Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yok gidemedim kuzum daha doğrusu önce çocuk doktorunu aricam bı turlu yapamadım bı gün hafiflio gitmioeum şimdi nasi ağrıyla uyandım hemen gitmeliyim sürekli parol iciorum
Git canım ihmal etme diş ağrısı kötü olur en azından bir işlem yapılacaksa yaparlar rahat edersin

Yarın kalça ultr göz muayenesi var vakit bile yok aslinda ondan yarın ordan giderim inşallah
İnşallah şifalar olsun kuzum minnoşumdan da iyi haberler gelir inşallah. Bizim gittiğimiz hastanede ultrason en alt katta oluyo yani soğuk biraz ona göre giydir bebişi sizin orası da öyleyse. Çorap mutlaka olsun ayağında

A iyi soledin kuzum gerçi çorap hiç cikmio ama çok ince giyinioz yanıma alayım çocuklar duruyormu ne yapıyorlar inşallah guzrl haberler duyarim kuzum buarada senide okudum lahana iyi geldi mastit olmadın kuzum dikkat et kendine.gunduz uyumuo bu çocuk koyuyorum uyanio kucakistio anakucagidw varcok az duruo

Bende şuan elimi beşikten çekemiyorum canım uyanıyor. Sırf uyusun diye hafif hafif sallıyorum bende.
Evet canım lahana aklınızda bulunsun ama inşallah yaşamayın ya çok kötü bir şey
Bizimkinin uykulu saatine denk geldi canım. Sen girmeden önce emzir ki ağlamasın. Zaten bi yöne çeviriyor sen bacaklarını tutuyorsun o yönün bezinin çıtçıtlarını açıyorsun bakıyor sonra diğer yöne geçiyor. Bide karın ultrasonu vardı böbrek karın onlara baktı.
Sizden de ister büyük ihtimalle

Nefes0858 canım semiz otunu nasıl doğradın sadece yapraklarını mı yoksa normal kendimiz yediğimiz gibi dalları da duruyor mu
Canım çok dallarını koymadım bahçe den topladığımız semizotunu koydum ben dallarını dograrsan da biraz minik doğra

Aynen koy canım inşallah yer kuzular benimki anasına çekerse yer çok severim
Aynı şeyi bende oğlana söyledim annen çok seviyor bak semiz otunu sende çok sev diye şimdiden mesaj gönderiyorm şeftali de yaptım bugün aynı doğuma hazırlanırken kıyafetleri yıkamanın ütülemenin heyecanı var üzerimde

Afiyetle yesin paşam
Evet heyecanlı oluyor evlatlarımıza biseyler yapmak ben kayısı ve erikde koyarsam yine kavanoza başka bisey yapmam kış sebzelerinden yesin tontiğim
Şeftaliyi nasıl yaptın

Afiyetle yesin paşam
Evet heyecanlı oluyor evlatlarımıza biseyler yapmak ben kayısı ve erikde koyarsam yine kavanoza başka bisey yapmam kış sebzelerinden yesin tontiğim
Şeftaliyi nasıl yaptın
Konserve gibi mi yapcan canım kavanozda. Ben güvenemiyorum ya konserve işine dolaba atsak olmaz mı onları da
Şeftaliyi iki türlü yaptım ilk önce kabuğunu soydum dilimledim tepsiye dizdim üzerini poşetle örttüm. dondurucuda donduktan sonra poşetledim.
Ikinci olarak buharda pişirdim biraz sonra blenderdan geçirdim. buz poşetlerine koydum Yalnız o poşete koymak çok zordu Her yerim battı bide blenderdan geçirince acaba vitamin değeri mi azaldı diye pişman oldum sanki

Şeftaliyi de konserve gibi yaptım canım kayısı ile erigide öyle yapıcam çok aşırı kaynatmadım vitamini gitmesin diye. Önce açıp ben yerim sonra oglusa veririm test ederim bende öyle düşündüm blender yerine cam rende yapsaydım diye müsait olunca yeniden yapıcam bu sefer cam rende ile . Buz poşeti yerine süt poşetine koysaydın elinde varsa tabi yoksa buz poşeti de olur. Aslında herseyi mevsiminde vermek daha iyi ama kışında çok meyve olmuyor elma muz bıkarlar zaten muzun tadını bilmeyen bir annesi var nasıl yediricem eriği de senin yaptığın gibi buharda pişirip yapabilirsin ben direk susuz şekersiz pişirip yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…