- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.561
Sağol canım Allah herkesin yardımcısı olsun yaptıramayan çok varsaol teyzoşu
inşallah en az maddiyatla kapatırsınız cnm
gerçekten herşey zor olmaya başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Allah herkesin yardımcısı olsun yaptıramayan çok varsaol teyzoşu
inşallah en az maddiyatla kapatırsınız cnm
gerçekten herşey zor olmaya başladı
Hımm anladım canım. Biz özelde bir doktora gidiyoruz. Bebişler doğunca hemn özel sağlık sigortaları inı yaptırdık benimle birlikte. Başka türlü mümkün değil bizim. Hastanede temin edip hemen doktorumuz yaptıSenin için büyük kurtarıcı canım
Evet rotaya göre menenjit daha önemli bir aşı bende özel den randevu alıp menenjit aşısını yaptırmam lazım bizim doktorumuz prematüre doktoru şehir hastanesinde orası da özel aşıları yapmıyor
Var canım benimkiler dondurma gibi emiyorlarKızlar ya bebem elini emmeye başladı bir kaç gündür aşırı emiyor sizde var mı böyle
Yerim onları ya. Allah kolaylık versin canım. Bu arada bezi sormuştun ikiz anneleri firarda ben şokun bezini kullanıyorum temiz içerikli ürünler arasında herhangi bir alerji de yapmadı. Bimin bezini de çok öven var ama henüz popisi hassas diye güvenemedimVar canım benimkiler dondurma gibi emiyorlar
İyi yapmışsınız canım sizin için sigorta avantaj yoksa ikizler 2 kat masrafHımm anladım canım. Biz özelde bir doktora gidiyoruz. Bebişler doğunca hemn özel sağlık sigortaları inı yaptırdık benimle birlikte. Başka türlü mümkün değil bizim. Hastanede temin edip hemen doktorumuz yaptı
Aynen ikiz anneleri kayıpYerim onları ya. Allah kolaylık versin canım. Bu arada bezi sormuştun ikiz anneleri firarda ben şokun bezini kullanıyorum temiz içerikli ürünler arasında herhangi bir alerji de yapmadı. Bimin bezini de çok öven var ama henüz popisi hassas diye güvenemedim
Çok şükür rahat geçmiş maşallah paşama
Canım ben büyük toptancıdan alıyorum baya uyguna geliyor internetten de ucuza geliyor bana gün geçtikçe pahalılaşıyorİkiz annişler... Mama bez işinde napıyorsunuz ya. Fena bir tüketim mevcut nasıl baş edeceğiz Allah yardımcımız olsun hepimizin.
4 günde 800 lük mama gidiyor.
Günde 15 bez.
Siz nasıl nerelerden alıyorsunuz?
O nasıl oluyor kuzumCanım ben büyük toptancıdan alıyorum baya uyguna geliyor internetten de ucuza geliyor bana gün geçtikçe pahalılaşıyor
Off öyle çok zor yaa bizde dün benzer durumdaydık.Çok şükür rahat geçmiş maşallah paşama
Sabah 5de kalktı 7de zorla uyuttum yanıma yatırdım uyudu bu ara gece uykuları sıkıntı yarım saatte meme istiyor sıcakta bunaltıyor.
Gündüz şu saat oldu en fazla yarım saat uyudu şimdi yine yatağa yattık meme ağzında uyutuyorum inşallah 1 saat uyur
Ablam bizde ev işi yemeği yapıyor sağolsun yoksa bisey yapamazdım
İnşallah inşallah canım geç çıkması iyidirDişde kabarma falan yok eller hep ağızda arada salyalar akıyor inşallah geç çıkarır erken çıkmasın
Canim menenjit 3 dozmuydubexseroyu 850 tlye aldık kızlar
Aynen zor canım evet sıcağı sevmez diyorlar çok doğru bacaklarını örtüyorum tepinerek açıyor gece 2 buçuğa kadar ablam bakti ama emmek istiyor yine mecbur kalkıyorum sabahda ablama versem yeğenlerim uyanır diye vermedim.Off öyle çok zor yaa bizde dün benzer durumdaydık.
Erkek bebekler sıcağı sevmez derler ondan mı huzursuz ki
Ablann sallarken sen uyusan bari
Bu arada sütleri naptın
İnşallah inşallah canım geç çıkması iyidir
Doktorların planına göre değişiyor 5doz galiba canım biz bir hastaneye sorduk 1 yaş öncesi baslanirsa 3biri 4biri 7 doz 1 yaş sonrası 2 doz 2 yaş 1 doz dedilerCanim menenjit 3 dozmuydu
Hee kalsaydı ne güzel muhallebi falan yapardın. Şimdiden bitirmeli o zamanAynen zor canım evet sıcağı sevmez diyorlar çok doğru bacaklarını örtüyorum tepinerek açıyor gece 2 buçuğa kadar ablam bakti ama emmek istiyor yine mecbur kalkıyorum sabahda ablama versem yeğenlerim uyanır diye vermedim.
Sütler 6ay dedi doktorumuz ek gıda zamanına zamanı geçiyor doktorumuz bir şekilde icirmeye çalış dedi
Bugün gündüz de doğru düzgün uyumadı yıkadım bende şimdi emerek uyuyor bakalım 4.ay atağı yaşıyoruz galiba
Mesela 136 adet sleepy bebek bezi 3 numarayı 170 tlye alıyorum büyük toptancılar var malzemeleri toptan satan öyle yerlerden alıyorum internetten daha ucuza geliyorO nasıl oluyor kuzum