Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Maşallah, ne güzel. Yolu yarıladın sayılır.
İnşallah devam etmez kanamalar.

Harika bi sürpriz

Hareketi çok erken hisseden de oluyormuş, çok geç de.
Genelde plesanta rahim duvarının önüne yapışınca geç oluyormuş.
Ben hissettim böyle minik minik bişeyler ama doktor bebeğim hissettmek için erken dedi
Sonra bi kaç defa daha aynı şeyi hissedince bebek olduğuna emin oldum ben kendi adıma

Vaaauw cok ıyı kandırmış sızı, bız panorama da yaptırdık canım doktor soyledıkten 4 gun sonra tescillendi onunla da

Vaaauw cok ıyı kandırmış sızı, bız panorama da yaptırdık canım doktor soyledıkten 4 gun sonra tescillendi onunla da
Aynen fena kandırdı eşime diyorum detaylı da doktor tekrar kız diyormuş görünen kordonmuş tam bir filim olur bizimki

Maşallah, ne güzel. Yolu yarıladın sayılır.
İnşallah devam etmez kanamalar.
Insallah canım ya, Hıc bulantım olmadı, ama kanamadan lekede cektım ben de, benım doktor kanamadan korkmam ben diyor, kan uyusmazlıgın var riske atamam dıyor. O yuzden en ufak lekede gidiyoruz, 5 hafta ara verdi dıger muayeneye, tabı gulduk bız en gec ıkı haftaya geliriz diye, oyle de oldu, kızlar sızı özlüyor diyoruz artık

Sağlıklı olsunlar da canım, unutulur bu korkular.
Benim bulantılar yoruyo biraz ama o kahverengi lekelenmeler gerçekten daha zordu. Baya yoğun geldi ilkinde, sonra iğnelerle azaldı.
İnşallah tekrarlamaz hiçbirimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…