- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.281
Canim reflüyü sen mi anladın nasıl belirtiler varSelam kızlar bugün doktor kontrolümuz vardı genel gelişimi güzel çok şükürama reflü var ilaç verdi bir ay kullanacaksın sonra yine kontrol ama ilaç piyasada yokmuş bulamadık.Yarin doktora söyleyeceğiz bakalım değiştirecek mi.
Karın rotgeni çekildi onda da aşırı gaz var dedi gaz damlasi ve kimyon vs rağmen bitseydi şu gazlar bu ara çok huzursuz atak dönemidir bilmiyorum bayaa yoruldum.
Maşallah canım sütün her zaman bol olsun@ozn_srk nasıl gitti sağma canım.
Benim bugün rekor vurdu.
Bundan sonra hep sağma makinesine çorap geçireceğim
Kusması vardı ama son zamanlarda çok arttı fışkırtarak da kusuyor.Doktora anlattım muayene ederken doktor söyledi.Salyasi da akıyor diş te yapar reflü de yaparmış.Canim reflüyü sen mi anladın nasıl belirtiler var
Bizimde bu hafta çok huzursuzluğumuz var sanırım atak haftasındayız
Maşallah gelişimi iyiymiş kuzunun reflüde inşallah çabucak geçer ilacı şifa olur paşamınSelam kızlar bugün doktor kontrolümuz vardı genel gelişimi güzel çok şükürama reflü var ilaç verdi bir ay kullanacaksın sonra yine kontrol ama ilaç piyasada yokmuş bulamadık.Yarin doktora söyleyeceğiz bakalım değiştirecek mi.
Karın rotgeni çekildi onda da aşırı gaz var dedi gaz damlasi ve kimyon vs rağmen bitseydi şu gazlar bu ara çok huzursuz atak dönemidir bilmiyorum bayaa yoruldum.
Cok şükür bugün 37 37.2 nin üstüne çıkmadı gece 37.8 i görünce verdim nöbet tuttum çok şükür düştü canımYeni gördüm şimdi nasıl verseydin ateş düşürücü gece çıkmasın diye
Maşallah canım@ozn_srk nasıl gitti sağma canım.
Benim bugün rekor vurdu.
Benim oglusunda salyası çok akıyor bazen tükürür gibi yapıyor sağlık ocağında ki hemşire bu zamanlar salya çok akar dedi salı günü doktorumuz da kontrolü var bende sorucamKusması vardı ama son zamanlarda çok arttı fışkırtarak da kusuyor.Doktora anlattım muayene ederken doktor söyledi.Salyasi da akıyor diş te yapar reflü de yaparmış.
Çocuğunu salyasina gurbannn diye seven bı ben miyimBenim oglusunda salyası çok akıyor bazen tükürür gibi yapıyor sağlık ocağında ki hemşire bu zamanlar salya çok akar dedi salı günü doktorumuz da kontrolü var bende sorucam
Reflü bizde de var yaSelam kızlar bugün doktor kontrolümuz vardı genel gelişimi güzel çok şükürama reflü var ilaç verdi bir ay kullanacaksın sonra yine kontrol ama ilaç piyasada yokmuş bulamadık.Yarin doktora söyleyeceğiz bakalım değiştirecek mi.
Sen niye sağıyordun canım kaçırdım orayı@ozn_srk nasıl gitti sağma canım.
Benim bugün rekor vurdu.
Sen niye sağıyordun canım kaçırdım orayı
Vayy oda iyiymişGeceye yedekleme. Gece eşim kalkıyor o veriyor ben yatıyorum en azından uyku bölünmüyor. Her ne kadar dayanamayıp kalksamda şimdiki gibi
cnm bçiğ atıyorum zaten balkabağının dışı cok kalın.. kesiyorum içini alıyorumBal kabağın nasıl atıyorsun canım buzluğa bide son bahar gibi çıkıyor galiba o
cnm bn kendimiz için cok şey attımBen kabak biber fasulye attım.Menemen yapacağım o esnada domates sosu ayrı hazırlayacam.minik kavonozlara şeftali püresi yapacağım.
Kış olması avantajı olduğu için çok fazlaya gerek yok tüm sebzeler olacak zaten
Kışın yaz için atmak daha mantıklı özelikle havuç
Bal kabağı çok besleyici çıkınca ondan da atacağım inş.Peynirini.yogurdunu kendim yaparım tamamdır
ellerine sağlık kolay gelsin cnmGuzel fikirler verdiniz kizlar ufaktan başlarım bende
Kusma çok yoksa diştendir.Benim.ilk oğlanın da 3 aylıkken başladı 7,5 aylıkken çıktı dişiBenim oglusunda salyası çok akıyor bazen tükürür gibi yapıyor sağlık ocağında ki hemşire bu zamanlar salya çok akar dedi salı günü doktorumuz da kontrolü var bende sorucam
Tamam canım çok sağolcnm bçiğ atıyorum zaten balkabağının dışı cok kalın.. kesiyorum içini alıyorum
kavun keser gibi düşün.. sonra doğruyorum istediğim boyutta.. atıyorum..
onun belli aydan sonra fiyatı aşırı yükseliyor.. onun için mevsiminde al at..
çorbasını yap.. haşla yoğurtla ver felan
beebkler için çok iyi
cnm bn kendimiz için cok şey attım
beebk için saymıştım
kendimiz için atmadığım şey yoktu
bu sene bebek içinde attım..
ama ilk sene olan sebzeleri vermiştim.. dondurmamıştım
ellerine sağlık kolay gelsin cnm
Çok yok fazlasını kusuyor bazenKusma çok yoksa diştendir.Benim.ilk oğlanın da 3 aylıkken başladı 7,5 aylıkken çıktı dişi
Denemedim kuzum birde onu deneyeyim kurbis senmisinOhh iyi bari canım
Kimyon çayı içmeyi denedin mi canım belki faydası olur
Benimkide öyle yaaa bezini alayım diyorum hemen uyanıyor bırakalım öylemi kalsalar kiBize bugün gün 6 buçukta aydı Günaydın
Kakisko yapmıştı kalmasın öyle dedim değiştirdim veeee uyandı
Şebeklik yapıyor