- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.481
Kanlı olursa sanki süt alerjisi diye biliyorum ben canımBizimde öyle ama nasi anlatsam böyle daha az pütürlü cicik ve silince yapışkan biyerde gördüm ondan sorayım dedim kuzum süt alerji si oluo yapışkan die korktum iki kere öyle olunca.bizim de hep sıvı sarı ama bu değişik geldi
A şükür öyle deil yapıskan die korktum canım bakalım bida yapcakmi yediklerimle alakalı değişti sanirimKanlı olursa sanki süt alerjisi diye biliyorum ben canım
Benim bu orta kalite donan 3. Gün iyi kalite idi en son 40 kontrolünde vardı demi embriyo dedi bı ttane var bu orta kalite dedim.oda güldü bu orta kalite ise kalitelisi nasi olcakHepimiz için hayırlısı olsun belki 2.lerde aynı zamanda olur nasipsizin yine embriyo var
Evet evet fark ettim sağı tutuyorum solu götürüyorOhooooo benimki yedi bitirdi ellerini
Çoktan var canım ben müdahale ettikçe inada daha çok götürüyor elini komple sokuyor ağzına
En iyisi canımBenim 2 erkek yeğenim de anestezisiz yapıldı canım bizimde büyük ihtimal hemen yapılmaz üroloji doktorumuz var yegenlerimin sünnetini yapan çok iyi bir doktor ona danışıcam
Ohh iyi bari yalnız değilmişimEmmek mı benim ki resmen parçalıyor salya bir yandan kusma bir yandan cok çok emiyor iştahlı iştahlı
İyi yapmışsın canım hem sıcak havalar, bende kırkını beklemeden kestim ama beceremedim korktumBazi zor görevleri kocama görev verdim emzirrimen o kesiyo kuzum ilk ay kontrol den geldiğimiz gün doktor eldiven çıkar deyince 40 bekleyemedik iyide oldu elini kesvetti
Stresten dolayı olmuştur canımNormalde sağınca güzel süt çıkardıBugün çok çok az çıktı. Bebeğim tuvaletini yapmayınca canım sıkıldı ona ya. İnşallah sorun yoktur Eşim işten gelecek birazdan uyku sersemi fitili anlamaz inşallah yaparız hemen.
Fitil yapıldı hareketlenmeler sesler kokular gelmeye başladı... Tam da uykuya dalmışkenStresten dolayı olmuştur canıminşallah fitil işe yarar
Yaradı maşallahStresten dolayı olmuştur canıminşallah fitil işe yarar
Oyy maşallah rahatlamistir yavrum benimYaradı maşallah1 haftanın u çıktı
Niye yapamıyor Çarşamba soracağım sağlık ocağına. Sıvı şekilde bezin 2 katı doldu fitilden 1 saat bile sürmeden hemde. rahatladı çocuğum. Karnındaki şişlikte gitti
Bayağı derin aslında hamak beşik uzunca süre kullanan varmış. Ne bileyim artık biz dursunlar diye nu bulsak alıyoruzEvde 2 besik var zaten kuzum bide benimkisi dönmelere başladı düşer diye korkardım ondan
Evet canım bizimde Ekim de olacak sanırım 2. Dozlar. Menenjit de çok önemli imiş. Bize doktorumuz söyledi bende araştırdım gerçekten önemli. Ömür boyu koruyuculuğu varmış. Gözardı edilmemeliEvet daha uygunmuş. Eylül de 2. Doz rota var bakalım ne kadar olacak o zamana
Yok canım alışmaz merak etme. Ben doktorlara birebir sordum bağırsak tembelliği yapar mı diye. Mümkün değil dedi. Zaten fitil bildiğin gliserin. Çok çok uzun süre kullanılırsa böyle bir sorun olur dedi. Hiç çocuğa zulüm çektirme at fitili saniyede pamuk gibi olsun.Yok cnm mamayı kestik. 2 günde bir bazen akşamları. Bekliyorum bakalım bugün çok çok az yaptı. Olmadı yarın fitil yaparım. Ama öyle de alıştırmak istemiyorum ya
Kesinlikle kp trol ol canım. Banada 2. Aydan sonra gel demişti gittim birde muayane ücreti olmuş 500 tlValla ya bu sıcakta. Olsun bitsin de kurtulayım. Düzensizdi, yumurta sayısı fazlaydı. Acaba ne oldu vücutta doğumdan sonraDr 40tan sonra gel dedi ama tedaviden sonra alttan muayene olmak istemiyorum artık ya bı yandan da merak ediyorum. Düzeldi mi herşey. İkinciyi düşünürsek doğal yolla olur mu?
Kesinlikle kp trol ol canım. Banada 2. Aydan sonra gel demişti gittim birde muayane ücreti olmuş 500 tlValla ya bu sıcakta. Olsun bitsin de kurtulayım. Düzensizdi, yumurta sayısı fazlaydı. Acaba ne oldu vücutta doğumdan sonraDr 40tan sonra gel dedi ama tedaviden sonra alttan muayene olmak istemiyorum artık ya bı yandan da merak ediyorum. Düzeldi mi herşey. İkinciyi düşünürsek doğal yolla olur mu?
Ohh maşallah piyimsesime. Çok zor kuzum bizimki de yapamayınca karnı davul gibi oluyor. Gidince sor bakalım neden oluyormuş. Genelde oluyor çoğu bebekteYaradı maşallah1 haftanın u çıktı
Niye yapamıyor Çarşamba soracağım sağlık ocağına. Sıvı şekilde bezin 2 katı doldu fitilden 1 saat bile sürmeden hemde. rahatladı çocuğum. Karnındaki şişlikte gitti
Günaydın canımGünaydın kızlar
Sabah enerjileri bir başka oluyor enerjileriGünaydınlar
Saat 5 den beri gün Aydın oldu bize emzirdim koydum yok uyumuyor benimle konuşun ilgilenin diyor
Fazla alıştı galiba sohbete