Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Doktora şuan gitmiyecem canım boğazında kızarıklık yok büyük ihtimalle sadece burnunda bi akıntı var inşallah öyle olur. Doktorun ne önerdi ben ıhlamur verdim çok az bişey rezene içmiyor bizim hanım kız

Çok ćekmemeye çalış canım
Bakalım artık canım hayırlısı ile yapayım bende diyorum

Bunu önermişti canım bizim de burun sürekli tıkanıyor hırıltı oluyor balgam oluyor tamam bitkisel ama sonuçta ilaç çokta kullanmak istemiyorum ama bakalım

Eki Görüntüle 3136994

Bunu önermişti canım bizim de burun sürekli tıkanıyor hırıltı oluyor balgam oluyor tamam bitkisel ama sonuçta ilaç çokta kullanmak istemiyorum ama bakalım
Bu şurubu mayıs annelerinde biride kullanmış ilerlemeden atlatmış bebişi bende bunu soylicektim ismi aklıma gelmedi

Kızlar tekrar soliyim dedim bu iki gündür çocuk sürekli uyumak istio ve ayakta iki sallamyala bile hatta iki pis pisla uyudu su papatya cayini ne die önceden icmemisim ben çocuk gündüz hiç uyumuodu bölük borcuk çok nadir bı saat oluodu valla deneyin kendiniz iki bardak için

Topigin birinde birisi içiyordu bu çayı oda yazmıştı uyudu bebeğim diye ama çokda içmek iyi değil sanırım sen araştır yine üst üste çok içme kuzum

Topigin birinde birisi içiyordu bu çayı oda yazmıştı uyudu bebeğim diye ama çokda içmek iyi değil sanırım sen araştır yine üst üste çok içme kuzum
Yok kuzum şimdi gripliyim die ıhlamur la ikisini iciorum birer bardak bugün iki içtim öyle sürekli icmemde arada içilir ama faydası var doktor dedi bide ben gribim için dedim bitki çayı ne icebilirim soledi ama tabi ki herşeyin fazlası zarar arada içerim gribim geçince

Şifa olsun inşallah canım paşam nasıl
Benide yokluyor ara ara c vitamini takviyesi yapıyorum

Şifa olsun inşallah canım paşam nasıl
Benide yokluyor ara ara c vitamini takviyesi yapıyorum
Şükür o iyi kuzum burnunu açıyorum her gün eşimde kötü çok korkuorum ona da geccek diye ben baya kötüyüm çünkü sürekli sırayla çorba sıcak biseyler meyve bal böle sırayla iciorum naneli seler parol ondan şansıma iki gündür yada acıdı annesi ne kolay uyudu ondan dedim deneyin diye zarar diye arattirdim bulamadım kuzum ne ye zararı varmış cayin

Çok şükür canım paşa iyi olsunda sende takviyeler ile çabuk toparlarsın inşallah
Bitkisel bazı çaylar fazla tüketilirse zararlı ya ondan söyledim canım eğer papatya çayında sıkıntı yoksa günde 1 iç pasayada iyi gelmiş maşallah

Yok fazla tüketmem kuzum şükür onlar iyi olsun da

Dün aldırdım canım ya bugün yapcam. Dün ağzıma mıçtı oğlan yorgunluktan konuşmaya mecalim yoktu artık

Bu şurubu mayıs annelerinde biride kullanmış ilerlemeden atlatmış bebişi bende bunu soylicektim ismi aklıma gelmedi
Dr sana umca önerdi mi bizim abi hasta olunca ona bulaşmasın bulaşırsada hafif atlatır diye veriyor sor canım sende gittiğinde sana da söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…