Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Senin için büyük kurtarıcı canım

Evet rotaya göre menenjit daha önemli bir aşı bende özel den randevu alıp menenjit aşısını yaptırmam lazım bizim doktorumuz prematüre doktoru şehir hastanesinde orası da özel aşıları yapmıyor
Hımm anladım canım. Biz özelde bir doktora gidiyoruz. Bebişler doğunca hemn özel sağlık sigortaları inı yaptırdık benimle birlikte. Başka türlü mümkün değil bizim. Hastanede temin edip hemen doktorumuz yaptı

İkiz annişler... Mama bez işinde napıyorsunuz ya. Fena bir tüketim mevcut nasıl baş edeceğiz Allah yardımcımız olsun hepimizin.
4 günde 800 lük mama gidiyor.
Günde 15 bez.
Siz nasıl nerelerden alıyorsunuz?

Var canım benimkiler dondurma gibi emiyorlar 😀
Yerim onları ya. Allah kolaylık versin canım. Bu arada bezi sormuştun ikiz anneleri firarda 😅 ben şokun bezini kullanıyorum temiz içerikli ürünler arasında herhangi bir alerji de yapmadı. Bimin bezini de çok öven var ama henüz popisi hassas diye güvenemedim

Hımm anladım canım. Biz özelde bir doktora gidiyoruz. Bebişler doğunca hemn özel sağlık sigortaları inı yaptırdık benimle birlikte. Başka türlü mümkün değil bizim. Hastanede temin edip hemen doktorumuz yaptı
İyi yapmışsınız canım sizin için sigorta avantaj yoksa ikizler 2 kat masraf
Benim herşeyim şehir hastanesinde oldu ordan da memnun kalınca tekrar doktor arayışına girmemistim şimdi menenjit için özel hastane arıyorum doktoruda iyi olan bundan sonra 2 doktor takipli gidicem

Yerim onları ya. Allah kolaylık versin canım. Bu arada bezi sormuştun ikiz anneleri firarda 😅 ben şokun bezini kullanıyorum temiz içerikli ürünler arasında herhangi bir alerji de yapmadı. Bimin bezini de çok öven var ama henüz popisi hassas diye güvenemedim
Aynen ikiz anneleri kayıp 😊
Paşam nasıl pipisko iyilestimi 🤭

Aynen ikiz anneleri kayıp 😊
Paşam nasıl pipisko iyilestimi 🤭
Hele S Simayy67 tamamen kayboldu 🤭🤭
İyileşti canım çok şükür az biraz kabuklanma kaldı kremi var bi tane ona devam ediyoruz
Sizin nasıl geçiyor gece uyumadı gündüzün nasıl. Bide bazı bebekler erken diş çıkarıyor ya acaba öyle bir durumu mu var

Hele S Simayy67 tamamen kayboldu 🤭🤭
İyileşti canım çok şükür az biraz kabuklanma kaldı kremi var bi tane ona devam ediyoruz
Sizin nasıl geçiyor gece uyumadı gündüzün nasıl. Bide bazı bebekler erken diş çıkarıyor ya acaba öyle bir durumu mu var
Çok şükür rahat geçmiş maşallah paşama 💙
Sabah 5de kalktı 7de zorla uyuttum yanıma yatırdım uyudu bu ara gece uykuları sıkıntı yarım saatte meme istiyor sıcakta bunaltıyor.
Gündüz şu saat oldu en fazla yarım saat uyudu şimdi yine yatağa yattık meme ağzında uyutuyorum inşallah 1 saat uyur
Ablam bizde ev işi yemeği yapıyor sağolsun yoksa bisey yapamazdım

İkiz annişler... Mama bez işinde napıyorsunuz ya. Fena bir tüketim mevcut nasıl baş edeceğiz Allah yardımcımız olsun hepimizin.
4 günde 800 lük mama gidiyor.
Günde 15 bez.
Siz nasıl nerelerden alıyorsunuz?
Canım ben büyük toptancıdan alıyorum baya uyguna geliyor internetten de ucuza geliyor bana gün geçtikçe pahalılaşıyor

Çok şükür rahat geçmiş maşallah paşama 💙
Sabah 5de kalktı 7de zorla uyuttum yanıma yatırdım uyudu bu ara gece uykuları sıkıntı yarım saatte meme istiyor sıcakta bunaltıyor.
Gündüz şu saat oldu en fazla yarım saat uyudu şimdi yine yatağa yattık meme ağzında uyutuyorum inşallah 1 saat uyur
Ablam bizde ev işi yemeği yapıyor sağolsun yoksa bisey yapamazdım
Off öyle çok zor yaa 🥺 bizde dün benzer durumdaydık.
Erkek bebekler sıcağı sevmez derler ondan mı huzursuz ki
Ablann sallarken sen uyusan bari
Bu arada sütleri naptın
Dişde kabarma falan yok eller hep ağızda arada salyalar akıyor inşallah geç çıkarır erken çıkmasın
İnşallah inşallah canım geç çıkması iyidir

Off öyle çok zor yaa 🥺 bizde dün benzer durumdaydık.
Erkek bebekler sıcağı sevmez derler ondan mı huzursuz ki
Ablann sallarken sen uyusan bari
Bu arada sütleri naptın

İnşallah inşallah canım geç çıkması iyidir
Aynen zor canım evet sıcağı sevmez diyorlar çok doğru bacaklarını örtüyorum tepinerek açıyor 🤭🤭 gece 2 buçuğa kadar ablam bakti ama emmek istiyor yine mecbur kalkıyorum sabahda ablama versem yeğenlerim uyanır diye vermedim.
Sütler 6ay dedi doktorumuz ek gıda zamanına zamanı geçiyor doktorumuz bir şekilde icirmeye çalış dedi 🤦‍♀️
Bugün gündüz de doğru düzgün uyumadı yıkadım bende şimdi emerek uyuyor bakalım 4.ay atağı yaşıyoruz galiba 😂😂

Aynen zor canım evet sıcağı sevmez diyorlar çok doğru bacaklarını örtüyorum tepinerek açıyor 🤭🤭 gece 2 buçuğa kadar ablam bakti ama emmek istiyor yine mecbur kalkıyorum sabahda ablama versem yeğenlerim uyanır diye vermedim.
Sütler 6ay dedi doktorumuz ek gıda zamanına zamanı geçiyor doktorumuz bir şekilde icirmeye çalış dedi 🤦‍♀️
Bugün gündüz de doğru düzgün uyumadı yıkadım bende şimdi emerek uyuyor bakalım 4.ay atağı yaşıyoruz galiba 😂😂
Hee kalsaydı ne güzel muhallebi falan yapardın. Şimdiden bitirmeli o zaman
Off o 4. Ay atağı uzun sürüyor galiba ya. İnşallah sizin kısa sürer.
Bu bebeler hiç oh be dedirtmiyor yaf hep bir şeyler çıkıyor 😅 😅

X