- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.421
Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın gece çocuğu babasına başlayıp fosur fosur uyuyangillerGünaydın kızlar
Nere gidecekhaftaya eşim gidecek hazırlıklar yapacam
yorgun ve mutsuzum
antebe orda görev yapıoNere gidecek
Hee uzakmış canım Rabbim kavuştursun sağ salim inşallahantebe orda görev yapıo
Biz iyiyiz canım siz nasılsınızgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
haftasonları cok bakamıorum malum..
nasılsınız kızlar
bebişler nasıl
Hemde çok zor geçti sıcak hep canım klimasız duramıyoruz o uyudukça ara ara uzanıyorum o zaman da sersem gibi oluyorumOyy ne zor geçmiştir bugün gündüz uyur inşallah sende onunla birlikte uyu
Bunaltıcı bir sıcak mı vardı ondan mı uyumadı acaba
Evet 2 aşı da aynı fiyat canım.Şifa olsun kuzulara inşallah ateş yapmaz biz daha menenjit olmadık sorucam salı günü doktorumuza
İki aşı fiyatı da aynımı biz 1 ay önce rotayı 750 tlye aldık
Anömmm biz taa ne zaman dan beri sallıyoruz.Bugün oğlusu ayağımda salladım ilk defa bizim için erken mi kızlar
EzgininAnnesi canım mama veriyor muydun?. Bizim de vardı öyle sorunumuz. Fitille rahatlıyorlardı. Manayı değiştirdik şimdi maşallahları var.Nee sen ciddi misin ay o neyin kafası kız Allah aşkına bide markete gidecek iyi demişsin canım. Bazen sert olmak gerekiyor ya her şeyi geçtim bebeğin iyiliği için
Ah kuzum nasıl dayanıyor yapınca da koyu mu oluyo canım kakası. Kız afedersin biz iki gün çıkmayınca anamız ağlıyor. On güne ne etsin bebe
Canım hamak beşik alsana çok tavsiye ederim.Ayaklarım koptu bugün full ayakta uyudu besigine koyuyorum uyanıyor nasıl bir geceydi anlamadım sıcakta artık bacaklarım sırılsıklam oldu sabahda kakişko yapmıştı değiştirdim ve bingo uyandı daha uyurmu
Yok cnm mamayı kestik. 2 günde bir bazen akşamları. Bekliyorum bakalım bugün çok çok az yaptı. Olmadı yarın fitil yaparım. Ama öyle de alıştırmak istemiyorum yaEzgininAnnesi canım mama veriyor muydun?. Bizim de vardı öyle sorunumuz. Fitille rahatlıyorlardı. Manayı değiştirdik şimdi maşallahları var.
Ama hiç sıkıntıya sokma azıcık fitil çözüyor işi.
Canım sen hiç şeftali yedin miYok cnm mamayı kestik. 2 günde bir bazen akşamları. Bekliyorum bakalım bugün çok çok az yaptı. Olmadı yarın fitil yaparım. Ama öyle de alıştırmak istemiyorum ya
Bugün ben de ayakta uyuyorum 3 günün uykusuzlupu var Rabbim güç versin hepimizeHemde çok zor geçti sıcak hep canım klimasız duramıyoruz o uyudukça ara ara uzanıyorum o zaman da sersem gibi oluyorum
İnşallah cnmHee uzakmış canım Rabbim kavuştursun sağ salim inşallah
Psikoloji pertBiz iyiyiz canım siz nasılsınız
Olduda bitti maşallahBu arada biz sünnet olduk o iş de tamam
Mısır yedikten sonra üstüne su içersen ishal yapıyor bilgin olsunCanım sen hiç şeftali yedin mi
Ben gaz yapar diye yemiyordum. Dün oğlana hazırlarken canım istedi yedim. Sonuç kaka rekoru kırdı ondna mı yoksa mısır da yedim ikisi mi etti bilmiyorum ama bi dene bakim
Şeftali mi deniim kuzum.Canım sen hiç şeftali yedin mi
Ben gaz yapar diye yemiyordum. Dün oğlana hazırlarken canım istedi yedim. Sonuç kaka rekoru kırdı ondna mı yoksa mısır da yedim ikisi mi etti bilmiyorum ama bi dene bakim
Evet daha uygunmuş. Eylül de 2. Doz rota var bakalım ne kadar olacak o zamanaEvet 2 aşı da aynı fiyat canım.
Hastaneden temin ettik.
Sonra ben eczaneden fiyat aldım 750 tl dedi.
Hastanede daha uygunmuş o zaman
Evde 2 besik var zaten kuzum bide benimkisi dönmelere başladı düşer diye korkardım ondanCanım hamak beşik alsana çok tavsiye ederim.