Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Annem aşure yaptı . Ona geldim buyrun gelin 🥰
Dün bı deli cesareti eşyalarını koydum çantaya ayladim halk otobüsüne geldim. Ne ek arabasını da tek başıma tasifim otobüse koydum. Öküzler yardım etmedi. Bı ara kızçem ağlar gibi oldu emziği tıkadım ağzına uyudu 😂😂
Maşallah iyi cesaret 👏👏 öküz çok canım 😆
Asurenizi de Allah kabul etsin afiyet olsun 😊

Kızlar rotavirus ve menenjit aşılarının ilk dozlarını bugün olduk.
Toplam da 2500 tl ödedik çok şükür 😀
Tek doz 1 aşı 610 tl idi.
Siz ne kadara aldınız?
Şifa olsun kuzulara inşallah ateş yapmaz biz daha menenjit olmadık sorucam salı günü doktorumuza
İki aşı fiyatı da aynımı biz 1 ay önce rotayı 750 tlye aldık 🙄🙄

Ben eşim evdeyken işlerimi hallediyorum 3 gündür de bursa dan misafirimiz geldi kayinvalideme bizde oradaydık paşamın uyku saatlerinde eve indim sadece 😊 lahananın iyi gelmesine sevindim sen çözümü buldun bacımsu🥰
Aynen canım çok şükür 🤩 inşallah başınıza gelmez ama aklınızda bulunsun
Kolay gelsin canım misafirler ile nasıl geçiyor ya. Ben sinir oluyorum çocuğu saçma sapan tutuyorlar oturtuyor kimi. Yavrum alıp uzaya kaçasım geliyor abartısız söylüyorum 😑

Aynen canım çok şükür 🤩 inşallah başınıza gelmez ama aklınızda bulunsun
Kolay gelsin canım misafirler ile nasıl geçiyor ya. Ben sinir oluyorum çocuğu saçma sapan tutuyorlar oturtuyor kimi. Yavrum alıp uzaya kaçasım geliyor abartısız söylüyorum 😑
İnşallah gelmez canım.
Ben işime gelen misafiri kabul ediyorum guveniyorsam sadece zaten gelen olursa eşimin tarafiysa kayinvalidem kabul ediyor bende sevdiğim kişiler ve bebeğim konusunda hassas olacaklarını biliyorsam ona göre gidiyorum canım benim evime annem babam ve ablamlar dışında kimseyi kabul etmiyorum halen 🤭🤭 kayinvalidemle aynı binadayız oda arada gelir (benimkini uzun süre kimse alamıyor çünkü benden ayrılınca başlıyor ağlamaya buda avantaj oluyor bana 😄😄😄)

Maşallah kız emzik tutması büyük velinimet 😅
Ay ben dolmuşa cesaret edemem😅 ortalık yıkılır yaka paça dışarı atarlar beni😅
Zalımlar yardım etmediler mi 😑 yer verdiler mi bari
Otobüs boştu şansıma. Yer vermeseler benim kız otobüsü birbirine katar 😂😂
Canım sağamıyorum ki zaman bulamadım hiç. Dur şu cennet şeysini bulayım
Cennet Çamuru 😂😂
Ben de yesem mi diye düşünüyorum 🙈🙈
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye korkuttu gözümü ama 😂

Maşallah iyi cesaret 👏👏 öküz çok canım 😆
Asurenizi de Allah kabul etsin afiyet olsun 😊
Amin canım.
Bundan sonra beni kimse tutamaz 😂
Anne kart ta alıyorum tutmayın beni 😂😂

Cennet Çamuru 😂😂

Amin canım.
Ben çoktan aldım o kartı ama kullandın mı desen 1 kere bindi indi gibi bisey oldu bebek arabası ile kolay oluyormu otobüs denemek için 😂😂

