Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Teşekkür ederimm canım, ilk hamile kalmaya çalıştığım aklıma geliyor seni görünce ne günler geçti bee ohh şükür sonunda kavuştuk hepimiz 😍😍,

İyi şok şükür hanımefendimiz atak haftasında sabırla duayla geçmesini bekliyoruz 😅.
Sen uyku eğitimini nasıl verdin kuzum ?
Ben kızlarada anlatmçtm cnm..
3 ayımızı doldurduk
4. Ayımızda hergün aynı saatte ışığı kapatıp beşiğine koydm
İlk bir ay aşırı zordu.. Zamanla alıştı
Ama istisnasız hergün yaptm..
Anne istikrarının cok önemli olduğuna inanıorum..
Sosyal hayatım nerdeyse 0 olmştu ana değdi..
Ama şöyle bişey var benm kızım emmedi..
10. Aya kdar geceleri beslemede kucağıma alıodm mamasını verip hemen geri beşiğine koydm
Sallamadım.. Hiç sallamadm kızımı
Ağlasada aşırı olmadığı sürece pış pışladm kaldırmadm..
Ağlayarak her istediğine alışmasn die
10. Ayda gece beslemesini kestm ki emziren annelerde kesiyor.. Doktorlar öyle diyor zaten..
O zamandan snra daha cok rahatladm
Her ık mık ettiğinde pış pışhop uyudu
Yaşını dolduruncada odasını ayırdım
Odasını ayırmadan önce 1 hafta 10 gn hep odasında vakit geçirdk
Şarkı söyledk oyuncaklarls oynadık ki odasını yadırgamasn
Odasını ayırmakta zorlanmadm yabaşça alıştırdım
Hoooopp die emri vaki yapmafm
Bence kolik bebe anneleri hariç bütün anneler başarabilir

Teşekkür ederimm canım, ilk hamile kalmaya çalıştığım aklıma geliyor seni görünce ne günler geçti bee ohh şükür sonunda kavuştuk hepimiz 😍😍,

İyi şok şükür hanımefendimiz atak haftasında sabırla duayla geçmesini bekliyoruz 😅.
Sen uyku eğitimini nasıl verdin kuzum ?
Canım hoş geldin ben seni dua topiklerinden hatırlıyorum çok şükür dualarımızı yaşıyoruz. Rabbim sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin minnoşunu🥰

Kızlar dün akşam bebem uyurken birden deli gibi ağlamaya başladı 🥺 o kadar kötü ağladı ki kıpkırmızı oldu yüzü hiç bir şekilde sakinleştiremedik elimiz ayağımıza dolandı. Çok korktuk Allah korusun havale falan geçiyor sandım böcek ısırdı sandım aklıma neler neler geldi 🥺🥺 öyle kötüydü ki gözlerinin kenarında kırmızı kan benekleri çıkmış ağlamaktan 🥺🥺 galiba gaz sıkışması gibi bir şey yaşadı emin değilim zor sakinleşti. Ama biz çok korktuk. Rabbim esirgesin evlatlarımızı🥺🥺 biz onları çok geç bulduk onlara bir şey olmasın 😭😭😭
Amin canım Allah korusun hepsini.Bildigim kadariyla gece terörü deniliyor dediğin gibi uyanıp çığlık çığlığa ağlama hiç bir şeye susmuyorlar.Aslinda hala uykudalar uyandırmak için zorlanmamaliymisiz.Bir nevi nöbet gibi uykuda yaşanıyor uyanık gibi görünseler de.

O ilaç çok kusturıyor bize de dr vermişti motilium la birlikte kustuğunu söyleyince hemen bıraktırdı
Motilium çok iyi geliyor ciddi derecede rahatlatıyor Bnm bebe bu ilaçla rahatladı
Büyük oğlum için evde var da kullansam mı bilmiyorum.Diger ilacı bulamadık piyasadan ona rağmen o olacak dedi il dışından getirttim.Haftaya konrolde sorayım olmadı

Canım hoş geldin ben seni dua topiklerinden hatırlıyorum çok şükür dualarımızı yaşıyoruz. Rabbim sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin minnoşunu🥰
Merhaba canım hoşbulduk ya ben bu topiği görmemiştim hepiniz burdasınız 💐💐, rabbime şükürler olsunn, Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 💝. Seninde hayırlı olsun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim, günlerimiz baya yakın sanırım

