Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sağlık ocağı hemsiremize resim attım sordum normal dedi sıkıntı yokmuş içim rahatladı rotavirus 2. Doz da 22 Eylül de yaptırıcaz
Hayırlısı ile menenjit aşılarınada bir başlasak korkuyorum cesaret edemiyorum ateş yaparsa diye

Yabise sorvam kuzum biz geçen ag rota olduk bu gittifimz ayda menenjit dedi doktor umz sağlık ocağıda rota vurcakfi ama hepinix 3 ay oldunuz kafam karisti

Bide canlarım sizinkiler gündüz kaç saat uyuyo bide uyutirken nasi uyutiosunuz genelde ayakta sallamayın dedim şimdide istemio guluo ayaagima alınca bı kere uyudu kucakta dans ederek uyuyo öyle yatakta salliom olmuo ya emerken yada dans ederek öyle emzirme pozisyonnda pis pista sevmio

Yabise sorvam kuzum biz geçen ag rota olduk bu gittifimz ayda menenjit dedi doktor umz sağlık ocağıda rota vurcakfi ama hepinix 3 ay oldunuz kafam karisti
Karışmasın kuzum 2 şekil oluyor rota ya 2 ve 4. Ayda ya 3 ve 5. Ayda o aylarda aşı olmadığı için genelde 3 ve 5 de yapıyorlar

Bizimkinde hiç iz yok canım ama bi arkadaşınki seninki gibiydi. Ebe de öyle olabileceğini söylemişti korkma ve o kabuğu kendin koparma demişti
Banada öyle dedi elleme bisey sürme zamanla geçer dedi bizimde senin günlerde iz yoktu sonradan oldu canım şu 1 buçuk aydır falan var

Hiç belli olmuyor işim yoksa 2 saat uyuyor 1 seferde ama varsa yarım saat ancak iş yapma diyor kıyamıyor anasına günde 3 uyku yapıyor bizimki 1 sefer uzun diğerleri kısa oluyor toplasan 4 saat belki
Bizimkide ayakta sallamayı bıraktı çok istemiyor favori yatış şeklimiz emerek yatakta uyuma

Tam saati belli olmuyor canım dün toplasan 2 saat ancak uyudu belki
Normalde öğleden önce iki defa uyuyor. Birer saat sürüyor en fazla.
Öğleden sonraki uykularına asla güven olmuyor kimi zaman sadece memede kimi zaman 15-20 dk.
Uyuma şekli genelde memede uyuyır sonra yatağına koyuyorm. Önce ayaklarını ve vücudunu en son kafasını koyuyorum yatağa ve elimle karnını tutuyorum. Sallayıp Ee ee çekiyorum öyle uyursa uyuyor. Diğer türlü dümdüz yatırırsam elimi de üzerine koymazsam kendi kendini geri uyandırıyor çırpınarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…