Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bir iki ay önce yine yemiştim bişey olmamıştı ama bilemedim büyük ihtimalle ondan oldu
Çok mu yedin ya bazen hiç olmadık anda reaksiyon gösteriyor
Yine allahtan ki belirti gösteriyor huzursuzlukta ondan olabilir son bi kaç gün yediklerini düşün dikkatli ol

Yaptım ben onu ağlıyordu durmuyordu dedim acaba sütüm mü yetmiyor doymuyor mu mama aldım yaptım malesef içmedi 🤣🤣🤣
Valla bazen duyuyorum gece 6-7 saat uyuyan bebeleri acaba diyorum bizimkiler tüp ya gazı nazı fazla mı bastılar naptılar. Haa bak dondurulmuş embriyo idi yavrum dondurucunun içinde üşüttü tabi ondan gazlıydı😅 😅

kapak-bebek.gif

Oh ya oh ya uyumuyom ya diyen bebem 😒😒😒

Kızlar oğlana hışırtılı kitap aldım çok sevdi 🤩🤩
Maşallah paşama büyüdüler oyun oynuyorlar ya 🥰🥰 Benimki bayağıdır oynuyor çok oldu alalı seviyor 😊 birde gülen eşeğimiz ve renkli zincirlerimiz var onlarıda çok seviyor ebebekden almıştım
En çok babası ile oynamayı seviyor yakaladım diye geliyor babası bizde kaçıyoruz ev inliyor gülmesinden maşallah oğluşuma 💙

Benim gibi sezeryan sonrası bel ağrısı çeken varmı dün baş bugünde bel tuttu 😢😢 sol tarafıma yattığım an daha kalkamıyorum belim fena oluyor
Benim ağrıyor ama yataktan kaynaklı bizim 😑 belden mi uyuşturdular seni
Maşallah paşama büyüdüler oyun oynuyorlar ya 🥰🥰 Benimki bayağıdır oynuyor çok oldu alalı seviyor 😊 birde gülen eşeğimiz ve renkli zincirlerimiz var onlarıda çok seviyor ebebekden almıştım
En çok babası ile oynamayı seviyor yakaladım diye geliyor babası bizde kaçıyoruz ev inliyor gülmesinden maşallah oğluşuma 💙
Yaa çok şükür Allah'ıma o gülücükler bizim evlerimize de doğdu 🥺🥺🥰🥰 nasıl oyuncak onlar canım e bebekten ss atar mısın

X