- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.401
Kızlar ben bugün ilk tadımı yaptım elma ve havuç ikisini karıştırdım püre olarak 1,5 cay kaşığı verdim çok sevdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya maşallah afiyet olsun paşama tek tek denemedenmi vereceksin canım birde meyveleri en son tattırın diyorlarKızlar ben bugün ilk tadımı yaptım elma ve havuç ikisini karıştırdım püre olarak 1,5 cay kaşığı verdim çok sevdi
Tek tek denicem aslında 3 gün kuralını uygulayarak ama bu gün bi deneme yapayim dedimYa maşallah afiyet olsun paşama tek tek denemedenmi vereceksin canım birde meyveleri en son tattırın diyorlar
Yaa damaklar ne alemde anlarsın o zamanKizlarr öğrendim ki eşim 4 aylık çıkarmış disini babası kilikli mi olcak bebem sürekli salya bide iki gündür daha da sıvı yapio kakasını ishal de belirti ateş salya
Baktim anlamadım yarın anneme gostercem kuzum kardeşi de eşim de 4 aylık çıkarmışYaa damaklar ne alemde anlarsın o zaman
Oyy inşallah çok uğraşmadan çıkarırBaktim anlamadım yarın anneme gostercem kuzum kardeşi de eşim de 4 aylık çıkarmış
İnşallah canım yaOyy inşallah çok uğraşmadan çıkarır
Sen yine iyisin ben naptim biliyormusun oğluş diye eşimin ağzına memeyi uzatıyorum kendime bir geldim oglus öbür tarafımda yatıyor mizirdanma sesi ordan geliyormuşGünaydın kızlar
Gece yine yatakta bebiş arayanlar burada mı
Eşimin ayaklarının altında arıyorum naptın ezdin mi diye
Ayyy nefessssss yarıldımmmmmmmmSen yine iyisin ben naptim biliyormusun oğluş diye eşimin ağzına memeyi uzatıyorum kendime bir geldim oglus öbür tarafımda yatıyor mizirdanma sesi ordan geliyormuş
Sen gece beni gör eşim uyanmasın diye ağzıma yastığı kapatıp güldümAyyy nefessssss yarıldımmmmmmmm
Dün gece ilk önce eşim ariodu çocuğu sabaha karşıda ben yaptımGünaydın kızlar
Gece yine yatakta bebiş arayanlar burada mı
Eşimin ayaklarının altında arıyorum naptın ezdin mi diye
Canım dış yerleri kabarmış birde broslari dolmuşGeçmiş olsun canım neden oldu acaba ateşi kuzumun
Eli sürekli agzinda kuzum o ara hep öyle yaptıGeçmiş olsun canım benim aynen diş olabilir elini ağzına götürüyor mu
Sürekli mi öyle kaka yapıyor bi defa mı oldu
Bizdr alerji çıktı kuzum onu araştırırken köpüklü kaka da alerji belirtisi imiş sürekli olursa doktoruna bilgi verEli sürekli agzinda kuzum o ara hep öyle yaptı
Ay eşine anlatınca tepkisi ne oldu kahkahaya boğulmuştur adamSen gece beni gör eşim uyanmasın diye ağzıma yastığı kapatıp güldüm
Hahah bu ne zaman geçecek ki yaDün gece ilk önce eşim ariodu çocuğu sabaha karşıda ben yaptım
Evet vallahi ne zaman geccekHahah bu ne zaman geçecek ki ya