Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Az önce nişasta kavanozunu kırdı işaret parmağıyla iş bitiriyor hanım kaşla göz aradı da devirdi şimdi de dizimin dibinde
Off hemde nişasta mıııı, etraf beyaz bir dumana bürünmüştür
Memeyi arama şekilleri ya
Hahah ya başta süt gelmeyecek mi sanıyor ne bi çekiyor hızlı hızlı aynı tavşanın havuç yemesi gibi sonra süt gelince normal çekmeye devam ediyor

Evet Tureed aktivite için neler yapıyorsun fikir alalım
Kakamatik en büyük aktivitemiz sonra erkende olsa biraz emzirme yastığında hisirtili kitabı koyuyorum biraz müzikle dans zamanı mız var oyun halısı ben üzerine daha seler ekledim uzananilio daha pek aktivitemiz olmadı yeni anlio gibi gelio misal kumaş topunu ayağına koyuyorum ittirio ben koyuyorum çoğunlukla da sohbetlerimiz gulusmelerimoz bu haftamız böle gecio ama 6 ile 9 arası ayakta pil bitik bisekilde baba beklememiz oluo

Canım ben bundan aldım üzerine balon zincirle çıngırak yada gülen titrek arkadaşım var onları takıyorum bu hafta daha yeni başldık çok hoşuna gidiyor ben dönence almadım onun yerine sesli başka şeyler aldım balonları takip ediyor dikkatini çekiyor oyun halısı ben almadım ama oyun matı aldım üzerinde yatması için oyun kartlamız var yüz üstü yatarken aynadan kendisine bakmak hoşuna gidiyor bazen telefonun ön kamerasını açıyorum oda çok hoşuna gidiyor

Eklentiler

• 8F80E431-F2DF-456D-8609-BFBD712F8ABB.png
    460,3 KB · Görüntüleme: 29
Hee çok güzelmiş canım güle güle oynasın minnoşun bebişleri mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz

O saatler herhalde hepimiz aynıyız
Hele gecikeceğini duyunca bizim mod

O saatler herhalde hepimiz aynıyız
Hele gecikeceğini duyunca bizim mod
Diorumki eskiden gelcegin saate bakmazdim yemeği yapar işime bakardim hele şimdi dakika lari saniyelere bakiorum diorumki askm seni çok ozluorum işten gelmeni camlar da bekliorum

Kızlar sizin bebeler de yüksek sesten korkuyor mu. Misal balkonda oturuyoruz, ezan sesinden korkuyor. Süpürge sesi, falan.
Bulunduğu odayı süpürmüyorjm ama az ses yaklaşsın korkuyor.
Din çarşıya çıktık bebek arabasiyla ilk defa ezan sesini öyle yakından duydu ağladı.Onin dışında süpürge ilk açılınca ağlıyor sonra alışıyor.Ama anı müzik anı yaklaşma severken bile ani bir seslenme onlarda irkilip ağlıyor

Aminnnnnnnn

Ay peki şeye ne demeli
Çok acıkmışlar ağlıyorlar
Memeyi veriyoruz Hahah tavşan gibi emmeye başlıyorlar çok komik çok tatlı ya bayılıyorum o haline
Arada birde kafası ile ittiriyor benimki memeyi danalar yapar ya daha memeyi görür görmez ağzını açıp yana dönmesi ay Allahım ballar bal bal

Anladım canım demek ki tek bizde değilmiş bu durum. Yavaş yavaş alışacaklar herhalde şapşik kuzular

Arada birde kafası ile ittiriyor benimki memeyi danalar yapar ya daha memeyi görür görmez ağzını açıp yana dönmesi ay Allahım ballar bal bal
Hahah minik dana ya off bazen biz çok zorlanıyoruz kucağımda zapt etmesi çok zor oluyor sürekli kıpır kıpır. Böyle durumlarda var mı yaptığınız bir şeyler

Bizim babamızda 6 buçukta geliyor ben hava güzelse 6 gibi dışarı çıkarıyorum babayı karşılıyoruz çocuklara bakıyoruz çok seviyor çocukları ilk zamanlar dışarı çıkarınca ağlıyor eve nasıl geliyorduk bilmiyordum şimdi dışarı çıkmak istiyor

Onun o minnak işaret parmağını yerim ya bizi neler bekliyor acaba
Kendi adıma söyleyim bizi hiç iyi şeyler beklemiyor o kesin beyfendi yatmıyor durmuyor kucakta yüzü dışa dönük olacakmış. Dışarıyı izleyecekmişbide arabada uyurdu artık oda yok. Yine kaldırcaz baka baka gidecekmiş
Napsın hep uyutuyoruz başka yerde uyanıyor. Bu defa nereye gittiğini kendi gözleriyle görmek istiyor

Hazırlandığında anlıyordur çıkacağını
Bn şalımı yapınca sesi çıkmıyor üzerini göyedirmeme izin veriyor bnm cimcimem normalde kıyamet kopuyor bi don giydirirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…