Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

150cc yi gördüm
Ama çorba içtim.
Helva yedim.
Su çok içtim.

Bir de kızlar söyledi Cennet Çamuru varmış tatlı . O aşırı süt yapıyormuş
Denenmiş

Denemedim kuzum birde onu deneyeyim kurbis senmisin
Benim kuzum
Hepsi sağlıkla büyüsün inşallah rabbim hepsini korusun bağışlasın inşallah kız sen isim değiştirmeye doyamadın kimyon yarıyor mu bari
Hahah 10 hakkım varmış özüme dönerim 3 ay sonra yoksa saçma sapan bir nickle ortada kalcam
Yaa o hissi çok iyi bilirim canım bende baya zor atlattım. Hepsi bir gün geçecek canım sende biliyorsun ne zaman yazmak istersen biz burdayız

Biberonla mama yedikleri için aynı şekilde memeden de gelsin istiyorlar gelmeyince emmek uğraşmak istemiyorlar.Rahata alıştılar çünku
Ama emzirmez sayarak verirsen hiç tutmaz tamamen bırakırlar memeyi en azından geceleri de olsa emİr mutlaka

Bu arada bebem sağ olsun emzik niyetine emdiği için gelen süt yine damarları tokadı galiba yine mastit olmak üzereyim. Makinem yok pompa ile sağılmıyor elde sağılmıyor bebe emmiyor şuan üşütme titreme yok göğüste ağrı kızarıklık başladı ne yapsam

Canım bunu görmüştüm dün.
Umarım işe yarar.

Bitirene kadar boşaltmaya gerek olmamasına sevindim valla zaten çıkmıyor süt bu gidişle eve makine alcam
Şu cennet çamurunu yer misin
Bizim süt gelmeyen komşuda dün fışkırmış
Darısı başına .

ozn_srk nasıl gidiyo çorapla sağma islemi. Benim onla alakalı midir nedir bayağı bayağı arttı sagarken . Çok şaşırıyorum çorabı çıkarınca. Darısı başınıza

Ay yok yok yemem ben süt artırıcı bişey damar tıkalı olduğu için gelmiyordu mastitte böyle oluyor şükür açıldı. Hep o kimyon dan oldu zaten bunlar oda fena süt yapıyor. Tövbe ettim içmiyorm bişey,

Annem aşure yaptı . Ona geldim buyrun gelin
Dün bı deli cesareti eşyalarını koydum çantaya ayladim halk otobüsüne geldim. Ne ek arabasını da tek başıma tasifim otobüse koydum. Öküzler yardım etmedi. Bı ara kızçem ağlar gibi oldu emziği tıkadım ağzına uyudu

Maşallah kız emzik tutması büyük velinimet
Ay ben dolmuşa cesaret edemem ortalık yıkılır yaka paça dışarı atarlar beni
Zalımlar yardım etmediler mi yer verdiler mi bari

Canım sağamıyorum ki zaman bulamadım hiç. Dur şu cennet şeysini bulayım

Mutlaka emziriyorum canım. Zaten günde 1 bebeğime 8 kez besliyorum. Yani 16 kez emziriyorum aslında. Dediğin gibi biberon da ki akışı istiyorlar. Bende bazı beslenmede daha uzun süre emiyorlar bazıların da süt sağıp veriyorum. Bazılarında direkt mama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…