- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.541
Aynen canım zıbınla bile terliyor bebişler çok sıcak. Bizim de giyinmeden küçük gelenler olacak galibaAmin canımBizim bir koli daha hiç giydirmeden küçük gelenler oldu
bir kez giyseydi bari ama dediğin gibi sıcaktan tek zibinla geçiriyoruz yazı.
Oyy inşallah gerçek olsun canımYapmam mıEn büyük hayallerimden kızımla halay başı olmak Ben annemle çok oynarım. İnşallah kızım da benimle oynar
BenNöbetçiler nöbetçiler r r r
En iyisi canım boşuna yıkayıp elinde durmasınAynen canım zıbınla bile terliyor bebişler çok sıcak. Bizim de giyinmeden küçük gelenler olacak galibayeni gelen hediyeleri de hemen yıkamıyorum ben. Bakıyorum içinde şuan giyebilexeği varsa yıkıyorum yoksa duruyor. Bebeğin gelişimine bakıp ona göre yıkarım kalanları ben de hediye götürürüm diye düşünüyorum
Galiba bizde öyleSaat başı nöbet bugün
maşallah cnmSelam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür bugün kontrolümüz vardı hersey yolunda cok şükür gelisimimiz iyi maşallah kan verdik perşembe günü boyun ve böbrek ultrasonu yaptırıcaz böbrek bu 3. Ultrason olacak bi sıkıntı olmasın diye takip ediliyor.
Rota 2. Doz 6. Aydan önce yaptırın dedi menenjit içinde özel hastaneden randevu almam lazım bizim doktor şehir hastanesinde olduğu için orası yapmıyor.
Yoğun bakımda yatarken ilgilenen hemsiresine denk geldik gördü ağladı ne kadar büyümüş diye çok sevdi
Bizden haberler böyle 59 cm olmuşuz 18cm uzadık bugüne kadar
Şifa olsun canımbexseroyu 850 tlye aldık kızlar
Amin Allah razı olsun canımmaşallah cnm
rabbim sağlıklı ömür nasip etsin
Darısı bize şifa olsun kuzuya eşim hastaneye sormuş birisi 700 diğeri 900 demişler bende özele goturucem bakalım nasıl olacak bu aşılargünaydın kızlar
bugün kızımın son menenjit aşısı var.. dün yaptıramadık...
en son eczaneyi aradığımda bexsero 907 tl idi.. bakalım ne kadar ödiecez...
eşim ve annem götürecek
ben iş yerindeym
saol teyzoşuŞifa olsun canım
inşallah en az maddiyatla kapatırsınız cnmDarısı bize şifa olsun kuzuya eşim hastaneye sormuş birisi 700 diğeri 900 demişler bende özele goturucem bakalım nasıl olacak bu aşılar