Ben kızlarada anlatmçtm cnm..
3 ayımızı doldurduk
4. Ayımızda hergün aynı saatte ışığı kapatıp beşiğine koydm
İlk bir ay aşırı zordu.. Zamanla alıştı
Ama istisnasız hergün yaptm..
Anne istikrarının cok önemli olduğuna inanıorum..
Sosyal hayatım nerdeyse 0 olmştu ana değdi..
Ama şöyle bişey var benm kızım emmedi..
10. Aya kdar geceleri beslemede kucağıma alıodm mamasını verip hemen geri beşiğine koydm
Sallamadım.. Hiç sallamadm kızımı
Ağlasada aşırı olmadığı sürece pış pışladm kaldırmadm..
Ağlayarak her istediğine alışmasn die
10. Ayda gece beslemesini kestm ki emziren annelerde kesiyor.. Doktorlar öyle diyor zaten..
O zamandan snra daha cok rahatladm
Her ık mık ettiğinde pış pışhop uyudu
Yaşını dolduruncada odasını ayırdım
Odasını ayırmadan önce 1 hafta 10 gn hep odasında vakit geçirdk
Şarkı söyledk oyuncaklarls oynadık ki odasını yadırgamasn
Odasını ayırmakta zorlanmadm yabaşça alıştırdım
Hoooopp die emri vaki yapmafm
Bence kolik bebe anneleri hariç bütün anneler başarabilir
Kuzum benimki meme bağımlısı, meme emmeden uyumuyor aslında 3. Aya kadar bazen meme ile bazrn hafif sallayarak 5-10 dakikada uyurdu ama bu atağa girdiğimizden beri 4.aya yani sallanmak dahi istemiyor sadece meme istiyor ben yanından ayrılınca geri uyanıyor emzikte almıyor oyuzden be yapacağımı araştırıyordum 2 gündür bişeyler yapmaya çalışıyorum biraz sanki işe yararı şükürler olsun

Aklımda o var bakalım oyalanio mu baya kuzum🤗 anakucagimizda o marka onu sevdi evet pahalı ama vakit geçiripsa değer 🥰
Kesinlikle tavsiye ederim ben de füsher ın pianolusunu önceden anlamıyordu az vakit geçiriyordu ama şu 20 gündür baya oyalanıyor duşa bile girebiliyorum o esnada en sevdiği oyuncak o .
Tabi karnı tok uykusu olmadığı vakitlerde, uyku saati yaklaştıysa durmuyor.

Amin canım Allah korusun hepsini.Bildigim kadariyla gece terörü deniliyor dediğin gibi uyanıp çığlık çığlığa ağlama hiç bir şeye susmuyorlar.Aslinda hala uykudalar uyandırmak için zorlanmamaliymisiz.Bir nevi nöbet gibi uykuda yaşanıyor uyanık gibi görünseler de.
Yaaa 🥺🥺🥺🥺🥺😳😳😳 kıyamam ya 😢 çok kötü bir şey bunu hiç bir bebek yaşamasın🥺 diyorum ya öyle ağladı ki kan benekleri çıktı gözünün etrafında 🥺

Merhaba canım hoşbulduk ya ben bu topiği görmemiştim hepiniz burdasınız 💐💐, rabbime şükürler olsunn, Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 💝. Seninde hayırlı olsun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim, günlerimiz baya yakın sanırım

Aminn inşallah canım 🥰 evet aramız baya yakınmış senin bebiş kız mı erkek mi 🥰

Kesinlikle tavsiye ederim ben de füsher ın pianolusunu önceden anlamıyordu az vakit geçiriyordu ama şu 20 gündür baya oyalanıyor duşa bile girebiliyorum o esnada en sevdiği oyuncak o .
Tabi karnı tok uykusu olmadığı vakitlerde, uyku saati yaklaştıysa durmuyor.
Ayy inşallah kuzum simdi den sevdi gibi görünüyor bakalım🤗 ay duş alma şimdilik imkansız gorunuor da 😊😊

Ayy inşallah kuzum simdi den sevdi gibi görünüyor bakalım🤗 ay duş alma şimdilik imkansız gorunuor da 😊😊
Bizimki de 2 aylikken falan pek oyalanmiyordu surekli kucaktaydi, ana kucağında bile 5 dk falan duruyordu 3. Aya geldik baya bi alisti hepsinde duruyo artik pusete de daha yeni alıştı onda bile durmazdı kucak sevdalim benim 😅

Bizimki de 2 aylikken falan pek oyalanmiyordu surekli kucaktaydi, ana kucağında bile 5 dk falan duruyordu 3. Aya geldik baya bi alisti hepsinde duruyo artik pusete de daha yeni alıştı onda bile durmazdı kucak sevdalim benim 😅
Ya bize umut oldun bitiomu bu kucak sevdası🤭🤭hele akşam üzeri kucak ve ayakta olmamı istio bel kol kalmio bnde 😌😊😊 ee 3 aya az kaldık🤭🤗

Ya bize umut oldun bitiomu bu kucak sevdası🤭🤭hele akşam üzeri kucak ve ayakta olmamı istio bel kol kalmio bnde 😌😊😊 ee 3 aya az kaldık🤭🤗
Hepsi azalacak hoc merak etme canım tabii yone sevdamiz devam ama en azından kendi kendone oyalanma suresi ciddi şekilde arttı 😄

Büyük oğlum için evde var da kullansam mı bilmiyorum.Diger ilacı bulamadık piyasadan ona rağmen o olacak dedi il dışından getirttim.Haftaya konrolde sorayım olmadı
Sor için rahat etsin yazık yavruya yediğide kusarak gidiyor

X