Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benimde dikiş yeri bazen çok kaşınıyor ya size de oluyor mu
Evet ve sanki balon gibi şiş hissiz
Evet bnm kasinio kuzum bu arada nesneleri tutmaya ne zaman basliolar bide o kitaptan bndr almistm
Benim paşa yavaştan tutmaya başladı oyun halısında asılı oyuncakları tutup çekiyor ağzına almaya çalışıyor zaten eller hep ağızda

M

Benim paşa yavaştan tutmaya başladı oyun halısında asılı oyuncakları tutup çekiyor ağzına almaya çalışıyor zaten eller hep ağızda
Maşallah paşaya kuzum e senin ki yavaştan başladıysa bize erken baya .dünden beri Instagram da fenomen aramızda on besygun var elinde çıngırak salli o göstermiş dedim neden yapmio bizim ki yorgunluktan hep bunlar iki dk Instagram a bakiom cocumu kiyasliom sabahtan beri tut evladım modundyim eller bizim de hep ağızda sanki dış cikarcak bide salyalar bazen iki elini sokup nasi zevkle yiyo ellerini

O instagramdakilere takılmayın onlarlarla hem bebekleri hem kendimizi kıyaslarsak yandık
Pusette oyun halısın da asılı oyuncakları elliyor kendine çekiyor tutuyor sadece eline oyuncak yada diş kaşıyıcısı veriyorum uzun süre tutamıyor bırakıyor onuda zamanla yapar benim prematüre miniğim düzeltilmiş 111 günlüğüz sanırım buna göre de normal gelişimi düzeltilmiş yaşına göre bakılıyor
Ben akşama kadar 3 4 yakalık değişiyorum arada degistigim kıyafetler hariç bileğine kadar ağzında bazen yetmiyor benim elimi sokmaya çalışıyor şapşik bunlar ya

Evet normalse kıyaslamam yorgunlukla kendime takcak bişe aradım sanırım evet ahh günde kaç kostüm deisio bide ikinirken kusma çok oluo bizde illa 3 4 kere yapcak et tutmuo bizim cocuk hemen yediğini yapcak illa bizimkide dokunuo sallio anakucafinsaki oyunhalisindaki oyuncaklari bakalım gün güne biseler katio

Kızlar dogumdan sonra reglleriniz nasıldı ? Emziriyorum.
İlk teglim ile 2. Arasında 24 gün vardı eskiden 1 ay olurdu 24 ile başladım şimdi ise 3. Reglime 10 gün kala hafif kanamalar başladı regl gibi yogun değil ama var yine damla damla emzirirken düzensizlik olacağını biliyorum ama doktora gitmelimiyim ? Yaşayan var mı bu durumu

Canım nırmaldir bazıları doğumdan sonra hiç regli olmuyor bende senin gibi 2. Reglim bitti ilk reglim 40 çıktıktan sonra oldum ikinciyle arasında sadece 17 gün vardı gene oldum hemen düzensizlikte olacak yavaş yavaş düzen oturacak ilk adetim çok lekeli oldu sonradan yoğun gördüm

Tamam canim cok teşekkür ederim

Canım düzene girer zamanla bende 40ımdan sonra oldum hemde çok yoğun 2.de düzene girdi

Evet bnm kasinio kuzum bu arada nesneleri tutmaya ne zaman basliolar bide o kitaptan bndr almistm
O instagramda yazanlara ya da uygulamada yazanlara bakma kuzum. Bende senin gibi baktım deidm niye tutmuyor bu çocuk hatta doktora soracaktım. Dün Google da arama yaptım daha 4. 5. Ayda başlarmış. Erken yani ha şimdi yeni yeni tutmaya çalışıyor bazen şapşik

Belden olunca bazılarında ağrı oluyormuş canım inşallah geçer çabucak
Evet his gelmedi hala. Nasıl dikiyorlar çok merak ediyorum bir gün videosunu izliycem dayanabilirsem
Tamam canım benim geçen gittiğimde zincirleri gördüm de oyun halısı için sandım

İnşallah canım bende cesaret edip izlemedim

Zincirleri al sever paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…