Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bide kızlar kıyafetlerin bazılarının donları sıkıyor bebeyi yaf. Lastikleri çok dar oluyor. Onlar için ne yapıyorsunuz. Ben bir ikisini söktüm attım 😅😅 napim donu düşerse de bezi var 😅 namıs sağlam ellerde 🤪🤪
Bizimde küçüldü kıyafetleri kışlık alışveriş yapmam lazım

Ben daha geçmedim canım ekimde kontrolümüz var o zaman doktor söyler sanırım ctesi günü götürdüğüm doktor 6 ayda tadimlara başlarsın ama anne sütü ağırlıkta olacak dedi
Anladım canım bize daha erken ama bir an önce 6. Aya ışınlanmak istiyorum. Kendi otursun misal 😅 acayip meraklı bir bebe oldu ya yemek bile yedirmiyor. Masaya koycam yakınca kendini yicem yemek diye 😅 😅

Anladım canım bize daha erken ama bir an önce 6. Aya ışınlanmak istiyorum. Kendi otursun misal 😅 acayip meraklı bir bebe oldu ya yemek bile yedirmiyor. Masaya koycam yakınca kendini yicem yemek diye 😅 😅
Oyle diyorum bende o zamanda bugunlerini ararsın diyorlar ama otursa daha rahat eder ya kucakta ya yatıyor sıkılıyorlar otursalar ellerine bisey veririz oynarlar falan 😊 yemek yemeye fırsat vermiyorlarki doymadan kalkıyorum masadan 🤣🤣🤣 sonra tatlı niyetine onu yiyorum 🤭🤭😂😂😂

Ben daha geçmedim canım ekimde kontrolümüz var o zaman doktor söyler sanırım ctesi günü götürdüğüm doktor 6 ayda tadimlara başlarsın ama anne sütü ağırlıkta olacak dedi
Bizde aynı
Ama bn doktordan gizli 5 aylıkken ufak tefek verdim
Yaşına kadar anne sütü ana öğün diyor

Tamam anne sütü faydalı hiç bisey onun yerini tutmazda 1 yaşına kadarda ana öğün olmaz 🤭 e bu çocuk ne zaman yemek yemeye başlıcak 2 yaşında mı 🤔🤔😂😂
1 yaşına kadar ana öğün olacak kapasiteye sahipmiş. İşte bi bilsem
Diş dönemi hep memedeyiz biz diğer zamanlar bazen az bazen çok değişiyor yoğurt çok veriyorum kalsiyum olarak diğerlerinizde zaten 2-3 kaşık anca

1 yaşına kadar ana öğün olacak kapasiteye sahipmiş. İşte bi bilsem
Diş dönemi hep memedeyiz biz diğer zamanlar bazen az bazen çok değişiyor yoğurt çok veriyorum kalsiyum olarak diğerlerinizde zaten 2-3 kaşık anca
Yaa bende ek gıdaya geçsek de az rahatlasam diyordum 😅

Uyku tulumu mu benim yeğeniminden kalma var ama oda küçük olur gerçi ev sıcak oluyor pijama yeter
O zaman iyiymiş canım duruma göre alırsın sen ya da ince olanlar var onları tercih edersin
Oyle diyorum bende o zamanda bugunlerini ararsın diyorlar ama otursa daha rahat eder ya kucakta ya yatıyor sıkılıyorlar otursalar ellerine bisey veririz oynarlar falan 😊 yemek yemeye fırsat vermiyorlarki doymadan kalkıyorum masadan 🤣🤣🤣 sonra tatlı niyetine onu yiyorum 🤭🤭😂😂😂
Kucakta yatmak mı 😅 ne kaaa güzel 😅 bizim kucakta yattığımjz tek yer emerken 😅 gerisi hep yüzü dışa dönük.
Ye annesi tam bal tatlı bunlar yılların acısını çıkarıyorlar bizden

Screenshot_20220921_194605_com.lcwaikiki.android_edit_523090498858723.jpg

Kızlar lc de alacağınız varsa

X