- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.401
Çiğden koysak olur mu peki dilimleyip yoksa buharda pişirip cam rende den geçireyimŞeftaliyi de konserve gibi yaptım canım kayısı ile erigide öyle yapıcam çok aşırı kaynatmadım vitamini gitmesin diye. Önce açıp ben yerim sonra oglusa veririm test ederimbende öyle düşündüm blender yerine cam rende yapsaydım diye müsait olunca yeniden yapıcam bu sefer cam rende ile . Buz poşeti yerine süt poşetine koysaydın elinde varsa tabi yoksa buz poşeti de olur. Aslında herseyi mevsiminde vermek daha iyi ama kışında çok meyve olmuyor elma muz bıkarlar zaten muzun tadını bilmeyen bir annesi var nasıl yediricem eriği de senin yaptığın gibi buharda pişirip yapabilirsin ben direk susuz şekersiz pişirip yapıyorum
Galiba açamam canım çünkü havasını alıp sıkıca bağladım poşetiCatlak-kurabiye o dondurup yaptığın Şeftaliyi bir ara denesene kuzum tadı nasıl bir değişiklik oluyormu olmadı bende süt posetlerinden var koyarım biraz
Ben cigden koyup komposto yapıyordum ama direk buzlu buzlu koyuyordum çözdürmeden tadında sıkıntı olmuyordu. Simdi bebişe yapacagimiz için bilmiyorum ki olurmu benim arkadaşım oğluna hep konserve gibi yapıp yedirdi güzel oluyor dedi bende öyle yapıyorum.Çiğden koysak olur mu peki dilimleyip yoksa buharda pişirip cam rende den geçireyim
Süt poşeti de hiç aklıma gelmedi zaten dolapta yer açayım onları bide saklama kabına koymayı düşünüyorum.
Çünkü kurabiye falan atmıştım ya dolaba. Sadece poşete koyduğumda dolap kokusu olmuş ama hem poşete hem saklama kabına koyduğum tap taze duruyor yeni yapmış gibi
Aklınızda bulunsun
Desene denemelik biraz koy o kadarmı zor işGaliba açamam canım çünkü havasını alıp sıkıca bağladım poşetihatta dedim ki bundan bir taneyi nasıl alcam mecbur yırtılıp yeni poşet mi yapılacak
O en çok meyve filesi var ya içine koymalik onlara guzel olur diş kasiciyi yerine.Hek dişlere soğuk iyi hem de meyve yemiş olurlar.Biraz kalın dilimler şeklinde yapıp koymak mantıklı.Konserve yanında biraz da bu şekilde yapacağım ben deCatlak-kurabiye o dondurup yaptığın Şeftaliyi bir ara denesene kuzum tadı nasıl bir değişiklik oluyormu olmadı bende süt posetlerinden var koyarım biraz
Kurabiyeleri tam soğumadan koyunca dolap kokusu siner genelde ona dikkat et.ben hep poşetle koyarım hiç koku sinmedi.Çiğden koysak olur mu peki dilimleyip yoksa buharda pişirip cam rende den geçireyim
Süt poşeti de hiç aklıma gelmedi zaten dolapta yer açayım onları bide saklama kabına koymayı düşünüyorum.
Çünkü kurabiye falan atmıştım ya dolaba. Sadece poşete koyduğumda dolap kokusu olmuş ama hem poşete hem saklama kabına koyduğum tap taze duruyor yeni yapmış gibi
Aklınızda bulunsun
Evet mantıklı ben böyle düşünmemiştim bende biraz dondurayım o zamanO en çok meyve filesi var ya içine koymalik onlara guzel olur diş kasiciyi yerine.Hek dişlere soğuk iyi hem de meyve yemiş olurlar.Biraz kalın dilimler şeklinde yapıp koymak mantıklı.Konserve yanında biraz da bu şekilde yapacağım ben de
Kurabiyeleri tam soğumadan koyunca dolap kokusu siner genelde ona dikkat et.ben hep poşetle koyarım hiç koku sinmedi.
Buzluktan çıkan şeftaliyi koyabilir miyiz öyle bu iyiymiş yaO en çok meyve filesi var ya içine koymalik onlara guzel olur diş kasiciyi yerine.Hek dişlere soğuk iyi hem de meyve yemiş olurlar.Biraz kalın dilimler şeklinde yapıp koymak mantıklı.Konserve yanında biraz da bu şekilde yapacağım ben de
Kurabiyeleri tam soğumadan koyunca dolap kokusu siner genelde ona dikkat et.ben hep poşetle koyarım hiç koku sinmedi.
Hee anladım canım bakayım o zaman bendeBen cigden koyup komposto yapıyordum ama direk buzlu buzlu koyuyordum çözdürmeden tadında sıkıntı olmuyordu. Simdi bebişe yapacagimiz için bilmiyorum ki olurmu benim arkadaşım oğluna hep konserve gibi yapıp yedirdi güzel oluyor dedi bende öyle yapıyorum.
Bende hem süt poşeti hemde nofrost kabına koydum kabak ve kapya biberi canım
Hahah sorma kız iki poşete tıktım attım süre kısıtlıydı arkada oğlanın mızırtıları eşliğindeDesene denemelik biraz koy o kadarmı zor iş
Az az koysaydın canım
Ayaklarım koptu bugün full ayakta uyudu besigine koyuyorum uyanıyor nasıl bir geceydi anlamadım sıcakta artık bacaklarım sırılsıklam olduBizi uyandırıp kendi mışıl mışıl uyuyangiller
Günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
haftasonları cok bakamıorum malum..
nasılsınız kızlar
bebişler nasıl
Oyy ne zor geçmiştir bugün gündüz uyur inşallah sende onunla birlikte uyuAyaklarım koptu bugün full ayakta uyudu besigine koyuyorum uyanıyor nasıl bir geceydi anlamadım sıcakta artık bacaklarım sırılsıklam oldusabahda kakişko yapmıştı değiştirdim ve bingo uyandı daha uyurmu
haftaya eşim gidecek hazırlıklar yapacamGünaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın