- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.441
Amin canım inşallahİnşallah cnm
Psikoloji pert
Haftasonları kızıma babası bakıo ben uyuyodm
Şimdi kara dğşünceler sardı
Olduda bitti maşallah
Damatlığını görürsünüz inşallah
Anammm ciddi mi kızzzMısır yedikten sonra üstüne su içersen ishal yapıyor bilgin olsun
Sorma kız bende sırf karnım doysun diye ha bire ekmek yiyorumŞeftali mi deniim kuzum.
Mısıri da deniim bakim.
Zaten kilo aldı başını gidiyor
Amin kuzum aminnnBugün ben de ayakta uyuyorum 3 günün uykusuzlupu varRabbim güç versin hepimize
Ya maşallah hayırlı olsun Rabbim damatlığını da göstersin inşallah ne zaman oldunuz nasıl geçtiBu arada biz sünnet olduko iş de tamam
Zamanla alışırsın Allah kolaylık versin kuzum yakınında kimse yokmuİnşallah cnm
Psikoloji pert
Haftasonları kızıma babası bakıo ben uyuyodm
Şimdi kara dğşünceler sardı
Olduda bitti maşallah
Damatlığını görürsünüz inşallah
Tamam kuzumAnömmm biz taa ne zaman dan beri sallıyoruz.
Salla kuzum salla hiç erken değil.
Hahah bizimki de ıkınırken uyanıyor. Başladı mı adet. Böyle iyiydik ya benim başlamadı henüzTam derin uykudayken osuruguna uyanan tek bebe benimki mi ya
Catlak-kurabiye 1tane mısır denerim akşam.
Zaten kanamada başladıHava da sıcak
Sağol canım benim inşallahAmin kuzum aminnn
Ya maşallah hayırlı olsun Rabbim damatlığını da göstersin inşallah ne zaman oldunuz nasıl geçtidarısı bize
Valla ya bu sıcakta. Olsun bitsin de kurtulayım. Düzensizdi, yumurta sayısı fazlaydı. Acaba ne oldu vücutta doğumdan sonraHahah bizimki de ıkınırken uyanıyor. Başladı mı adet. Böyle iyiydik ya benim başlamadı henüz
Bence git kuzum ihmal etme enfeksiyona falan da bakılsın. Senin embriyo vardı dimi bakım parasını yatırdınız mıValla ya bu sıcakta. Olsun bitsin de kurtulayım. Düzensizdi, yumurta sayısı fazlaydı. Acaba ne oldu vücutta doğumdan sonraDr 40tan sonra gel dedi ama tedaviden sonra alttan muayene olmak istemiyorum artık ya bı yandan da merak ediyorum. Düzeldi mi herşey. İkinciyi düşünürsek doğal yolla olur mu?
Annem var cok şükğr kuzumZamanla alışırsın Allah kolaylık versin kuzum yakınında kimse yokmu
Maşallah canım hadi gözün aydın göz muayenesinde darısı da bizeCanlarım sabah gittik biz kalça ultrason u ve göz muayenesi şükür bunuda atlattık şimdi bu ay sonu aşılarımiz var ateş siz atlatırız inşallahbu arada bebem dün akşam üstü uyudu bütün gün uyutamamistim bu seferde gece uyumadı ah bende çok uykusuzum kızlar
Ben adet oldum bugün bitti doktorda uyardı 6 ay korunun bebiş çok küçük dedi çok var normal yolla sonra olan dedi ama lohusa liktan sonra şimdi de adet icjn ped sicaklarda bitti şükürValla ya bu sıcakta. Olsun bitsin de kurtulayım. Düzensizdi, yumurta sayısı fazlaydı. Acaba ne oldu vücutta doğumdan sonraDr 40tan sonra gel dedi ama tedaviden sonra alttan muayene olmak istemiyorum artık ya bı yandan da merak ediyorum. Düzeldi mi herşey. İkinciyi düşünürsek doğal yolla olur mu?
Bizim de şimdi dedim gecesi gündüzü karışmasın gece uyuyodu düne kadar şimdi eşim uyutmqya calisioMaşallah canım hadi gözün aydın göz muayenesinde darısı da bizevalla bende ayakta uyuyorum dayanamıyorum ama bebem hala uyumadı
Cuk cuk sabah alarmıKızlar ya bebem elini emmeye başladı bir kaç gündür aşırı emiyorsizde var mı böyle
Benimkide iki üç günden beri elini komple sokup yüzü salya oluoKızlar ya bebem elini emmeye başladı bir kaç gündür aşırı emiyorsizde var mı böyle
Evet 1. Sene yatırmıştık. Eşim kalsın diyor ama ben kararsızım yaBence git kuzum ihmal etme enfeksiyona falan da bakılsın. Senin embriyo vardı dimi bakım parasını yatırdınız mı
Senin varmı kuzum varsa ne zaman dusunuosun biz yine aynı zamanda olsunBence git kuzum ihmal etme enfeksiyona falan da bakılsın. Senin embriyo vardı dimi bakım parasını yatırdınız mı