- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.141
Bu sefer de mideme dokundu gece gece içince ne zaman düzene gireceğiz acabaOlabilir canım çok mu yedin
Geçer canım parol iyi geliyor yatıp dinlenmek uyumak lazım ama malesef hayal
Sağol kuzum uykusuzluk benim başımın düşmanı yanımda da yatırıyorum tam uyuyamıyorumGeçmiş olsun canım parol iyi gelir uykusuzluk fena baş ağrısı yapıyor üstüne bide öğün atladıysan oda yapıyor
Aynı ben kuzumSağol kuzum uykusuzluk benim başımın düşmanı yanımda da yatırıyorum tam uyuyamıyorum
Çok mu yedin ya bazen hiç olmadık anda reaksiyon gösteriyorBir iki ay önce yine yemiştim bişey olmamıştı ama bilemedim büyük ihtimalle ondan oldu
Öğrenirsen banada söyleBu sefer de mideme dokundu gece gece içince ne zaman düzene gireceğiz acaba
Valla uzun zamandır böyle lezzetli çilek yememiştimÇok mu yedin ya bazen hiç olmadık anda reaksiyon gösteriyor
Yine allahtan ki belirti gösteriyor huzursuzlukta ondan olabilir son bi kaç gün yediklerini düşün dikkatli ol
Neden bebekler gibi mışıl mışıl uyusun demişler. Bebekler uyumuyor kiSağol kuzum uykusuzluk benim başımın düşmanı yanımda da yatırıyorum tam uyuyamıyorum
Yaptım ben onu ağlıyordu durmuyordu dedim acaba sütüm mü yetmiyor doymuyor mu mama aldım yaptım malesef içmediNeden bebekler gibi mışıl mışıl uyusun demişler. Bebekler uyumuyor kibazen şeytan dürtüyor git al mamayı bas ağzına uyusun
Valla bazen duyuyorum gece 6-7 saat uyuyan bebeleri acaba diyorum bizimkiler tüp ya gazı nazı fazla mı bastılar naptılar. Haa bak dondurulmuş embriyo idi yavrum dondurucunun içinde üşüttü tabi ondan gazlıydıYaptım ben onu ağlıyordu durmuyordu dedim acaba sütüm mü yetmiyor doymuyor mu mama aldım yaptım malesef içmedi
Ah kıyamam bi dolu da paraSonrasında bi kutu mama çöp oldu
Valla bazen duyuyorum gece 6-7 saat uyuyan bebeleri acaba diyorum bizimkiler tüp ya gazı nazı fazla mı bastılar naptılar. Haa bak dondurulmuş embriyo idi yavrum dondurucunun içinde üşüttü tabi ondan gazlıydı
Etrafımda kimsede yoktu vereyim 1 hafta tuttum sonrasında üstü topaklaninca mecbur attimAh kıyamam bi dolu da paratek içimlik mama yapsalar nolur ki sanki acil durumlarda alıverirdik. Sanki bi ara aptamilin sıvı maması vardı şimdi var mı bilmiyorum
Maşallah paşama büyüdüler oyun oynuyorlar yaKızlar oğlana hışırtılı kitap aldım çok sevdi
Bazılarında çok oluyormuş inşallah geçici olurBenim gibi sezeryan sonrası bel ağrısı çeken varmı dün baş bugünde bel tuttusol tarafıma yattığım an daha kalkamıyorum belim fena oluyor
Benim ağrıyor ama yataktan kaynaklı bizimBenim gibi sezeryan sonrası bel ağrısı çeken varmı dün baş bugünde bel tuttusol tarafıma yattığım an daha kalkamıyorum belim fena oluyor
Yaa çok şükür Allah'ıma o gülücükler bizim evlerimize de doğduMaşallah paşama büyüdüler oyun oynuyorlar yaBenimki bayağıdır oynuyor çok oldu alalı seviyor birde gülen eşeğimiz ve renkli zincirlerimiz var onlarıda çok seviyor ebebekden almıştım
En çok babası ile oynamayı seviyor yakaladım diye geliyor babası bizde kaçıyoruz ev inliyor gülmesinden maşallah oğluşuma