- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.481
Günaydınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ateşten korkuyorum çünküAteşi saat başı mı kontrol ediyorsun canım
Çok şükür canım gece ateş olmadı ama ben hiç uyumadım inşallah bugünde olmaz
Olmaz inşallah cok şükür geceyi atlattinizÇok şükür canım gece ateş olmadı ama ben hiç uyumadım inşallah bugünde olmaz
Evet canım çok şükür akşam calpol vermiştim 38 olunca o rahatlattı sanırımOlmaz inşallah cok şükür geceyi atlattiniz
Evet mışıl mışıl uyumuştur çok güzel uyku yapiyorEvet canım çok şükür akşam calpol vermiştim 38 olunca o rahatlattı sanırım
Bizde niye yapmıyor biz halen yenidoğan gibi saat başı emmek istiyorEvet mışıl mışıl uyumuştur çok güzel uyku yapiyor
Geçmiş olsun canım benim aman hiç çıkmasın o ateşler bende çok korkuyorum. Haftaya 4. Ay aşımız varZorla içirdim zaten geri çıkardı tükürdü sevmedi
Kendimize mi?Kızlar demir için ne kullanıyorsunuz
Yok kuzum bebelere 4. Ay da başlanıyor. Başlayanlar ne kullanıyor acaba dedimKendimize mi?
Benim değer yerlerde. Hicbirsey kullanmıyorum. Ama halsizim kemiklerim ağrıyordün eğilemedim ya
Sağol canım keşke çıkmasaGeçmiş olsun canım benim aman hiç çıkmasın o ateşler bende çok korkuyorum. Haftaya 4. Ay aşımız var
Canım biz Ferrum damla kullanıyoruz bu aya kadar kendimde Ferrum hap kullanıyordum tahlil yaptırdım gerek yok düzelmiş kullanma dedi doktor.Kızlar demir için ne kullanıyorsunuz
Bize de bestiron yazdı onu alcam büyük ihtimalleCanım biz Ferrum damla kullanıyoruz bu aya kadar kendimde Ferrum hap kullanıyordum tahlil yaptırdım gerek yok düzelmiş kullanma dedi doktor.
Saçlara yapacak bişey yok benimde avuç avuç dökülüyor saçım azaldı zamanla düzeliyormus
Yok kuzum az çıkmıştıSağol canım keşke çıkmasa
Allahın izniyle bisey olmaz 2.ayda oldumu
Dün gitmiştim aklıma gelse sorardım artık bi dahakineBize de bestiron yazdı onu alcam büyük ihtimalle
Ya vitamin isteyin falan diyorlar geçen biri de durumda sormuştu. Aile hekimine gidince bi sor bakim sende verir belki
Ben aşıları aldım sağlık ocağında yaptırdım canım hemşire çok çıkmaz merak etme dedi bugün 37 oluyor en fazlaYok kuzum az çıkmıştı
İnşallah çıkmaz canım kaç gün kontrol et dedi doktor
Kuzum okudim yazamadım şukur oglus iyi biz yaramazla ugrasioz eşim de belini incitti akşam da yardım edemio bugün bizdede güncelleme oldu dueduk yere aglio kucağa alsam onda bile aglio vardır bı sıkıntı si anlayamiorum havalar bizdede soğudu birden belkide ondan bizim bebe çok nazlıDün gitmiştim aklıma gelse sorardım artık bi dahakine
Ben aşıları aldım sağlık ocağında yaptırdım canım hemşire çok çıkmaz merak etme dedi bugün 37 oluyor en fazla
Canım benim kızımın kan değerleri çok düşüktü. Doktorum bana devletin karşıladıpı kan ilacını verdi ben onu istemedim kabızlık yapıyor diye başka bi tane verdi hem demir için hemde kan değerleri için ben 2. Ayda başladım adıda treelife demir damlası baya farketti değerleri 1 ayda sağlık ocağındakiKızlar demir için ne kullanıyorsunuz
Geçmiş olsun canımKuzum okudim yazamadım şukur oglus iyi biz yaramazla ugrasioz eşim de belini incitti akşam da yardım edemio bugün bizdede güncelleme oldu dueduk yere aglio kucağa alsam onda bile aglio vardır bı sıkıntı si anlayamiorum havalar bizdede soğudu birden belkide ondan bizim bebe çok nazlı