Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Oyy ne zor geçmiştir bugün gündüz uyur inşallah sende onunla birlikte uyu
Bunaltıcı bir sıcak mı vardı ondan mı uyumadı acaba
Hemde çok zor geçti sıcak hep canım klimasız duramıyoruz o uyudukça ara ara uzanıyorum o zaman da sersem gibi oluyorum

Şifa olsun kuzulara inşallah ateş yapmaz biz daha menenjit olmadık sorucam salı günü doktorumuza
İki aşı fiyatı da aynımı biz 1 ay önce rotayı 750 tlye aldık 🙄🙄
Evet 2 aşı da aynı fiyat canım.
Hastaneden temin ettik.
Sonra ben eczaneden fiyat aldım 750 tl dedi.
Hastanede daha uygunmuş o zaman

Nee sen ciddi misin ay o neyin kafası kız Allah aşkına 🙄🙄 bide markete gidecek iyi demişsin canım. Bazen sert olmak gerekiyor ya her şeyi geçtim bebeğin iyiliği için

Ah kuzum nasıl dayanıyor yapınca da koyu mu oluyo canım kakası. Kız afedersin biz iki gün çıkmayınca anamız ağlıyor. On güne ne etsin bebe
EzgininAnnesi EzgininAnnesi canım mama veriyor muydun?. Bizim de vardı öyle sorunumuz. Fitille rahatlıyorlardı. Manayı değiştirdik şimdi maşallahları var.
Ama hiç sıkıntıya sokma azıcık fitil çözüyor işi.

EzgininAnnesi EzgininAnnesi canım mama veriyor muydun?. Bizim de vardı öyle sorunumuz. Fitille rahatlıyorlardı. Manayı değiştirdik şimdi maşallahları var.
Ama hiç sıkıntıya sokma azıcık fitil çözüyor işi.
Yok cnm mamayı kestik. 2 günde bir bazen akşamları. Bekliyorum bakalım bugün çok çok az yaptı. Olmadı yarın fitil yaparım. Ama öyle de alıştırmak istemiyorum ya 😔😔

Yok cnm mamayı kestik. 2 günde bir bazen akşamları. Bekliyorum bakalım bugün çok çok az yaptı. Olmadı yarın fitil yaparım. Ama öyle de alıştırmak istemiyorum ya 😔😔
Canım sen hiç şeftali yedin mi
Ben gaz yapar diye yemiyordum. Dün oğlana hazırlarken canım istedi yedim. Sonuç kaka rekoru kırdı 😅 ondna mı yoksa mısır da yedim ikisi mi etti bilmiyorum ama bi dene bakim

Ben gaz yapar diye yemiyordum. Dün oğlana hazırlarken canım istedi yedim. Sonuç kaka rekoru kırdı 😅 ondna mı yoksa mısır da yedim ikisi mi etti bilmiyorum ama bi dene bakim
Mısır yedikten sonra üstüne su içersen ishal yapıyor bilgin olsun 🤣🤣

Şeftali mi deniim kuzum.
Mısıri da deniim bakim.
Zaten kilo aldı başını gidiyor

X