Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Al benden de o kadar biberonu istemiyor emmek istiyor bir sürü süt var stokta dolu dolu 2 ay bir ayı döktüm 3 ay doldu diye şimdi onlar ne olacak bilmiyorum

Canım benimki 24 saat olunca fitil koyuyoruz doktorumuz verdi zorlanmasın kolaylık olsun dedi benimki 24 saate zor dayaniyor çok kivraniyor 3 gün nasıl dayanıyor bıdık birde ben her zaman fitil yapmıyorum kulak çöpü eldiven geçirip zeytinyağı sürüp uyarıyorum öyle daha kolay oluyor dene istersen

Benimkide öyle yaaa bezini alayım diyorum hemen uyanıyor bırakalım öylemi kalsalar ki
Öyle de pişik olurlar normalde uyanıkken yapsın 1 dakika öyle durmaz uykuda sesi çıkmıyor
Al benden de o kadar biberonu istemiyor emmek istiyor bir sürü süt var stokta dolu dolu 2 ay bir ayı döktüm 3 ay doldu diye şimdi onlar ne olacak bilmiyorum
Kaşıkla denedinmi yada kasık biberon ile canım benim çok yok Allahtan

Derin dondurucu da ise 6ay kalabiliyormus sanırım etrafimdakiler öyle söylüyor salı günü doktorumuza sorucam öyle olursa ek gıda zamanı degerlendiririm

Öyle de pişik olurlar normalde uyanıkken yapsın 1 dakika öyle durmaz uykuda sesi çıkmıyor

Kaşıkla denedinmi yada kasık biberon ile canım benim çok yok Allahtan
Aynenn ben tam doldurmadan bile alıyorum pişik olmasın diye kuzum biberonu cokmiyi emiyor ama benimki illa meme istiyor doktorumuzda biberonu çok verme artık memeyi unutmasın dedi kuvezdeyken surkeli biberon içiyordu ya

Aynenn ben tam doldurmadan bile alıyorum pişik olmasın diye kuzum biberonu cokmiyi emiyor ama benimki illa meme istiyor doktorumuzda biberonu çok verme artık memeyi unutmasın dedi kuvezdeyken surkeli biberon içiyordu ya
Bende öyle çok dolmadan alıyorum doktorunuza söyleseydin sutlerin olduğunu belki Bi fikir verir benimki biberonu alsa iciricem ama istemiyor kasiklada istemedi . Biberon alıyorsa arada ver ziyan olmasın bence arada vermekle unutmaz memeyi paşam

Hepsi sağlıkla büyüsün inşallah rabbim hepsini korusun bağışlasın inşallah kız sen isim değiştirmeye doyamadın kimyon yarıyor mu bari

Kız sen nerde oturuyorsun ki

Hemde ne günler 14 yıl bekledim hasretlerimi o güzel anlara kavuştum her seferinde ikisini birden görmek çok büyük mucize idi tek yumurtam ikiye bölünmüştü Daha sonra 23 haftalık doğum birini mezara diğerini küveze her günü 14 yıl gibi geçen 128 gün sonunda mucizeme kavuşmam biz bugünleri coook hakettik Cook

37.5 koltuk altı ölçümü soydum ıslak bez koydum biraz bekliyorum hemşire 38 olursa ver dedi çıkmaz inşallah 2. Ay aşıları rahat geçmişti
Emzirdim memede uyuyor şimdi nobetteyim ateş en korktuğum
Geçmiş olsun canım 4 gün önce benimkide zature ve karma oldu ay ne zor gündü

Ben de şırınga ile popodan sıktım ama sanki kabız değil fitildwn bir gün sonra yaptı hem azdı miktarı hem de cıvık.istten çıkarmaktan atlta birikmiyor galiba.

Ayy yazık yaa insanın içi gider benim ki çok kusuyor o zaman bile boşa gitti diye üzülüyorum.Dondurucuda 6 ay kalbilir diye biliyorum ben de en azından şırınga kaşık vs vermeye çalış

Canım kusura bakma, çok endişelendirdim sizi sanırım. Ben çok zor zamanlar geçirdim, hala da öyle. Lohusalık depresyonu ile mücadele ediyorum.

Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Hiç iyi hissetmiyorum kendimi.
İlaçlar ve terapiler ile ayaktayım.
Bebeğim gayet iyi.
Merak etmeyin diye yazmak istedim.

Siz nasılsınız? Her şey yolunda mı?

ozn_srk nasıl gitti sağma canım.
Benim bugün rekor vurdu.
Bundan sonra hep sağma makinesine çorap geçireceğim
Canım dün geçirdim toplam 80 cc oldu. Benim içinde ilkti. Ama sonraki sağımda 50 CC ye düştü. Bugün de takmadım.
Ne kadar oldu kiii
Ya benim bebeklerim artık emerlerken bir anda istemiyorlar emmek ağlıyorlar. Sanırım istedikleri yetrlikte gelmiyor. Bende sağarak vermek istiyorum. En azından bir beslenmede 40 cc falan anne sütü 60 cc veya 90 cc de mama alsınlar istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…