-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.421
Afiyet olsun paşayaKızlar ben bugün ilk tadımı yaptım elma ve havuç ikisini karıştırdım püre olarak 1,5 cay kaşığı verdim çok sevdi
Ateş ishal yok ama salya çok fena bizde günde kaç kere üst degsitiriyirum ama gorunurde bir şey yok.Her şeyi ağzına alıyor ısırıyor salyada bol.Benim diğer oğlan da 3 aylıkken başlamıştı salyasi kaşıntısı 7,5 aylıkken çıkardı.Buda 3. Aydan beri salyali gittikçe artıyor ama çıkaracağını düşünmüyorum.Senin ki babaya çekmez belki hemen üzülmeKizlarr öğrendim ki eşim 4 aylık çıkarmış disinibabası kilikli mi olcak bebem sürekli salya bide iki gündür daha da sıvı yapio kakasını ishal de belirti ateş salya
Alemsin yasa vallahi iyi güldümSen yine iyisin ben naptim biliyormusun oğluş diye eşimin ağzına memeyi uzatıyorumkendime bir geldim oglus öbür tarafımda yatıyor mizirdanma sesi ordan geliyormuş
O da uyku arası alıp emiyormuşAy eşine anlatınca tepkisi ne oldukahkahaya boğulmuştur adam
İnşallah kuzum çekmesin aşırı salya var bide kimin kucagina gitse kolunu emio artık kimse ye vermicem eli sürekli ağız da bakalım cikarcak gibiAteş ishal yok ama salya çok fena bizde günde kaç kere üst degsitiriyirum ama gorunurde bir şey yok.Her şeyi ağzına alıyor ısırıyor salyada bol.Benim diğer oğlan da 3 aylıkken başlamıştı salyasi kaşıntısı 7,5 aylıkken çıkardı.Buda 3. Aydan beri salyali gittikçe artıyor ama çıkaracağını düşünmüyorum.Senin ki babaya çekmez belki hemen üzülme
Ohh Şifa olsun bende meyve süzgeci aldım ufak ufak baslicaz artıkAfiyet olsun paşayaBen de meyve süzgeci aldım karpuz kavun koyup vermsitim bugün de üzüm verdim.Hem dişlerini kasimis oluyor hem de tatmış oluyor sevdi bizimki de
Yaa bizimkide öyle kime gitse kolunu emiyorİnşallah kuzum çekmesin aşırı salya var bide kimin kucagina gitse kolunu emio artık kimse ye vermicem eli sürekli ağız da bakalım cikarcak gibi
Yaaa nefes kahkaha attim resmenSen yine iyisin ben naptim biliyormusun oğluş diye eşimin ağzına memeyi uzatıyorumkendime bir geldim oglus öbür tarafımda yatıyor mizirdanma sesi ordan geliyormuş
Oy kuzuma geçmiş olsunCanım dış yerleri kabarmış birde broslari dolmuş
Daha haberi yok akşam gelsin söylicem yüzünün ifadesini görmem lazımAy eşine anlatınca tepkisi ne oldukahkahaya boğulmuştur adam
Aklıma geldikçe halen gülüyorumAlemsin yasa vallahi iyi güldüm
Bizimki de oyle kimin kucagindaysa koluna eğiliyor emmek içinİnşallah kuzum çekmesin aşırı salya var bide kimin kucagina gitse kolunu emio artık kimse ye vermicem eli sürekli ağız da bakalım cikarcak gibi
Sizi sabah sabah güldürdüm ne güzelYaaa nefes kahkaha attim resmen
Hahah zaten nefesin mesajını okurken başta eyvahhh dedimO da uyku arası alıp emiyormuş
Hahah kesinlikle görmelisinDaha haberi yok akşam gelsin söylicem yüzünün ifadesini görmem lazım
Millette hemen cekmio çocuğu kucakladım gibi aliorum en iyisi kimsenin kucağına vermemekYaa bizimkide öyle kime gitse kolunu emiyor
Ben daha geçmedim canım ekimde kontrolümüz var o zaman doktor söyler sanırım ctesi günü götürdüğüm doktor 6 ayda tadimlara başlarsın ama anne sütü ağırlıkta olacak dediAy kızlar ek gıdaya geçtiniz bende heves ediyorum da Dr mu diyor geçebilirsiniz diye