- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.181
Tam emin değilim ama alerjiyi tetiklediği söyleniyor. Bakalım ikinci doz için bizde doktorumuza soracağızBizimde süt alerji laktoz intole . Var rota olamaz mi aklım karıştı doktor yaptır dedi
Yabise sorvam kuzum biz geçen ag rota olduk bu gittifimz ayda menenjit dedi doktor umz sağlık ocağıda rota vurcakfi ama hepinix 3 ay oldunuz kafam karistiSağlık ocağı hemsiremize resim attım sordum normal dedi sıkıntı yokmuş içim rahatladırotavirus 2. Doz da 22 Eylül de yaptırıcaz
Hayırlısı ile menenjit aşılarınada bir başlasak korkuyorum cesaret edemiyorum ateş yaparsa diye
Bizimkinde hiç iz yok canım ama bi arkadaşınki seninki gibiydi. Ebe de öyle olabileceğini söylemişti korkma ve o kabuğu kendin koparma demiştiKızlar verem aşısı yerleriniz nasıl bizim kabuk tutuyor düşüyor sonra yine aynı biraz önce banyo yaptırdım hafif kanadı
Rota için ya 2- 4 aylarYabise sorvam kuzum biz geçen ag rota olduk bu gittifimz ayda menenjit dedi doktor umz sağlık ocağıda rota vurcakfi ama hepinix 3 ay oldunuz kafam karisti
Tamam ozmaan kuzum ben dedim neden bizim böle oldu bu ayda yanlış anlmadiysam menenjit yapcakRota için ya 2- 4 aylar
Ya 3-5
Bizim dr 3-5i önerdi o ay başka aşı yok diye
Karışmasın kuzum 2 şekil oluyor rota ya 2 ve 4. Ayda ya 3 ve 5. Ayda o aylarda aşı olmadığı için genelde 3 ve 5 de yapıyorlarYabise sorvam kuzum biz geçen ag rota olduk bu gittifimz ayda menenjit dedi doktor umz sağlık ocağıda rota vurcakfi ama hepinix 3 ay oldunuz kafam karisti
Banada öyle dedi elleme bisey sürme zamanla geçer dedi bizimde senin günlerde iz yoktu sonradan oldu canım şu 1 buçuk aydır falan varBizimkinde hiç iz yok canım ama bi arkadaşınki seninki gibiydi. Ebe de öyle olabileceğini söylemişti korkma ve o kabuğu kendin koparma demişti
Bizim geçen ay dört asi birden oldu üstüne atak gecirdik şimdide uyku düzeni bulmaya çalışıozKarışmasın kuzum 2 şekil oluyor rota ya 2 ve 4. Ayda ya 3 ve 5. Ayda o aylarda aşı olmadığı için genelde 3 ve 5 de yapıyorlar
3. Ayda yok canım sadece kilo boy için çağırırSağlık ocağında asimiz yok mu bu ay bizim yaninasi sevindim unutmuştum sormayi
Hiç belli olmuyor işim yoksa 2 saat uyuyor 1 seferde ama varsa yarım saat ancak iş yapma diyor kıyamıyor anasınaBide canlarım sizinkiler gündüz kaç saat uyuyo bide uyutirken nasi uyutiosunuz genelde ayakta sallamayın dedim şimdide istemio guluo ayaagima alınca bı kere uyudu kucakta dans ederek uyuyo öyle yatakta salliom olmuo ya emerken yada dans ederek öyle emzirme pozisyonnda pis pista sevmio
Zor dönemler canım uykular bir düzene girse rahat edecek yavrularımız tam diyoruz tamam oldu bu sefer atak sağolsunBizim geçen ay dört asi birden oldu üstüne atak gecirdik şimdide uyku düzeni bulmaya çalışıoz
Tam saati belli olmuyor canım dün toplasan 2 saat ancak uyudu belkiBide canlarım sizinkiler gündüz kaç saat uyuyo bide uyutirken nasi uyutiosunuz genelde ayakta sallamayın dedim şimdide istemio guluo ayaagima alınca bı kere uyudu kucakta dans ederek uyuyo öyle yatakta salliom olmuo ya emerken yada dans ederek öyle emzirme pozisyonnda pis pista sevmio