iki yerde daha gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bağışıklık güçlendiriciO umca ne ya bir iki yerde daha gördüm
Hahah ben umutlandım ya uyur diye düşünüyorumKazanla yapmam lazım
Bize mi Bebeye miBağışıklık güçlendirici
Bebeye kullanıyorsun ama sen kendinde kullanabilirsinHahah ben umutlandım ya uyur diye düşünüyorum
Bize mi Bebeye mi
Uyku konseptiAy kızlar bu aylık konseptler oluyor ya 4. Ay için bulamadım ya var mı güzel fikirler
Tamam canım Bi bakim ona ya ben çok çabuk hastalanırımBebeye kullanıyorsun ama sen kendinde kullanabilirsin
Hahah bu süperdi uyumayan bebeeee adlı çalışmaUyku konsepti
Yada papatya çayı kazanına koy
Ahh keşke Aminn hele gidem de bebem uyumuşken yemeğin soğanın kavurayım bir sonraki uykuda diğer malzemeleri eklerim sonraki uykuda diğer malzemeler derken akşama kadar bi yemek çıkar herhalde inşallah maşallahGünaydın kızlar Geçirdiğiniz en güzel gün olsun
Dedim ve soğanı sadece elime aldım bebem uyandıAhh keşke Aminn hele gidem de bebem uyumuşken yemeğin soğanın kavurayım bir sonraki uykuda diğer malzemeleri eklerim sonraki uykuda diğer malzemeler derken akşama kadar bi yemek çıkar herhalde inşallah maşallah
Al kuzum şifa olsun baktim iki bardak için ce anne sütü de artiomus valla dün tepesinde o kadar oksurdum maşallah invardi ama ben hiç uyumadım bugün anneme geldim öksürük ten mahvoldum çok dikkat edin kızlar.normalde bak geldik uyumazdi koyunca uyanirdi maşallah uyudu sanada şifa olsun canım benimDün aldırdım canım ya bugün yapcam. Dün ağzıma mıçtı oğlan yorgunluktan konuşmaya mecalim yoktu artık
Canım direk cezveye ıhlamur kaynatir gibi koydum su içeceğim kadar papatya kaynat şekersiz içtim iki bardak iç sonra bana dua edersin ben başka amaçla içtim grip için ama bildiğin bebem guelrek uyanio koyunca uyanmioTureed canım nasıl yaptın papatya çayını
Kız ben neler yaşadım sabah bı bilsen anamda aldım soluğu hiç uyumadım bebem uyudu bide elektirikler tüm gün gitcek die kostum ben oksurkten uyumadım gece paşam maşallah uyuduTureed nerdesnnnnnn bebem uyumuyorrrrrr yemek yapamiyimmmmmmm tarif piliiiiiisssssss
Bnde ise yaradı kuzum iki bardak içtim cocum gunduz uyuma bildiHahah ben umutlandım ya uyur diye düşünüyorum
Bize mi Bebeye mi
Evet canım grip gibi olunca doktoru yazmış 5 gün kullanmış ilerlemeden geçmişAa ciddi mi. Hasta olunca mı başlamış kuzum
Yok canım benim ablam yeğenime kullanıyor biliyorum umcayı gidince sorayım bendeDr sana umca önerdi mi bizim abi hasta olunca ona bulaşmasın bulaşırsada hafif atlatır diye veriyor sor canım sende gittiğinde sana da söyler
Yada ismine uydurup kuvvetini kimyonlu su yap öyle resim çekUyku konsepti
Yada papatya çayı kazanına koy
Benide dünden beri bir öksürük tutuyor inat gibi paşamı uyutmamı bekliyor çocuk sıcrıyor ağlıyor zaten öksürük korkusu var artık ağzıma ne bulsam tikiyorum ses çıkmasın biraz önce yine tuttu gözümden yaş geldi gıcık gibi biseyAl kuzum şifa olsun baktim iki bardak için ce anne sütü de artiomus valla dün tepesinde o kadar oksurdum maşallah invardi ama ben hiç uyumadım bugün anneme geldim öksürük ten mahvoldum çok dikkat edin kızlar.normalde bak geldik uyumazdi koyunca uyanirdi maşallah uyudu sanada şifa olsun canım benim
Maşallah hemen aldiyorum eşime Bize de etki eder inşallahKızlar tekrar soliyim dedim bu iki gündür çocuk sürekli uyumak istio ve ayakta iki sallamyala bile hatta iki pis pisla uyudu su papatya cayini ne die önceden icmemisim ben çocuk gündüz hiç uyumuodu bölük borcuk çok nadir bı saat oluodu valla deneyin kendiniz iki bardak için
Bende alayım bugün hem hastalığıma iyi gelir hem oglusum biraz uyurCanım direk cezveye ıhlamur kaynatir gibi koydum su içeceğim kadar papatya kaynat şekersiz içtim iki bardak iç sonra bana dua edersin ben başka amaçla içtim grip için ama bildiğin bebem guelrek uyanio koyunca uyanmio