Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bu sabah kakasında kan gördüm yavrumun rota yaptırdığım için çok pişmanım. Büyük ihtimalle süt alerjisi vardı ve onu tetikledi
Olabiliyor bi daha görürsen dr götür bu ara fazla tüketme süt ürünü bizde de 1 kere gördüm 2. Görürsem götürürüm dedim olmadı
Öyle deme rotaya yakalanınca çok kötü oluyor inşallah şifa olsun kuzuya

Bu sabah kakasında kan gördüm yavrumun rota yaptırdığım için çok pişmanım. Büyük ihtimalle süt alerjisi vardı ve onu tetikledi
Kuzum kan olduğunu eminmjsjn kiremit rengi felan dir belki bezindemi kakasindan en eminmjsjn sıvı kaybı olduğunda ilk günler bizde olmuştu bezde kiremit rengi kan gibi

Kuzum kan olduğunu eminmjsjn kiremit rengi felan dir belki bezindemi kakasindan en eminmjsjn sıvı kaybı olduğunda ilk günler bizde olmuştu bezde kiremit rengi kan gibi
Yok kuzum bildiğin kandı. Afedersin kulak çubuğu ile alıp inceledim dr enfeksiyon olabilir tahlil yaptırcaz

Doktora mesaj attık canım enfeksiyon olabilir demiş bakalım tahlil yaptırcaz

Doktora mesaj attık canım enfeksiyon olabilir demiş bakalım tahlil yaptırcaz
Yapma kaka tahlili mi yapacak kan mı
Bn bizim dr söylediğimde alerjik reaksiyon dedi
Bizim dr tahlil çok zor yapıyor bize desem bile gerek yok diyor

Kaka istedi canım eve geldik şimdi yapınca örnek alıp götüreceğiz. Buda alerjik de olabilir dedi. Son zamanlarda farklı bir şey yedin mi diye sordu bende aynı şeyler dedim. Süt ürünlerini fazla tüketince de oluyor dedi. Misal günde bir kase yoğurt yerken o gün üç kase yersin ya da peyniri fazla yersin ona tepki olarak da olabiliyor dedi. Bende hafta sonu tost yapmıştık kaşarı fazla yedim deidm belki ondan oldu bakalım sonuç ne çıkacak inşallah enfeksiyon falan değildir
Canım ya farklı sebebi vardır belki tahliller de güzel çıkar inşallah kuzum
İnşallah inşallah canım benim yukarıda yazdığım gibi bakalım ne çıkacak

Bak şimdi daha ısındım bu doktora zorunlu olmadıkça tahlil yapmaması güzel kan vermek sıkıntı haftaya büyük ihtimal sizin doktora gidicem bende randevu alıp 5. Ayını bekliyordum

Bak şimdi daha ısındım bu doktora zorunlu olmadıkça tahlil yapmaması güzel kan vermek sıkıntı haftaya büyük ihtimal sizin doktora gidicem bende randevu alıp 5. Ayını bekliyordum
Bn cuma günü gidicem kontrol var bizim tatil dönüşü hasta oldu Bnm kız
Sende gel tanışmış oluruz
Güya dr bu ay getirme 10. Ay getir demişti

Daha randevu almadım ben eşimle konuşayım duruma göre haberleşiriz o zaman randevusuz gelsem ilk geliyorum diye çok bekletirler
Yok ya sıra yoksa alıyorlar
Dr 9 da geliyor sonra odalara çıkıyor gelince hemen başlıyor muayene
Öğleden sonra da sakin oluyor aklımda olsun tabi şansına yoğun olmazsa
Bn diyetisyene de gidiyorum orda ondan erken gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…