Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hee kalsaydı ne güzel muhallebi falan yapardın. Şimdiden bitirmeli o zaman
Off o 4. Ay atağı uzun sürüyor galiba ya. İnşallah sizin kısa sürer.
Bu bebeler hiç oh be dedirtmiyor yaf hep bir şeyler çıkıyor 😅 😅
Malesef bende canım içti içti içmedi içim giderek dökeceğim 😢😢
İnşallah canım bu ataklar hiç bitmiyor sağlıkları yerinde olsunda 🥰 ben kendime değil oğluşa üzülüyorum uykuları gitti uyusa bile devamlı meme istiyor bırakayım ağlıyor gündüz 1 saat uyumamıstır benim memede olmayan zamanlarda ablam ayağına alıyor uyumuyor illa benim kucağımda olacak ah atak çabuk git kimseye uğrama benden sonra 🤭🤭

Kızlar bu arada hep solicem unutuorum anakucagina alıştırmaya çalışıyorum önceden almıştı ablam öyle çok durmuo ama ne zaman dursa titreşim den mi bilmem kaka yapio ne zamndir soluxektim size
Canım bende aldım ondan ama benimki sadece 10 dk duruyor fazlasını durmuyor ama bende sırf gaz ve kaka için aldım ama bende pek etki etmedi

❤️💜🧡💛💚💙

Eklentiler

• images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    27,9 KB · Görüntüleme: 23
Mesela 136 adet sleepy bebek bezi 3 numarayı 170 tlye alıyorum büyük toptancılar var malzemeleri toptan satan öyle yerlerden alıyorum internetten daha ucuza geliyor
Vayy be bayağı iyiye almışsın eşime diyim de bi araştırsın bakalım
Malesef bende canım içti içti içmedi içim giderek dökeceğim 😢😢
İnşallah canım bu ataklar hiç bitmiyor sağlıkları yerinde olsunda 🥰 ben kendime değil oğluşa üzülüyorum uykuları gitti uyusa bile devamlı meme istiyor bırakayım ağlıyor gündüz 1 saat uyumamıstır benim memede olmayan zamanlarda ablam ayağına alıyor uyumuyor illa benim kucağımda olacak ah atak çabuk git kimseye uğrama benden sonra 🤭🤭
Ah minnoşum iç dünyasında ne yaşıyor kim bilir. Zalım dünya da bebekken başlıyor çileler ya 😅 😒
Göğsüne dikkat et canım memeyi boşaltsın. Benim mastitler hep o krizlerin sonunda oluyor 😑

Haber burada kızlar aynı marka ise dikkat edin 🤗

Kızlar kullanan varsa

Sivitim seni de buraya getirdim 😅 kardeş topik dayanışması 😅🤪
Bu titreşimli anakucağı ile diğer topikte bir haber görmüştüm bulayım da atayım kızlar dikkat edin

günaydın kızlar...

bu zamana kadar hiç bir aşımız ateş yapmamıştı
son menenjit aşımızda kabusu yaşadık
bütün gece yandı yavrum :KK43:
poposuda kızardı neden hiç anlamadm
bütün gece inledi :KK43:
Yaa son doz ağır geldi demek ki geçmiş olsun canım şimdi nasıl

Günaydın 🧿
Dün 3 adet aşımızı olduk.
Aşıyı çocuğum oldu hep beraber ağladık 😔😔
İlk kez bu kadar içten ağladı yavrum.
Allah'tan hemen kucağıma aldım sakinledi.
Ara ara iç çekti sonra da uyudu hemen.
Akşama de 6da verdim calpol u.
Gece adresi bı yükseldi emzirdim düşmedi 1 kaşık daha verdim. Şansımıza hava serin yağmurlu. İnşallah bugün de biter gider.

uyudu az önce... hafif ateşi var.. ama sanırım üşütmüşte grip olcak gibi
Üşüttü mü acaba
Günaydın 🧿
Dün 3 adet aşımızı olduk.
Aşıyı çocuğum oldu hep beraber ağladık 😔😔
İlk kez bu kadar içten ağladı yavrum.
Allah'tan hemen kucağıma aldım sakinledi.
Ara ara iç çekti sonra da uyudu hemen.
Akşama de 6da verdim calpol u.
Gece adresi bı yükseldi emzirdim düşmedi 1 kaşık daha verdim. Şansımıza hava serin yağmurlu. İnşallah bugün de biter gider.
Geçmiş olsun şifalar olsun inşallah minnoşa. Takip et sürekli ateşi inşallah çıkmaz
Bak buradan da bir bilgi sana vereyim 😅 bezler büyük toptancıda daha uygunmuş 😅
Ben de yeni öğrendim

İyi yapmışsınız canım sizin için sigorta avantaj yoksa ikizler 2 kat masraf
Benim herşeyim şehir hastanesinde oldu ordan da memnun kalınca tekrar doktor arayışına girmemistim şimdi menenjit için özel hastane arıyorum doktoruda iyi olan bundan sonra 2 doktor takipli gidicem
Öyle ysp canım bende arada başka farklı doktorlarada gösteriyorum bebişleri.

Yerim onları ya. Allah kolaylık versin canım. Bu arada bezi sormuştun ikiz anneleri firarda 😅 ben şokun bezini kullanıyorum temiz içerikli ürünler arasında herhangi bir alerji de yapmadı. Bimin bezini de çok öven var ama henüz popisi hassas diye güvenemedim
Ben bim in bezini denedim fiyat olarak da o kadar uygun gelmedi bana. Kalite olarak da beğenmedim. Sleepy çok iyi. Hep onu kullanıyorum. 3 numara ta geçtik. Kampanya buldukça alıyorum.

X