İnşallah gelmez canım.
Ben işime gelen misafiri kabul ediyorum guveniyorsam sadece zaten gelen olursa eşimin tarafiysa kayinvalidem kabul ediyor bende sevdiğim kişiler ve bebeğim konusunda hassas olacaklarını biliyorsam ona göre gidiyorum canım benim evime annem babam ve ablamlar dışında kimseyi kabul etmiyorum halen 🤭🤭 kayinvalidemle aynı binadayız oda arada gelir (benimkini uzun süre kimse alamıyor çünkü benden ayrılınca başlıyor ağlamaya buda avantaj oluyor bana 😄😄😄)
Ayy iyiymiş öyle ya bende mi öyle alıştırsam 😅
En iyisi canım ya hele şu devirde kimse kucağına almayı teklif dahi etmemeli. Yani ben öyle davranırdım ama herkes aynı olmuyor

Cennet Çamuru 😂😂

Amin canım.
Anneme yer verin uleynnnn 😅😅
Kuzum şöyle diyim dün emzik niyetine emdi sürekli gelen sütü de içmedi öyle olunca damar tıkandı. O yüzden şu sıralar süt artırıcılardan uzak durmak istiyorum 😅 😅 ama kimyonu içmeyince de bugün bebem zorlandı of iki ucu pohlı değnek işte 😑

Ayy iyiymiş öyle ya bende mi öyle alıştırsam 😅
En iyisi canım ya hele şu devirde kimse kucağına almayı teklif dahi etmemeli. Yani ben öyle davranırdım ama herkes aynı olmuyor
Ben alıştırmadım oğluşum alıştı 😂😂 bencede etmemeli ortamın durumu belli iyiki benim etrafimdakiler anlayışlı ve farkında bazı şeylerin yada biraz benden mi kaynaklı bilmiyorum 🤭
Gecen pazar eşimle dışarı çıktık bi yerde oturuyoruz oğluşum eşimin kucağında garson kız geldi seviyor sevmeyi bırak eşime diyorki kucağıma alıp yandaki markete gidebilirmiyim 😱😱 benim o an beynim de şimşek çaktı sanki babamın kızı ben yakınlarıma bile vermiyorum sert bir şekilde dedimki hayır kucağa vermiyoruz kız dediki bu beni dövecek ben burdan yavaştan uzayayım dahada gelemedi 😆😆😆

2 gündür gündüz uykusunda kendi yatağımda yatırıyorum uyanırsa memeyi yatarak veriyorum tam beceremesemde 😂😂 böylece tekrar uykuya dalıyor daha uzun süre uyuyor maşallah 🥰 tavsiye ederim

Anneme yer verin uleynnnn 😅😅
Kuzum şöyle diyim dün emzik niyetine emdi sürekli gelen sütü de içmedi öyle olunca damar tıkandı. O yüzden şu sıralar süt artırıcılardan uzak durmak istiyorum 😅 😅 ama kimyonu içmeyince de bugün bebem zorlandı of iki ucu pohlı değnek işte 😑
Bizimki 5.gun 💩 yok .
Ana bir gaz çıkarıyor oda bı kokuyu 🙈🙈
Dr 10 güne normal dedi bakalım 🙈

Bugün oğlusu ayağımda salladım ilk defa bizim için erken mi kızlar🙈
Ah canım sancıdan dolayı biz hep sallıyoruz tavandan salancak aldık biraz daha uyuyor öyle benimki mecbur ben bazen sırf uykusunu aldın diye eşimle sırayla sallıyoruz çocuklar uykusunu alamyoncada huzursuz oluyor çünkü gerekirse sıcak havlu sar öyle uyut biraz daha rahatlıyorlar

Ah canım sancıdan dolayı biz hep sallıyoruz tavandan salancak aldık biraz daha uyuyor öyle benimki mecbur ben bazen sırf uykusunu aldın diye eşimle sırayla sallıyoruz çocuklar uykusunu alamyoncada huzursuz oluyor çünkü gerekirse sıcak havlu sar öyle uyut biraz daha rahatlıyorlar
Tamam canım napcagimi şaşırdım😌

X