- 2 Şubat 2018
- 1.405
- 2.313
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.601
Doktora şuan gitmiyecem canım boğazında kızarıklık yok büyük ihtimalle sadece burnunda bi akıntı var inşallah öyle olur. Doktorun ne önerdi ben ıhlamur verdim çok az bişey rezene içmiyor bizim hanım kızÇok geçmiş olsun canım inan hiç bilmiyorum ne verilir. Ama biz doktora hırıltısı var dediğimizde ilaç vermek istemiyorum dedi bitkisel bir şey önerdi. Çok olursa içirin dedi bizde eğer artarsa alırız dedik. Eğer doktora gidersen de öyle bir şeyler iste bakalım. İnşallah ilerlemeden geçer
Çok ćekmemeye çalış canımSürekli açık tutuyorum inşallah zararlı değildir ama aspratörle 3-4 sefa çekiyorum mecburum yoksa tıkanacak iyice inşallah sende bulaşmadan atlatırsın
İyi yapmışsınız canım siz güzelce haleldersiniz. Ama kesinlikle süs eşyalarına o kadar para harcama canım gerçekten artık çevremdekilerden görüyorum ya çöpe atıyorlar yada kenera atıyorlar emin ol lokum ve çikılata bile yeter belediyede neden dedim evin kirlenmez o kadar bide çocukla inan çok zor oluyor ferah oluyor bahsettiğim yerler ama internetten bakılmıyor onlara ismek kurslarında oluyor genellikle gidip direk görüşüyorsun
İnşallah canımÇok ćekmemeye çalış canım
Bakalım artık canım hayırlısı ile yapayım bende diyorum
Doktora şuan gitmiyecem canım boğazında kızarıklık yok büyük ihtimalle sadece burnunda bi akıntı var inşallah öyle olur. Doktorun ne önerdi ben ıhlamur verdim çok az bişey rezene içmiyor bizim hanım kız
Bu şurubu mayıs annelerinde biride kullanmış ilerlemeden atlatmış bebişi bende bunu soylicektim ismi aklıma gelmediEki Görüntüle 3136994
Bunu önermişti canım bizim de burun sürekli tıkanıyor hırıltı oluyor balgam oluyortamam bitkisel ama sonuçta ilaç çokta kullanmak istemiyorum ama bakalım
Topigin birinde birisi içiyordu bu çayı oda yazmıştı uyudu bebeğim diye ama çokda içmek iyi değil sanırım sen araştır yine üst üste çok içme kuzumKızlar tekrar soliyim dedim bu iki gündür çocuk sürekli uyumak istio ve ayakta iki sallamyala bile hatta iki pis pisla uyudu su papatya cayini ne die önceden icmemisim ben çocuk gündüz hiç uyumuodu bölük borcuk çok nadir bı saat oluodu valla deneyin kendiniz iki bardak için
Yok kuzum şimdi gripliyim die ıhlamur la ikisini iciorum birer bardak bugün iki içtim öyle sürekli icmemde arada içilir ama faydası var doktor dedi bide ben gribim için dedim bitki çayı ne icebilirim soledi ama tabi ki herşeyin fazlası zarar arada içerim gribim geçinceTopigin birinde birisi içiyordu bu çayı oda yazmıştı uyudu bebeğim diye ama çokda içmek iyi değil sanırım sen araştır yine üst üste çok içme kuzum
Şifa olsun inşallah canım paşam nasılYok kuzum şimdi gripliyim die ıhlamur la ikisini iciorum birer bardak bugün iki içtim öyle sürekli icmemde arada içilir ama faydası var doktor dedi bide ben gribim için dedim bitki çayı ne icebilirim soledi ama tabi ki herşeyin fazlası zarar arada içerim gribim geçince
Şükür o iyi kuzum burnunu açıyorum her gün eşimde kötü çok korkuorum ona da geccek diye ben baya kötüyüm çünkü sürekli sırayla çorba sıcak biseyler meyve bal böle sırayla iciorum naneli seler parol ondan şansıma iki gündür yada acıdı annesi ne kolay uyudu ondan dedim deneyin diye zarar diye arattirdim bulamadım kuzum ne ye zararı varmış cayinŞifa olsun inşallah canım paşam nasıl
Benide yokluyor ara ara c vitamini takviyesi yapıyorum
Çok şükür canım paşa iyi olsunda sende takviyeler ile çabuk toparlarsın inşallahŞükür o iyi kuzum burnunu açıyorum her gün eşimde kötü çok korkuorum ona da geccek diye ben baya kötüyüm çünkü sürekli sırayla çorba sıcak biseyler meyve bal böle sırayla iciorum naneli seler parol ondan şansıma iki gündür yada acıdı annesi ne kolay uyudu ondan dedim deneyin diye zarar diye arattirdim bulamadım kuzum ne ye zararı varmış cayin
Yok fazla tüketmem kuzum şükür onlar iyi olsun daÇok şükür canım paşa iyi olsunda sende takviyeler ile çabuk toparlarsın inşallah
Bitkisel bazı çaylar fazla tüketilirse zararlı ya ondan söyledim canım eğer papatya çayında sıkıntı yoksa günde 1 iç pasayada iyi gelmiş maşallah
Aa ciddi mi. Hasta olunca mı başlamış kuzumBu şurubu mayıs annelerinde biride kullanmış ilerlemeden atlatmış bebişi bende bunu soylicektim ismi aklıma gelmedi
Dün aldırdım canım ya bugün yapcam. Dün ağzıma mıçtı oğlanKızlar tekrar soliyim dedim bu iki gündür çocuk sürekli uyumak istio ve ayakta iki sallamyala bile hatta iki pis pisla uyudu su papatya cayini ne die önceden icmemisim ben çocuk gündüz hiç uyumuodu bölük borcuk çok nadir bı saat oluodu valla deneyin kendiniz iki bardak için
Dr sana umca önerdi mi bizim abi hasta olunca ona bulaşmasın bulaşırsada hafif atlatır diye veriyor sor canım sende gittiğinde sana da söylerBu şurubu mayıs annelerinde biride kullanmış ilerlemeden atlatmış bebişi bende bunu soylicektim ismi aklıma gelmedi
Bnde çok fena durumdayım eşimde şehir dışında tek başıma bittim artıkDün aldırdım canım ya bugün yapcam. Dün ağzıma mıçtı oğlanyorgunluktan konuşmaya mecalim yoktu artık
Off yalnız çok kötü oluyor ya akşam eşimi dört gözle bekledimBnde çok fena durumdayım eşimde şehir dışında tek başıma bittim artık
O umca ne ya bir iki yerde daha gördümDr sana umca önerdi mi bizim abi hasta olunca ona bulaşmasın bulaşırsada hafif atlatır diye veriyor sor canım sende gittiğinde sana da söyler
Kazanla yapmam lazımOff yalnız çok kötü oluyor ya akşam eşimi dört gözle bekledimvar mı papatya çayın içelim bugün uyuyalım bebeleri kahve keyfi yapalım