Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar ben bugün ilk tadımı yaptım elma ve havuç ikisini karıştırdım püre olarak 1,5 cay kaşığı verdim çok sevdi
Afiyet olsun paşaya Ben de meyve süzgeci aldım karpuz kavun koyup vermsitim bugün de üzüm verdim.Hem dişlerini kasimis oluyor hem de tatmış oluyor sevdi bizimki de

Kizlarr öğrendim ki eşim 4 aylık çıkarmış disini babası kilikli mi olcak bebem sürekli salya bide iki gündür daha da sıvı yapio kakasını ishal de belirti ateş salya
Ateş ishal yok ama salya çok fena bizde günde kaç kere üst degsitiriyirum ama gorunurde bir şey yok.Her şeyi ağzına alıyor ısırıyor salyada bol.Benim diğer oğlan da 3 aylıkken başlamıştı salyasi kaşıntısı 7,5 aylıkken çıkardı.Buda 3. Aydan beri salyali gittikçe artıyor ama çıkaracağını düşünmüyorum.Senin ki babaya çekmez belki hemen üzülme

İnşallah kuzum çekmesin aşırı salya var bide kimin kucagina gitse kolunu emio artık kimse ye vermicem eli sürekli ağız da bakalım cikarcak gibi

Ay kızlar ek gıdaya geçtiniz bende heves ediyorum da Dr mu diyor geçebilirsiniz diye
Ben daha geçmedim canım ekimde kontrolümüz var o zaman doktor söyler sanırım ctesi günü götürdüğüm doktor 6 ayda tadimlara başlarsın ama anne sütü ağırlıkta olacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…