Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Günaydın kızlar 🥰 Geçirdiğiniz en güzel gün olsun 🤲
Ahh keşke Aminn 🤲🤲 hele gidem de bebem uyumuşken yemeğin soğanın kavurayım😅 bir sonraki uykuda diğer malzemeleri eklerim sonraki uykuda diğer malzemeler derken akşama kadar bi yemek çıkar herhalde inşallah maşallah 😅😅😅

Ahh keşke Aminn 🤲🤲 hele gidem de bebem uyumuşken yemeğin soğanın kavurayım😅 bir sonraki uykuda diğer malzemeleri eklerim sonraki uykuda diğer malzemeler derken akşama kadar bi yemek çıkar herhalde inşallah maşallah 😅😅😅
Dedim ve soğanı sadece elime aldım bebem uyandı 😅😅😒😒

Dün aldırdım canım ya bugün yapcam. Dün ağzıma mıçtı oğlan 😑 yorgunluktan konuşmaya mecalim yoktu artık 😑
Al kuzum şifa olsun baktim iki bardak için ce anne sütü de artiomus valla dün tepesinde o kadar oksurdum maşallah invardi ama ben hiç uyumadım bugün anneme geldim öksürük ten mahvoldum çok dikkat edin kızlar.normalde bak geldik uyumazdi koyunca uyanirdi maşallah uyudu sanada şifa olsun canım benim

Al kuzum şifa olsun baktim iki bardak için ce anne sütü de artiomus valla dün tepesinde o kadar oksurdum maşallah invardi ama ben hiç uyumadım bugün anneme geldim öksürük ten mahvoldum çok dikkat edin kızlar.normalde bak geldik uyumazdi koyunca uyanirdi maşallah uyudu sanada şifa olsun canım benim
Benide dünden beri bir öksürük tutuyor inat gibi paşamı uyutmamı bekliyor çocuk sıcrıyor ağlıyor zaten öksürük korkusu var artık ağzıma ne bulsam tikiyorum ses çıkmasın😂😂😂 biraz önce yine tuttu gözümden yaş geldi gıcık gibi bisey 🤦‍♀️🤦‍♀️

Kızlar tekrar soliyim dedim bu iki gündür çocuk sürekli uyumak istio ve ayakta iki sallamyala bile hatta iki pis pisla uyudu su papatya cayini ne die önceden icmemisim ben çocuk gündüz hiç uyumuodu bölük borcuk çok nadir bı saat oluodu valla deneyin kendiniz iki bardak için
Maşallah hemen aldiyorum eşime 😂Bize de etki eder inşallah 🤲

Canım direk cezveye ıhlamur kaynatir gibi koydum su içeceğim kadar papatya kaynat şekersiz içtim iki bardak iç sonra bana dua edersin 🤭🤭ben başka amaçla içtim grip için ama bildiğin bebem guelrek uyanio koyunca uyanmio
Bende alayım bugün hem hastalığıma iyi gelir hem oglusum biraz uyur

X