Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canim reflüyü sen mi anladın nasıl belirtiler var
Bizimde bu hafta çok huzursuzluğumuz var sanırım atak haftasındayız

Canim reflüyü sen mi anladın nasıl belirtiler var
Bizimde bu hafta çok huzursuzluğumuz var sanırım atak haftasındayız
Kusması vardı ama son zamanlarda çok arttı fışkırtarak da kusuyor.Doktora anlattım muayene ederken doktor söyledi.Salyasi da akıyor diş te yapar reflü de yaparmış.

Maşallah gelişimi iyiymiş kuzunun reflüde inşallah çabucak geçer ilacı şifa olur paşamın

Kusması vardı ama son zamanlarda çok arttı fışkırtarak da kusuyor.Doktora anlattım muayene ederken doktor söyledi.Salyasi da akıyor diş te yapar reflü de yaparmış.
Benim oglusunda salyası çok akıyor bazen tükürür gibi yapıyor sağlık ocağında ki hemşire bu zamanlar salya çok akar dedi salı günü doktorumuz da kontrolü var bende sorucam

Reflü bizde de var ya arada minik öksürükleri ağzına gelen acı su tükürük yapması sürekli kusması hepsi ondan
İnşallah bir an önce biter şu gaz dertlerimiz
@ozn_srk nasıl gitti sağma canım.
Benim bugün rekor vurdu.
Bundan sonra hep sağma makinesine çorap geçireceğim
Sen niye sağıyordun canım kaçırdım orayı

Geceye yedekleme. Gece eşim kalkıyor o veriyor ben yatıyorum en azından uyku bölünmüyor. Her ne kadar dayanamayıp kalksamda şimdiki gibi
Vayy oda iyiymiş ben bundan sonra istesem de sağamam galiba hemen yara yapmıştı bi denedim. İnşallah sağmak zorunda kalmam

Bal kabağın nasıl atıyorsun canım buzluğa bide son bahar gibi çıkıyor galiba o
cnm bçiğ atıyorum zaten balkabağının dışı cok kalın.. kesiyorum içini alıyorum
kavun keser gibi düşün.. sonra doğruyorum istediğim boyutta.. atıyorum..
onun belli aydan sonra fiyatı aşırı yükseliyor.. onun için mevsiminde al at..
çorbasını yap.. haşla yoğurtla ver felan
beebkler için çok iyi

cnm bn kendimiz için cok şey attım
beebk için saymıştım
kendimiz için atmadığım şey yoktu
bu sene bebek içinde attım..
ama ilk sene olan sebzeleri vermiştim.. dondurmamıştım

Guzel fikirler verdiniz kizlar ufaktan başlarım bende
ellerine sağlık kolay gelsin cnm

Benim oglusunda salyası çok akıyor bazen tükürür gibi yapıyor sağlık ocağında ki hemşire bu zamanlar salya çok akar dedi salı günü doktorumuz da kontrolü var bende sorucam
Kusma çok yoksa diştendir.Benim.ilk oğlanın da 3 aylıkken başladı 7,5 aylıkken çıktı dişi

Tamam canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…