- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.361
Sağol canım zorlu bir hafta sonu geçirdim
Bizimkinin en çok korktuğu ses babasının öksürüğü eğer uyuyorsa babası öksürsün yandık bağıra bağıra ağlıyor. Geçen gün akşam parka yürüyüşe gidelim dedik tam sela saatiydi uyuyordu sela bir başladı biz hile eşimle korktuk tabi oğluş yine başladı ağlamaya zor sakinleştirdimKızlar sizin bebeler de yüksek sesten korkuyor mu. Misal balkonda oturuyoruz, ezan sesinden korkuyor. Süpürge sesi, falan.
Bulunduğu odayı süpürmüyorjm ama az ses yaklaşsın korkuyor.
Bizimki de lamba meraklısı farklı bir yere gidelim gözünü alamıyorBide lambalara aşırı düşkünsürekli kafasını çevirip baktırmamaya çalışıyoruz. Bizim gözler bile dayanmıyor bakınca bu şapşik ne anlıyorsa
Bizde anlık olduBu diş olayida anlık bisey o zaman
Saol canım
Aynen canım yatak odası sessiz oluyor. Aslında TV sesinde falan uyuyır ama korkmalar da yeni başladıBen alıştırdım canım öyle aşırı tepki vermiyor uyurken süpürge açabiliyorum yanında sesli kuran açabiliyorum konuşıyoruz bilerek oturma odasında yatırmaya başladım sese alışsın diye kendi odası çok sessiz
ah canım birde kırpmadan bakıyorlar benim ki 2 aylık olmadan başladı onlara dikkatini çabuk çekti herşey dikkatini dağıt ben çıngırak yeni yeni aktivite alanları yapmaya başladım
Anlık olması iyi sanki ya öncesinde zorlanmadan birden çıksınBizde anlık olduherkeste faklı oluyor
Ah kuzum ya atak hesaplamaya baktın mı atak mıydı acaba. Benim de en çok korktuğum dönemler diş dönemiBizimkinin en çok korktuğu ses babasının öksürüğü eğer uyuyorsa babası öksürsün yandık bağıra bağıra ağlıyor. Geçen gün akşam parka yürüyüşe gidelim dedik tam sela saatiydi uyuyordu sela bir başladı biz hile eşimle korktuk tabi oğluş yine başladı ağlamaya zor sakinleştirdimsüpürge sesine alıştırdım ben süpürüyorum hatta benimki süpürgeyi takip ediyor
Bizimki de lamba meraklısı farklı bir yere gidelim gözünü alamıyor
Özellikle bizim salon lambamızı çok seviyor biraz farklı bir lamba ilgisini çekiyor
Hahah hepimizinki aynıymışSaol canım
Bende sese alistirdim ama hiç belli olmuo bazen parkenin çit ses ine uyanio bazen de aşağıda davul calio evde davulcu sanki hiç duymuo bide şeye bağlı eğer gürültülü ile uyuttuysam duymuo beyaz gürültü aspiratör felan TV açıkken uyuyosa .ama sessiz uyuduysa hemen duyupnuyanio
Bide korkmazlar başladı iki üç hafta önce tepsi düştü baya korktu yankılandı sesi daha önce öyle korkma bilmiodubuyuyolar minnaklar
O atak hesapla ile bizim oğluşun atağı uymuyorAh kuzum ya atak hesaplamaya baktın mı atak mıydı acaba. Benim de en çok korktuğum dönemler diş dönemi
Ay sorma öksürük hapşırıkyanında sessiz hapşıralım diye tuhaf sesler çıkarmaya başladık hele öksürüğüm. Yeni ötmeye başlayan horozların sesine benziyor bazen
Off bu bebeler ne buluyor lambalarda
Bizim ki düğünde kolon altında mışıl mışıl uyuyordu eve gelince sessizlikte de uyanırdıAh kuzum ya atak hesaplamaya baktın mı atak mıydı acaba. Benim de en çok korktuğum dönemler diş dönemi
Ay sorma öksürük hapşırıkyanında sessiz hapşıralım diye tuhaf sesler çıkarmaya başladık hele öksürüğüm. Yeni ötmeye başlayan horozların sesine benziyor bazen
Off bu bebeler ne buluyor lambalarda
Hahah ergenlik bunalımları of ofO atak hesapla ile bizim oğluşun atağı uymuyorbizimki arada ergenliğe giriyor
Yeni ötmeye başlayan horoz
Ay evet eşim geçen diyo napıyon sen öyleO atak hesapla ile bizim oğluşun atağı uymuyorbizimki arada ergenliğe giriyor
Yeni ötmeye başlayan horoz
HahahBizim ki düğünde kolon altında mışıl mışıl uyuyordu eve gelince sessizlikte de uyanırdı
Bilemedik yatağa koyunca gözünü açmıştıHahahhiç çaktırmadan telden erik dalını açıp girseydiniz eve
Hep garezleri bize bu bebelerinBilemedik yatağa koyunca gözünü açmıştı
AminnnnnnnnYa ne güzel anılar biriktiriyoruz valla her anı her saniyesi ayrı bir muhtesemlik keyifleri yerinde olsun hasta olmasınlar yeter