-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.721
Benim ki ne versen 10 dk arayla emer ve saatlerce bırakmaz ben cekmesem.Agzini açıp çekiyorum yoksa bırakmaya hiçç niyeti yok beyefendininAynen canım benimkide öyle sık sık az emiyor emerken uyursa uzuyor ben bilmem 3 saat emzirmeden durdugumu durmazki meme delisi
Uyursa benimkide bırakmıyor uzata uzata çekiyorum ucunuBenim ki ne versen 10 dk arayla emer ve saatlerce bırakmaz ben cekmesem.Agzini açıp çekiyorum yoksa bırakmaya hiçç niyeti yok beyefendinin
Uyursa benimkide bırakmıyor uzata uzata çekiyorum ucunu
[/QUOTE
Benim de tam tersi uyursa ağzından kayıyor kurtarıyorum ama bazen ciktimdiye hemen geri uyanıp yakalıyor Emzige ne gerek var anne memesi var yaa
Bu arada 4 ay aşımiz var Perşembe günü nasipse saati önemli mi bazı aşılar sabah oluyor yaa o açıdan.Bir de iki kol mu aşı
Hee öyle yani bende şaşırdım tamamen mi kes dedi diyeYok kuzum sen kaldrma aciksin uyansn şekeri düşmez acikirsa durmaz dedi yani iki saat felan kurma dedi ben 4 saate kurdum yinede 3.5saatte uyandı kendi
4. Ay aşısı 2 tane miiBen öğleden önce gittim canım 2 bacak
Evet kuzum4. Ay aşısı 2 tane mii
Bu aşılar çok sıkıcıEvet kuzum
Kucağa alınca susuyorlar yine merak etmeBu aşılar çok sıkıcıbide büyüyorlar artık eskisi gibi hemen susmazlar da
Ateşten bende çok korkuyorum ya inşallah hepsi ateşsiz geçsinKucağa alınca susuyorlar yine merak etme
Aşılar bitmiyor sonrası beni korkutuyor ateş olurmu diye
İnşallah canım bizim 4. Ay hafif ateş yaptıAteşten bende çok korkuyorum ya inşallah hepsi ateşsiz geçsin
İnşallah olmaz ya odaİnşallah canım bizim 4. Ay hafif ateş yaptı
Menenjitten korkuyorum birde ateş olurmu dıye
Yok canım biz pazartesi rota oldu banyo yasağı yok biz bugün sağlık ocağına gitcez çok korkuiruz eşimle çok aglarmi ateş yaparmi dieİnşallah olmaz ya odabu rotadan sonra banyo yasağı falan yok dimi
Tamam canım sağolBen öğleden önce gittim canım 2 bacak
Hee bizde pazartesi olduk canımYok canım biz pazartesi rota oldu banyo yasağı yok biz bugün sağlık ocağına gitcez çok korkuiruz eşimle çok aglarmi ateş yaparmi die
Evet kuzum 3 lu asi bizim klima yi kapatınca 37.5 oluo hepHee bizde pazartesi olduk canımbugün yapılacak olan ne üçlü karma aşı mı. İnşallah ateş olmaz bizim 37 olmuştu en fazla ama oğlan sarhoş gibiydi iyi kafa yaptı
Emzik tutturEvet kuzum 3 lu asi bizim klima yi kapatınca 37.5 oluo hepgeldik smdi hemşire bizi sakinleştirdi cocum olgun du ama smdi dedgn gibi kafası güzel dolanio
Orda emzirdim sonra emzgi verdim yok bizim ki emzik tutuo başta verdim bazen atio daEmzik tutturbenimki o sarhoşlukla tutmuştu ama normale dönünce bıraktı
Oyy canım benim yerim onuOrda emzirdim sonra emzgi verdim yok bizim ki emzik tutuo başta verdim bazen atio daşimdide yanıma yattı yavrum yanımızda yatmak istio asi sersem yapti
Evet benimde sabah o dikkatimi çekti kuzum siz büyük abi oldunuz maşallahOyy canım benim yerim onuyalnız dikkat ettin mi bizim aramızdaki bir haftalık fark bir ay olmuş