Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kiz koyuyorum mutfağa gidiyorum peşimde 5 dk oldu hemen başlıyo çığlığı benim koşmam yanına gelmem bir oluyo ayağimı burktuğumu bilirim :KK70:

Listene benide all 🥲
Tabi ki canım hoş geldin ekliyorum 🥰
Hahah zaten ömrümüz odadan odaya koşmak ile geçiyor 😅😅
Bende yicem bu paşayı anası ile oynuyor 🤣🤣 uyuttum sanıp yerine koyuyorum hop kalkıyor birde kakişko yapıyor 😂😂 ayağımda salladım biraz uyudu ayağımdan koltuğa bıraktım tam mutfağı topladım süpürdüm siliyordum ceee yaptı bana şimdi yine memede 😁😁
4.ayı doldursun şu aşılarımız geçsin yavaştan bende başlıcam bakalım başarabilecekmiyim
Aldım canım benimkininde keyfi olursa oynuyor o ara kahvaltımı yapıyorum bazen çamaşır falan asıyorum 10 15dkya ne sığdırırsam 😊😊 keşke diyorum otomatik ana kucağını da alsaydım sallanmayi seviyor kesin uyurdu ondada ama artık geçti oturmaya başlasın salıncak alırım
Bence de sallanan bir şeyler mantıklı 😅 ya da bir nine Bulcaz başına koycaz sürekli sallayacak 😅
Süpürgeyi kapattın mı hemen başlıyorlar zaten 😅 YouTube den süpürge sesi açmak lazım o sırada 😅
Rüya öğünü neymiş benimki emmeden olmazki daha küçük 🤔🤔 ben aslında yavaştan bunları yapıyormuşumda haberim yokmuş 🤣🤣🤣
Aa kız ben okumadım onu o neymiş 😅

Tabi ki canım hoş geldin ekliyorum 🥰
Hahah zaten ömrümüz odadan odaya koşmak ile geçiyor 😅😅

Bence de sallanan bir şeyler mantıklı 😅 ya da bir nine Bulcaz başına koycaz sürekli sallayacak 😅
Süpürgeyi kapattın mı hemen başlıyorlar zaten 😅 YouTube den süpürge sesi açmak lazım o sırada 😅

Aa kız ben okumadım onu o neymiş 😅
Aynen ha😂

Nasılsınız kızlar aşırı yoğun geçiyor doktor kontrollerimiz gaz sancılarımız kucaktan inmiyor temas istiyor pek bişey yapamıyorum yazamıyorum burayaa🌹♥️ hoşgeldin paniksumm🥰
Hoş buldum canım benim 🥰 🥰 ben o profildeki ayakları yerim yerim🥰
Evet canım gaz sancıları kötü oluyor emzik niyetine kullanıyor bizi. Masajları düzenli yapmaya devam et sen. İnşallah bir iki aya hafifler 🥰🥰😍 annesinin kuzusu teyzoşlarının balı o 🥰

X