Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Az önce uyudu diyerek bıraktım bi wc ye gittim anında geri uyandı ağlama krizleri bu gidişte birer bez de kendimize bağlıycaz

Az önce uyudu diyerek bıraktım bi wc ye gittim anında geri uyandı ağlama krizleri bu gidişte birer bez de kendimize bağlıycaz
Sen yine gitmişsin ben yatakta uyutuyorum biraz daha bırakmasa yatak su olacak ütü yapayım dedim biraz yaptım ağladı geri yanına uzandım dalsın devam edeyim diye bu seferde yatağa yapıcam

Bnmde toplasan o kadar uyuyo ama şekilden şekile girioz bide hala aç değilse emmio bagirio yine üç saatte emio da uyusun die önce vereyim yada kucağa o şekilde uyutmk işteyim kıyamet kopario yatağa koysak sallasam uyusa keşke gözleri kızarıo yok direnio

Ah o yataga bırakma anlarıkorku filmi gbi

Arada bunları yazın kızlar çünkü sadece ben yasiorum saniorum sabh bnde wcye gitcem die neler yaptım
Peki ya yemek olayı dünden yemek yoksa sabah akşam ekmek arası domates peynir ile geçiyor bazen akşama da yemek yapamıyoruz babası gelince kahvaltı türü takılıyoruz

Ah o yataga bırakma anlarıkorku filmi gbi
Zaten en korkulu rüyamdan biri o diğeri de alt değiştirmek geçen duştan yeni çıkmışım aklanmış paklanmışım miss gibi sonra sen gel bebenin altını aç. Hopppp tam çiş yapıyormuş bide çiş banyosu yaptık

Peki ya yemek olayı dünden yemek yoksa sabah akşam ekmek arası domates peynir ile geçiyor bazen akşama da yemek yapamıyoruz babası gelince kahvaltı türü takılıyoruz
Ah evet işte aynı ben kendimi çok iyi hisstetim şuan yanlız deilm die ayak üstü ekmek arası bol kahve ayakta kalmak ixin aksamada bazen yemek yok

Sen yine gitmişsin ben yatakta uyutuyorum biraz daha bırakmasa yatak su olacak ütü yapayım dedim biraz yaptım ağladı geri yanına uzandım dalsın devam edeyim diye bu seferde yatağa yapıcam
Hahah gönül dağı dizisini izliyor musun. Orada taner oğluna otomatik sallanan beşik yaptı. Eşime döndüm dedim ki ne var sanki şundan bi tane de bize yapsa al şimdi öğlenin vakti çıkacak ben hala beşik sallıyorm

Keşke kendi kendilerine uykuları gelince uyusalar yada meme de uyuyup yerlerine koysak kalkmasalar oldu başka isteğiniz diyecekler
Yatakta yatarak uyutmak iyi değil alışıyor öyle uyumak istiyor bu sefer ama her ortam buna müsait değil sallamak desen oda sıkıntı bi ara ayağımda tutuyordum uyusunda huysuz olmasın diye
Kuzum sen tokken tekrar yiyebilir misin yok eee beben acikmadan niye emsin tabi bağırır senin ağzına zorla yemek tıksam sende bağırırsın

Bnm bebem otomatik beşikte olsa sıkılır yine bı ten teması ister anakucagi sallanıo onuda tuvalet sanio

işte analık psikolojisine girdim herkes senin soledgni soyluo yok bu çocuk neden bana hyr dio iyice doydumu o anlamaz modundyim

Ah o yemek olayı zaten eğer varsa yemek kuzu gibi yoksa yandım yapana kadar 4 saat geçiyor soğanı doğra salçayı koy altını kapat bebisi oyala sakinlesin gel altını aç diğer malzemeleri koy çabucak ve mutfaktan kaç dün az kalsın pilav yanık pilav olacaktı

Gündüzleri duşa girmek hayal oldu

Bide bizim korkulu saatlerimiz var 6 ile 9 arası hatta eşim kardeşine o saatte çocuk fena oluo gündüz gel sevmeye dedi uyumuo kucak ta gezcez ilk defa eşimin işten gelme saattinin dkksini tutuyorum normalde bakmazdim öyle

Yok izlemiyorum canım ama otursun salıncak alıcam oyalar biraz benimkinin keyfi yerinde memede uyumaya devam ütü beni bekliyor çorba yapıcam saglıkları yerinde olsunda iş olmasın çok şükür bugunlerimize

Bide bizim korkulu saatlerimiz var 6 ile 9 arası hatta eşim kardeşine o saatte çocuk fena oluo gündüz gel sevmeye dedi uyumuo kucak ta gezcez ilk defa eşimin işten gelme saattinin dkksini tutuyorum normalde bakmazdim öyle
Bizimde bi ara 8 10 arası öyleydi kriz geldi yine diyordum ne yapsak susmuyor uyumuyor çok zordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…