- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 36
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.301
Al benden de o kadar biberonu istemiyor emmek istiyor bir sürü süt var stokta dolu dolu 2 ay bir ayı döktüm 3 ay doldu diye şimdi onlar ne olacak bilmiyorumBenim bu ay sonu süre doluyor bugün çıkardım icireyim diye yok tutmuyor biberonu kaşıkla da icmedi illa meme olacak çok üzüldüm 1 poşet boşa gitti süre uzun olsa ek gıdaya başlayınca yediklerine karıştırırdım ama malesef
Canım benimki 24 saat olunca fitil koyuyoruz doktorumuz verdi zorlanmasın kolaylık olsun dedi benimki 24 saate zor dayaniyor çok kivraniyor 3 gün nasıl dayanıyor bıdık birde ben her zaman fitil yapmıyorum kulak çöpü eldiven geçirip zeytinyağı sürüp uyarıyorum öyle daha kolay oluyor dene istersenGünaydın benim ki de yapmak için zorluyor ama yok gelen yok hala bugün 3. Gün yapsada rahatlasak.
Dün gundiz hiç durmadı ne uyudu ne durdu zor geçti gün bana.Aksam üzeri iyice arttı çok ağladı meme de tutmadı
Gece fena değildi Allahtan
Öyle de pişik olurlarBenimkide öyle yaaa bezini alayım diyorum hemen uyanıyor bırakalım öylemi kalsalar ki
Kaşıkla denedinmi yada kasık biberon ile canım benim çok yok AllahtanAl benden de o kadar biberonu istemiyor emmek istiyor bir sürü süt var stokta dolu dolu 2 ay bir ayı döktüm 3 ay doldu diye şimdi onlar ne olacak bilmiyorum
Derin dondurucu da ise 6ay kalabiliyormus sanırım etrafimdakiler öyle söylüyor salı günü doktorumuza sorucam öyle olursa ek gıda zamanı degerlendiririmAl benden de o kadar biberonu istemiyor emmek istiyor bir sürü süt var stokta dolu dolu 2 ay bir ayı döktüm 3 ay doldu diye şimdi onlar ne olacak bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun benim de dişim fenaYok kuzum çok agrioçözüm bulamadım bide dün akşam eşimle uyutamadik oğlusu hissetti huzursuzluğumu hiç uyumadik annemi cagircam bugun hiç diş ağrısı yaşamamıştım çok kotumus
Aynenn ben tam doldurmadan bile alıyorum pişik olmasın diyeÖyle de pişik olurlarnormalde uyanıkken yapsın 1 dakika öyle durmaz uykuda sesi çıkmıyor
Kaşıkla denedinmi yada kasık biberon ile canım benim çok yok Allahtan
Aynen derin dondurucu da kuzmDerin dondurucu da ise 6ay kalabiliyormus sanırım etrafimdakiler öyle söylüyor salı günü doktorumuza sorucam öyle olursa ek gıda zamanı degerlendiririm
Bende öyle çok dolmadan alıyorumAynenn ben tam doldurmadan bile alıyorum pişik olmasın diyekuzum biberonu cokmiyi emiyor ama benimki illa meme istiyor doktorumuzda biberonu çok verme artık memeyi unutmasın dedi kuvezdeyken surkeli biberon içiyordu ya
Hepsi sağlıkla büyüsün inşallah rabbim hepsini korusun bağışlasın inşallahMaşallah maşallah size canımsağlıkla büyüdün minnaklar
Bu arada öyle kişiler utanmazhala bi yerde laf sokma derdinde olur. Rabbim şerlerinden korusun. Senin eşinle evlatlarınla sağlıklı huzurlu senelerin olsun inşallah
Kız sen nerde oturuyorsun kiCnm şeftali hemen verilmez alerji yapabilir.. 8. Aya doğru ver
Yoğuetla başlıacaksn
Elma suyu sıkcan kendin
Çorba vs
Et suyu ilik suyu at buzluğa
Semizotu at
Benimde kışa denk gelmişti ben buzluk yerine kış sebzeleri taze vermedim ilk sene.. Şimdi bu sene buzlupa atmaya başladm
Buzlupa attğm tek şey balkabağı idi
Balkabağı mevsimi al at..
Bebeklere xok faydalı
Kzzzz çarşıya giderken benm evin öninden geçiosndur demek ki
Kurban olurum onlara:)Bı de görsen teyzesi ikisi aynı benoğlan babama benziyor çok eş tarafı bundan muzdarip eşim etrafımızda pervane yani bazılarına koyuyor da koyuyor işte
Hemde ne günler 14 yıl bekledim hasretlerimi o güzel anlara kavuştum her seferinde ikisini birden görmek çok büyük mucize idi tek yumurtam ikiye bölünmüştüNeler yaşadık beraber hepimizin haberlerini dört gözle duayla bekledik beraber sevindik iyiki hepiniz varsınız yol arkadaşlarım can bağlarım güzel bacılarım
Bi gün bir yerde yollarımız kesişse keşke
Geçmiş olsun canım 4 gün önce benimkide zature ve karma oldu ay ne zor gündü37.5 koltuk altı ölçümü soydum ıslak bez koydum biraz bekliyorum hemşire 38 olursa ver dedi çıkmaz inşallah 2. Ay aşıları rahat geçmişti
Emzirdim memede uyuyor şimdi nobetteyim ateş en korktuğum
Normal o zaman salya distendir büyüyor annesiÇok yok fazlasını kusuyor bazen
Ben de şırınga ile popodan sıktım ama sanki kabız değil fitildwn bir gün sonra yaptı hem azdı miktarı hem de cıvık.istten çıkarmaktan atlta birikmiyor galiba.Canım benimki 24 saat olunca fitil koyuyoruz doktorumuz verdi zorlanmasın kolaylık olsun dedi benimki 24 saate zor dayaniyor çok kivraniyor 3 gün nasıl dayanıyor bıdık birde ben her zaman fitil yapmıyorum kulak çöpü eldiven geçirip zeytinyağı sürüp uyarıyorum öyle daha kolay oluyor dene istersen
Ayy yazık yaa insanın içi gider benim ki çok kusuyor o zaman bile boşa gitti diye üzülüyorum.Dondurucuda 6 ay kalbilir diye biliyorum ben de en azından şırınga kaşık vs vermeye çalışAl benden de o kadar biberonu istemiyor emmek istiyor bir sürü süt var stokta dolu dolu 2 ay bir ayı döktüm 3 ay doldu diye şimdi onlar ne olacak bilmiyorum
Canım kusura bakma, çok endişelendirdim sizi sanırım. Ben çok zor zamanlar geçirdim, hala da öyle. Lohusalık depresyonu ile mücadele ediyorum.
Sağol canım sizede geçmiş olsunGeçmiş olsun canım 4 gün önce benimkide zature ve karma oldu ay ne zor gündü
Büyüyorlar gerçekten her anları her yaptıkları ayrı bir balNormal o zaman salya distendir büyüyor annesi
Canım dün geçirdim toplam 80 cc oldu. Benim içinde ilkti. Ama sonraki sağımda 50 CC ye düştü. Bugün de takmadım.ozn_srk nasıl gitti sağma canım.
Benim bugün rekor vurdu.
Bundan sonra hep sağma makinesine çorap geçireceğim