- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.381
Memeyi arama şekilleri yaAminnnnnnnn
Ay peki şeye ne demeli
Çok acıkmışlar ağlıyorlar
Memeyi veriyoruz Hahah tavşan gibi emmeye başlıyorlarçok komik çok tatlı ya bayılıyorum o haline
Off hemde nişasta mıııı,Az önce nişasta kavanozunu kırdıişaret parmağıyla iş bitiriyor hanım kaşla göz aradı da devirdi şimdi de dizimin dibinde
Hahah ya başta süt gelmeyecek mi sanıyor ne bi çekiyor hızlı hızlı aynı tavşanın havuç yemesi gibiMemeyi arama şekilleri ya
Kakamatik en büyük aktivitemiz
Canım ben bundan aldım üzerine balon zincirle çıngırak yada gülen titrek arkadaşım var onları takıyorum bu hafta daha yeni başldık çok hoşuna gidiyor ben dönence almadım onun yerine sesli başka şeyler aldım balonları takip ediyor dikkatini çekiyor oyun halısı ben almadım ama oyun matı aldım üzerinde yatması için oyun kartlamız var yüz üstü yatarken aynadan kendisine bakmak hoşuna gidiyor bazen telefonun ön kamerasını açıyorum oda çok hoşuna gidiyorAynen canım yatak odası sessiz oluyor. Aslında TV sesinde falan uyuyır ama korkmalar da yeni başladı
Nasıl yaptın canım aktivite alanları bize de bahseder misin. Benimkinin şu sıralar ne oyun halısını ne dönencesini gözü görmüyor
Hee çok güzelmiş canımCanım ben bundan aldım üzerine balon zincirle çıngırak yada gülen titrek arkadaşım var onları takıyorum bu hafta daha yeni başldık çok hoşuna gidiyor ben dönence almadım onun yerine sesli başka şeyler aldım balonları takip ediyor dikkatini çekiyor oyun halısı ben almadım ama oyun matı aldım üzerinde yatması için oyun kartlamız var yüz üstü yatarken aynadan kendisine bakmak hoşuna gidiyor bazen telefonun ön kamerasını açıyorum oda çok hoşuna gidiyor
O saatler herhalde hepimiz aynıyızKakamatik en büyük aktivitemizsonra erkende olsa biraz emzirme yastığında hisirtili kitabı koyuyorum biraz müzikle dans zamanı mız var oyun halısı ben üzerine daha seler ekledim uzananilio daha pek aktivitemiz olmadı yeni anlio gibi gelio misal kumaş topunu ayağına koyuyorum ittirio ben koyuyorum çoğunlukla da sohbetlerimiz gulusmelerimoz bu haftamız böle gecio ama 6 ile 9 arası ayakta pil bitik bisekilde baba beklememiz oluo
Diorumki eskiden gelcegin saate bakmazdim yemeği yapar işime bakardim hele şimdi dakika lari saniyelere bakiorum diorumki askm seni çok ozluorum işten gelmeni camlar da bekliorumO saatler herhalde hepimiz aynıyız
Hele gecikeceğini duyunca bizim mod
Aynen canım mutlu olsunlardaHee çok güzelmiş canımgüle güle oynasın minnoşun bebişleri mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz
Din çarşıya çıktık bebek arabasiyla ilk defa ezan sesini öyle yakından duydu ağladı.Onin dışında süpürge ilk açılınca ağlıyor sonra alışıyor.Ama anı müzik anı yaklaşma severken bile ani bir seslenme onlarda irkilip ağlıyorKızlar sizin bebeler de yüksek sesten korkuyor mu. Misal balkonda oturuyoruz, ezan sesinden korkuyor. Süpürge sesi, falan.
Bulunduğu odayı süpürmüyorjm ama az ses yaklaşsın korkuyor.
Aminnm inşallahHayırlı haftalar kızlar bu hafta hepimizin bebişleri iyi olsun hasta huysuz olmasınlar uykuları düzenli olsun inşallah
HahahDiorumki eskiden gelcegin saate bakmazdim yemeği yapar işime bakardim hele şimdi dakika lari saniyelere bakiorum diorumki askm seni çok ozluorum işten gelmeni camlar da bekliorum
Arada birde kafası ile ittiriyor benimki memeyi danalar yapar yaAminnnnnnnn
Ay peki şeye ne demeli
Çok acıkmışlar ağlıyorlar
Memeyi veriyoruz Hahah tavşan gibi emmeye başlıyorlarçok komik çok tatlı ya bayılıyorum o haline
Anladım canım demek ki tek bizde değilmiş bu durum. Yavaş yavaş alışacaklar herhalde şapşik kuzularDin çarşıya çıktık bebek arabasiyla ilk defa ezan sesini öyle yakından duydu ağladı.Onin dışında süpürge ilk açılınca ağlıyor sonra alışıyor.Ama anı müzik anı yaklaşma severken bile ani bir seslenme onlarda irkilip ağlıyor
Onun o minnak işaret parmağını yerim yaAz önce nişasta kavanozunu kırdıişaret parmağıyla iş bitiriyor hanım kaşla göz aradı da devirdi şimdi de dizimin dibinde
Hahah minik dana yaArada birde kafası ile ittiriyor benimki memeyi danalar yapar yadaha memeyi görür görmez ağzını açıp yana dönmesi ay Allahım ballar bal bal
Bizim babamızda 6 buçukta geliyor ben hava güzelse 6 gibi dışarı çıkarıyorum babayı karşılıyoruz çocuklara bakıyoruz çok seviyor çocuklarıKakamatik en büyük aktivitemizsonra erkende olsa biraz emzirme yastığında hisirtili kitabı koyuyorum biraz müzikle dans zamanı mız var oyun halısı ben üzerine daha seler ekledim uzananilio daha pek aktivitemiz olmadı yeni anlio gibi gelio misal kumaş topunu ayağına koyuyorum ittirio ben koyuyorum çoğunlukla da sohbetlerimiz gulusmelerimoz bu haftamız böle gecio ama 6 ile 9 arası ayakta pil bitik bisekilde baba beklememiz oluo
Kendi adıma söyleyim bizi hiç iyi şeyler beklemiyor o kesinOnun o minnak işaret parmağını yerim yabizi neler bekliyor acaba
O minik parmak telefonumu görsün parmağıyla ite ite yere düşürüyoruz her deliğe giriyorOnun o minnak işaret parmağını yerim yabizi neler bekliyor acaba
Hazırlandığında anlıyordur çıkacağınıBizim babamızda 6 buçukta geliyor ben hava güzelse 6 gibi dışarı çıkarıyorum babayı karşılıyoruz çocuklara bakıyoruz çok seviyor çocuklarıilk zamanlar dışarı çıkarınca ağlıyor eve nasıl geliyorduk bilmiyordum şimdi dışarı çıkmak istiyor