Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kanlı olursa sanki süt alerjisi diye biliyorum ben canım

Hepimiz için hayırlısı olsun belki 2.lerde aynı zamanda olur nasip sizin yine embriyo var
Benim bu orta kalite donan 3. Gün iyi kalite idi en son 40 kontrolünde vardı demi embriyo dedi bı ttane var bu orta kalite dedim.oda güldü bu orta kalite ise kalitelisi nasi olcak e başta oyle terimler konusuoduk

Ohooooo benimki yedi bitirdi ellerini
Çoktan var canım ben müdahale ettikçe inada daha çok götürüyor elini komple sokuyor ağzına
Evet evet fark ettim sağı tutuyorum solu götürüyor hemde daha iştahlı. Ya şu günleri de konuşuyoruz ya çok şükür Rabbime diğer topikte birbirimize moral verirdik. Anneler topiğine geçeceğiz evlatlarımızın komik anılarını paylaşacağız diye. Şükür hayalimizi yaşıyoruz
Benim 2 erkek yeğenim de anestezisiz yapıldı canım bizimde büyük ihtimal hemen yapılmaz üroloji doktorumuz var yegenlerimin sünnetini yapan çok iyi bir doktor ona danışıcam
En iyisi canım büyükleri de anestezisiz yapıyorlar galiba diğer türlü cidden zor ya
Emmek mı benim ki resmen parçalıyor salya bir yandan kusma bir yandan cok çok emiyor iştahlı iştahlı
Ohh iyi bari yalnız değilmişim çok tatlılar ama dimi ya şapşik surat ifadeleri henüz kontrol edemeyişleri
Bazi zor görevleri kocama görev verdim emzirrimen o kesiyo kuzum ilk ay kontrol den geldiğimiz gün doktor eldiven çıkar deyince 40 bekleyemedik iyide oldu elini kesvetti
İyi yapmışsın canım hem sıcak havalar, bende kırkını beklemeden kestim ama beceremedim korktum yüzeysel aldım sonra mecbur eldivene devam ettik bir süre

Stresten dolayı olmuştur canım inşallah fitil işe yarar

Stresten dolayı olmuştur canım inşallah fitil işe yarar
Yaradı maşallah 1 haftanın u çıktı
Niye yapamıyor Çarşamba soracağım sağlık ocağına. Sıvı şekilde bezin 2 katı doldu fitilden 1 saat bile sürmeden hemde. rahatladı çocuğum. Karnındaki şişlikte gitti

Evet daha uygunmuş. Eylül de 2. Doz rota var bakalım ne kadar olacak o zamana
Evet canım bizimde Ekim de olacak sanırım 2. Dozlar. Menenjit de çok önemli imiş. Bize doktorumuz söyledi bende araştırdım gerçekten önemli. Ömür boyu koruyuculuğu varmış. Gözardı edilmemeli

Yok cnm mamayı kestik. 2 günde bir bazen akşamları. Bekliyorum bakalım bugün çok çok az yaptı. Olmadı yarın fitil yaparım. Ama öyle de alıştırmak istemiyorum ya
Yok canım alışmaz merak etme. Ben doktorlara birebir sordum bağırsak tembelliği yapar mı diye. Mümkün değil dedi. Zaten fitil bildiğin gliserin. Çok çok uzun süre kullanılırsa böyle bir sorun olur dedi. Hiç çocuğa zulüm çektirme at fitili saniyede pamuk gibi olsun.

Kesinlikle kp trol ol canım. Banada 2. Aydan sonra gel demişti gittim birde muayane ücreti olmuş 500 tl
İyice bir iç dış konttol etti. Sezeryan yerini falan. Rahim içi yumurtalıklar hepsine baktı. 6. Ayda simir için gel dedi ama gitmem artık

Kesinlikle kp trol ol canım. Banada 2. Aydan sonra gel demişti gittim birde muayane ücreti olmuş 500 tl
İyice bir iç dış konttol etti. Sezeryan yerini falan. Rahim içi yumurtalıklar hepsine baktı. 6. Ayda simir için gel dedi ama gitmem artık

Ohh maşallah piyimsesime. Çok zor kuzum bizimki de yapamayınca karnı davul gibi oluyor. Gidince sor bakalım neden oluyormuş. Genelde oluyor çoğu bebekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…