Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Senin varmı kuzum varsa ne zaman dusunuosun biz yine aynı zamanda olsun😊😊 eşimle bugün hastanede yeni doğmuş bebisleri gorduk eşim ikinci ye hazır ama ben deilm uzun süre sanırım😊
Kız daha kucağındaki minnacık 😂😂
Sor bakalım biz hazır mıyız senin ikinciye 😂😂 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Bizim de şimdi dedim gecesi gündüzü karışmasın gece uyuyodu düne kadar şimdi eşim uyutmqya calisio ☺️ bu arada sünnet olmuşsunuz Allah'ım damatligini göstersin kuzum darısı başımıza 🤗🤗
Amin amin canım inşallah hadi bakalım. Sen ne zaman yaptırcan
Cuk cuk sabah alarmı ☺️☺️☺️
Her zaman kız elini emmeye başladı memeyi bıraktı 😅 e tabi kendi daha tatlı 😅😅🤤🤤
Benimkide iki üç günden beri elini komple sokup yüzü salya oluo 🤭🤭🤭
Aynı aynı buda bir eli yetmiyor ötekiyle destek yapıyor 😅
Evet 1. Sene yatırmıştık. Eşim kalsın diyor ama ben kararsızım ya
Kalması taraftarıyum bende aman yıllarca çocuk yapmak için uğraştım şimdi gözüm yemiyor 😅😅
Senin varmı kuzum varsa ne zaman dusunuosun biz yine aynı zamanda olsun😊😊 eşimle bugün hastanede yeni doğmuş bebisleri gorduk eşim ikinci ye hazır ama ben deilm uzun süre sanırım😊
Var canım 1 tane. Bu yaşına girsin bakalım eğer emzirmem bittiyse hemen düşünüyorum. İkisi zor olacak ama beraber büyüsünler ki bende bir an evvel iş hayatına tekrar döneyim
Kız daha kucağındaki minnacık 😂😂
Sor bakalım biz hazır mıyız senin ikinciye 😂😂 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Hahah ayy Tureed Tureed in halleri😅😅 tuttu mu tutuyor mu 😅 ama bu defa sakin olur diye düşünüyorum ben

Amin amin canım inşallah hadi bakalım. Sen ne zaman yaptırcan

Her zaman kız elini emmeye başladı memeyi bıraktı 😅 e tabi kendi daha tatlı 😅😅🤤🤤

Aynı aynı buda bir eli yetmiyor ötekiyle destek yapıyor 😅

Kalması taraftarıyum bende aman yıllarca çocuk yapmak için uğraştım şimdi gözüm yemiyor 😅😅

Var canım 1 tane. Bu yaşına girsin bakalım eğer emzirmem bittiyse hemen düşünüyorum. İkisi zor olacak ama beraber büyüsünler ki bende bir an evvel iş hayatına tekrar döneyim

Hahah ayy Tureed Tureed in halleri😅😅 tuttu mu tutuyor mu 😅 ama bu defa sakin olur diye düşünüyorum ben
Eşim izin aldığında sünnet dusunuorum ama fazlada geçmesin kuzum
evet birlikte buyusunler daha güzel olur kuzum zor olcak bende öyle dusunuorum bakalim kısmet
Geçen ay ki kontrolde doktr eldiveni çıkar elini yesin artık demişti demekki normal😆😆
budefa ilk çocuğun peşinde koşmaktan tuttu tutmadı stresi yapmam sanırım çok😂😂

Sağol canım benim inşallah 🥰 iyiydi canım lokal anestezi oldu uyumuş ameliyathanede 🤗 ama o kapıda beklemek hiç bu kadar zor olmamıştı. İlk ve son cerrahi işlemleri olsun inşallah. Sen ne zaman düşünüyorsun sünneti
Amin inşallah canım maşallah paşama 🧿💙
Bende şimdiye düşünüyordum ama biz kardiyoloji takipliyiz diye doktorumuz sonra dedi nasip

Eşim izin aldığında sünnet dusunuorum ama fazlada geçmesin kuzum
evet birlikte buyusunler daha güzel olur kuzum zor olcak bende öyle dusunuorum bakalim kısmet
Geçen ay ki kontrolde doktr eldiveni çıkar elini yesin artık demişti demekki normal😆😆
budefa ilk çocuğun peşinde koşmaktan tuttu tutmadı stresi yapmam sanırım çok😂😂
6 aydan sonra sanırım anestezili oluyo ve o çok zor oluyormuş yani bebek perişan oluyor diyorlar. Mecbur aç olması lazım ya sonra da hemen emziremiyorsun
Hahah aynen kuzum ilkinden ikinciyi düşünmeye fırsat kalmaz galiba 😅
Bu arada tırnakları kestin mi hep aklıma geliyor da unutuyorum sormayı 😅 ilk nasıldı acayip korkmuştum ben 😅😅

Senin yine başlamamış benim bu 3. Regl 🤭🤭 ne güzeldi hamileyken sıcakta hiç çekilmiyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Off geçen sene tam o sıcakta tüp bebek maceram vardı pöff ne zordu yaa 😅 bir kaç ay daha gelmesin 😅
Amin inşallah canım maşallah paşama 🧿💙
Bende şimdiye düşünüyordum ama biz kardiyoloji takipliyiz diye doktorumuz sonra dedi nasip
Aynen canım nasip yukarıda yazdığım gibi canım inşallah anesteziye kalmadan yapılır

