- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.541
Aynı canım geceleri özellikle deliksiz 1 saat uyuduğumu bilmem şu son 15 gündür falan 1 haftadır annemdeyim dinlendin mi desen yok durmuyor kimsede hep diyorum sağlıklı olsunda bugünlerde geçecekBenim halim.bitik zaman geçtikçe düzelme yok aksine daha da zor bir bebiş oluyor.Hic durmuyor uyku yok ağlıyor içli içli hem de anlamadım ne oluyor böyle
İnşallah kuzum mandalina felan aklıma ne gelirse yemeye calisiom.cok fena alıştı kokumla uyuyo ondan hemen iyileselim bebisleri geçmesinBizde beraber yatıyoruz bende kaptım sanırım inşallah hafif geçiririz bebislerimize geçmeden geçip gider
Bugün benimkide hep ağladı dünde öyle uyumak istio gözü meme bile gormuo e Cat diye de uyumuo o anda dediğin gibi içli içli aglio. E zaman geçtik ve herşey kolay olcak die bı hayalim vardı öyle olmuo muBenim halim.bitik zaman geçtikçe düzelme yok aksine daha da zor bir bebiş oluyor.Hic durmuyor uyku yok ağlıyor içli içli hem de anlamadım ne oluyor böyle
Benim ki de öyle uykusuzlukyan gözleri kızarıyor uyumak için ağlıyor ama yok 10 dk anca yine uyanıyor yine meme istiyor uyku için yine ağlıyor sürekli böyle başa sarıyor.Normalde olması gerekiyor ama işte arada benim ki gibi olmayanlar çıkıveriyorBugün benimkide hep ağladı dünde öyle uyumak istio gözü meme bile gormuo e Cat diye de uyumuo o anda dediğin gibi içli içli aglio. E zaman geçtik ve herşey kolay olcak die bı hayalim vardı öyle olmuo mu
Aynen canım senin ekstra aşılar da etkiledi ister istemezAynı canım geceleri özellikle deliksiz 1 saat uyuduğumu bilmem şu son 15 gündür falan 1 haftadır annemdeyim dinlendin mi desen yok durmuyor kimsede hep diyorum sağlıklı olsunda bugünlerde geçecek
İnşallah kuzum 1 aydan önce düzelir annesi bizimki bide memeyi kaçırınca kusma Faslı üst deistirioz bu sefer iyice uyku açılıo dediğin gibi başa sarioz zaten o tam derin daldı die koyup uyanması yokmuBenim ki de öyle uykusuzlukyan gözleri kızarıyor uyumak için ağlıyor ama yok 10 dk anca yine uyanıyor yine meme istiyor uyku için yine ağlıyor sürekli böyle başa sarıyor.Normalde olması gerekiyor ama işte arada benim ki gibi olmayanlar çıkıveriyor
Senin ki gittikçe duzelenlerden olur inş.Bana da 1 ayın kaldı düzelecek diyorlar dört gözle bekliyorum geçmesini
Canım bencede aşıdan dir ama tabi içine sinmez başka bı doktora da git ama canını skma kuzum asi yapmistrGünaydın kızlar Dün giremedim biz hem alerji doktoru hem de aşıya gittik
Alerji doktoru rotadan olmuştur Bir şeyi yok diyerek geri gönderdi bizi herhangi bir test falan yapmadı canım sıkkın bu konuda başka bir doktor araştırmaya çalışacağım
İşte neden her gıdayı yiyince olmuyor o zamanCanım bencede aşıdan dir ama tabi içine sinmez başka bı doktora da git ama canını skma kuzum asi yapmistr
Evet kuzumİşte neden her gıdayı yiyince olmuyor o zamandetaylı bir açıklama yapsa içim rahat edecek de
Canım kakası normale döndü mü kan mukus oluyormu belkide aşıdan oldu öncesinde böyle bisey yoktu inşallah iyi bir doktor bulursun sıkma canını Rabbim geçici şeyler versinGünaydın kızlar Dün giremedim biz hem alerji doktoru hem de aşıya gittik
Alerji doktoru rotadan olmuştur Bir şeyi yok diyerek geri gönderdi bizi herhangi bir test falan yapmadı canım sıkkın bu konuda başka bir doktor araştırmaya çalışacağım
Agrio kuzum ya yapaim dediğini zar zor uyutuom bu sefer de oksuresim gelio gece o deil ben kaç kere kalk tim nefes zor aliom ilaç alamamak kötü ilaç alsan bile kaç günde gecioTureed nasıl oldun canım boğazın için ballı limonlu karabiberli ılık su yapıp iç biraz sıcak olsun benimde bugün daha yoğun boğaz ağrım bu karışımı yapıp içicem
Birde pamuğun üzerine kolonya karabiber döküp boğazına sararsan oda ağrıyı alıyor
Bugün ikiz anneleri benim de aklıma geldi yazamadım fırsat bulup biz boleyiz onlar ne Ler yapio
Normale dönüyor sonra ne yediğimde tetikliyorsa yine kan oluyor. Mukus hep varCanım kakası normale döndü mü kan mukus oluyormu belkide aşıdan oldu öncesinde böyle bisey yoktu inşallah iyi bir doktor bulursun sıkma canını Rabbim geçici şeyler versin
4.ay aşısını mi oldu paşam şifa olsun
Yap yap canım ben şimdi yaptım içtim içerken bile bi rahatlattı gün içinde yine yapıcam ilaç içmektense doğal şeyler daha iyi zatenAgrio kuzum ya yapaim dediğini zar zor uyutuom bu sefer de oksuresim gelio gece o deil ben kaç kere kalk tim nefes zor aliom ilaç alamamak kötü ilaç alsan bile kaç günde gecio
Farklı biseymi yiyorsunki canımNormale dönüyor sonra ne yediğimde tetikliyorsa yine kan oluyor. Mukus hep var
Aynen canım 4. Ay aşımızda oldu çok şükür ateş olmadı da vücut ısısı biraz yüksek sanki
Canım çocuk gastronolijisine gitsene bi laktoz alerjisi olabilir. Benim kızımdada şüphelendik senin belirtilerinde mukus var belki yediğün sütlü herşey alerji yapıyordurNormale dönüyor sonra ne yediğimde tetikliyorsa yine kan oluyor. Mukus hep var
Aynen canım 4. Ay aşımızda oldu çok şükür ateş olmadı da vücut ısısı biraz yüksek sanki