Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Nee sen ciddi misin ay o neyin kafası kız Allah aşkına bide markete gidecek iyi demişsin canım. Bazen sert olmak gerekiyor ya her şeyi geçtim bebeğin iyiliği için
Bizimki 5.gun yok .
Ana bir gaz çıkarıyor oda bı kokuyu
Dr 10 güne normal dedi bakalım
Ah kuzum nasıl dayanıyor yapınca da koyu mu oluyo canım kakası. Kız afedersin biz iki gün çıkmayınca anamız ağlıyor. On güne ne etsin bebe

Senin sütün bölmüş ki o da cogaltmis ben günde iki kere içiyorum hiç o kadar olmadı anca yetiyor

Bizimki 5.gun yok .
Ana bir gaz çıkarıyor oda bı kokuyu
Dr 10 güne normal dedi bakalım
Bizim de aynı 5 gün yapmadı sonra fitil verdim ertesi gün azıcık yaptı civikti anladım ki kabız değil.Bugun 3 gün oldu yine kaka yol ama gazı felaket kokuyor gaz bombosi resmen Doktor günlük bir tatlı kaşığı zeytinyağı ver dedi koku için de senin yeme içme fendir dedi de farklı bir şey yemedim bir hafta oldu koku geçmedi usuttu herhalde

Valla bizim ki rahat. Yok sıvı oluyo. Bakalım bu sefer ksc gün sürecek. Biogaia da kullanıyorum gaz damlası da var. Ama mamayı bıraktık normal diyor Dr. Biz çiştrb yırtıyoruz. Bez ağır oluyo 2 saatte bir.

Bizim aslında sole başladı sorun kucağımda dalio yatirom uyanio yada gündüz ne kadar uyuması lazım acaba ilk günler gibi uyumuo normali bumi benmi zorluom çocuğu gece uyuyo iki kere kalkioz ama gündüz skinti
Canım senle aynı dertteyiz benim kızımda gündüz huzursuz uyumuyor fazla akşam da ağlıyor sancı girdikçe artık gece yoruluyor sabah 10a kadar sadece mama için kalkıyor normalde şuan 16-17 saat uyumaları lazım ama bizimkiler gazlı bebek benim kızım kolik değil kolik gibi her gece ağlamıyor ama huzursuz uykudan bi anda kalkıyor yada çığlık çığlığa kalkıyor bende ayakta sallıyarak yada dışarı çıkarak yada tavanda salancakla buldum en azından böyle uyuyor günde iki üç defa uykuya yatırdığımda sıcak havluyla belden bacaklara kadar sarıyorum ayaklarına çok dükkat ediyorum soğuk almasın gaz yapar diye önceki zamanlara göre biraz daha iyi benimki en azından gazdan olduğunu biliyorum bide bebek arabasıyla dışarı çık canım hem sen bunalmazaın hemde bebek için iyi oluyor ben alıyorum bebek arabasını arabnın ön koltuğunada sabitliyorum bazen tek başıma alıp kızımı çıkıyorum dışardayken uyuyor arabadayken uyuyor

Senin sütün bölmüş ki o da cogaltmis ben günde iki kere içiyorum hiç o kadar olmadı anca yetiyor
Nasıl yani kız
Probiyotikli mi o damla

Senin sütün normalde çokmuş kimyon içince de çok artmış ağrı oldu.Ben günde iki kez kimyon içiyorum aşırı süt olmuyor anca yetecek kadar artıyor
He yok normalde yetecek kadar oluyor kimyon içince fark ediyor,. gazına da faydası oluyor kimyonlu sütü içmeye başlasın pıt pıt geliyor

Çok güzel yazmışsın canım aynı ben salıncak fikri iyimis denemek lazım kuzum bunu akşam okudum anca yazsbildm cevap bugün hep kucsktaydik ah bide bnde ek olarak diş ağrısı var

Çok güzel yazmışsın canım aynı ben salıncak fikri iyimis denemek lazım kuzum bunu akşam okudum anca yazsbildm cevap bugün hep kucsktaydik ah bide bnde ek olarak diş ağrısı var
Büyüyecekler inşallah geçmiş olsun canım gördüm hastaneye git bi emziren annelere göre belki yapılacak vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…