Valla ya bu sıcakta. Olsun bitsin de kurtulayım. Düzensizdi, yumurta sayısı fazlaydı. Acaba ne oldu vücutta doğumdan sonra 🙄 Dr 40tan sonra gel dedi ama tedaviden sonra alttan muayene olmak istemiyorum artık ya 😔 bı yandan da merak ediyorum. Düzeldi mi herşey. İkinciyi düşünürsek doğal yolla olur mu?
İnşallah olur kuzum hersey nasip ben 2. İçin tedavi düşünmüyorum hem yaş hem yaşadığım şeyler gözümu korkutuyor Rabbim doğal yoldan nasip ederse İnşallah 🤲🤲 tedavi sonrası doğal hamile kalan çok var

Canlarım sabah gittik biz kalça ultrason u ve göz muayenesi şükür bunuda atlattık şimdi bu ay sonu aşılarımiz var ateş siz atlatırız inşallah 🥰 bu arada bebem dün akşam üstü uyudu bütün gün uyutamamistim bu seferde gece uyumadı ah bende çok uykusuzum kızlar😌🤭🤭🤭
Çok şükür canım sorunsuz geçmiş aşılarda ateş yapmaz inşallah 🥰
Uykusuzluk hepimizin derdi 🤭🤭 yavrularımız iyi olsunda onada alıştık

Off geçen sene tam o sıcakta tüp bebek maceram vardı pöff ne zordu yaa 😅 bir kaç ay daha gelmesin 😅

Aynen canım nasip yukarıda yazdığım gibi canım inşallah anesteziye kalmadan yapılır
Benim 2 erkek yeğenim de anestezisiz yapıldı canım bizimde büyük ihtimal hemen yapılmaz üroloji doktorumuz var yegenlerimin sünnetini yapan çok iyi bir doktor ona danışıcam

1 taneyi yapmak için ne çabaladık ne uğraştık simdide 2. Hemen olmasın diyoruz 🤭🤭 benim yaşım biraz daha küçük olsa ve doğum öncesi sonrası aynı şeyleri yasamıcağımı bilsem isterim ama şimdi oğlumada kıyamıyorum o daha büyümeden ona doymadan 2. Olursa diye düşünüyorum biraz büyüsün dersem de yaş olacak 39 40 🤣 Rabbim paşama sağlık versin hayırlı evlat olsun 2.de doğal yoldan olursa mis olur bakalım nasip herşey ❤️

Bak bu çok iyidi buna hazır olamazsınız 🤭🤭🤭hele transfer sonrası beklemek bide elimizde bebeklerle düşünemedim bile
Ben seni görünce ara ara bi maziye gidiyorum zaten. Dur şunu bi büyüt 😂 sonra yine aynı ekip beraber yaparız 😂😂 Di mi Kızlar 😂😂
Habersiz yapıp fire veren diskalifiye olur 😂
İnşallah olur kuzum hersey nasip ben 2. İçin tedavi düşünmüyorum hem yaş hem yaşadığım şeyler gözümu korkutuyor Rabbim doğal yoldan nasip ederse İnşallah 🤲🤲 tedavi sonrası doğal hamile kalan çok var
Aminn inşallah. Bende 2. İçin bütçe artık çok zor. 750 TL olan muayne 1300 TL olmuş. İlaçlar, iğneler onları düşünemiyorum bile😔 bı tane embriyo var. Bazen üzülüyorum yazık o kadar uğraştık birine sahip olduk. Ya diğerini yapmazsak Allah'ımın gücüne gitmesin 😔😔 Hazır embriyo ama ne bilim ya kafam karmaşık 🙈🙈

😂😂😂😂😂

budefa ilk çocuğun peşinde koşmaktan tuttu tutmadı stresi yapmam sanırım çok😂😂[/B]

O da tutar kesin 😂😂

6 aydan sonra sanırım anestezili oluyo ve o çok zor oluyormuş yani bebek perişan oluyor diyorlar. Mecbur aç olması lazım ya sonra da hemen emziremiyorsun
Hahah aynen kuzum ilkinden ikinciyi düşünmeye fırsat kalmaz galiba 😅
Bu arada tırnakları kestin mi hep aklıma geliyor da unutuyorum sormayı 😅 ilk nasıldı acayip korkmuştum ben 😅😅
Bazi zor görevleri kocama görev verdim emzirrimen o kesiyo kuzum ilk ay kontrol den geldiğimiz gün doktor eldiven çıkar deyince 40 bekleyemedik iyide oldu elini kesvetti 🤗

Bizim hep sarı sulu tabi hemen açınca daha sulu
Bizimde öyle ama nasi anlatsam böyle daha az pütürlü cicik ve silince yapışkan biyerde gördüm ondan sorayım dedim kuzum süt alerji si oluo yapışkan die korktum iki kere öyle olunca.bizim de hep sıvı sarı ama bu değişik geldi

Ben seni görünce ara ara bi maziye gidiyorum zaten. Dur şunu bi büyüt 😂 sonra yine aynı ekip beraber yaparız 😂😂 Di mi Kızlar 😂😂
Habersiz yapıp fire veren diskalifiye olur 😂

Aminn inşallah. Bende 2. İçin bütçe artık çok zor. 750 TL olan muayne 1300 TL olmuş. İlaçlar, iğneler onları düşünemiyorum bile😔 bı tane embriyo var. Bazen üzülüyorum yazık o kadar uğraştık birine sahip olduk. Ya diğerini yapmazsak Allah'ımın gücüne gitmesin 😔😔 Hazır embriyo ama ne bilim ya kafam karmaşık 🙈🙈

😂😂😂😂😂

O da tutar kesin 😂😂
Hepimiz için hayırlısı olsun belki 2.lerde aynı zamanda olur nasip🤭 sizin yine embriyo var

X