Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

3. Aydan gün almaya başlayınca eskiye göre Bi tık iyileşme var gibi canım gaz damlasını vermeden Bi deneyim dedim olmadı hala damlaya devam ediyoruz. Galiba 3 bitince rahatlarız. İnşallah daha da uzamaz
İnşallah benimkide rahatlar biraz bu ay 2 ayı dolduruyor 3. Aya dopru gidiyor inşallah biraz düzelir benimkide

Hımm hiç denemedim onları salatasını çok seviyorum meze gibi yoğurtlu oluyo ya. Ben şu alacaklae listesini Bi düzenleyim
Bende salatasını çok seviyorum semizotunun her türlüsünü yerim sebze canavarıyım ben
Duzenle zamanı geçmeden koyabileceklerini koy koyamazsanda kışın olan sebzeleri verirsin o zamanda çeşit çok

İnşallah benimkide rahatlar biraz bu ay 2 ayı dolduruyor 3. Aya dopru gidiyor inşallah biraz düzelir benimkide
İnşallah inşallah canım ben çok bunalmoştım su içmeye bile gidemiyordum. Direkt ağlama krizine giriyordu şimdi çok şükür önce ağlıyor belirli bir süre sonra krize giriyor

Bende salatasını çok seviyorum semizotunun her türlüsünü yerim sebze canavarıyım ben
Duzenle zamanı geçmeden koyabileceklerini koy koyamazsanda kışın olan sebzeleri verirsin o zamanda çeşit çok
Aynen canım brokoli ıspanak falan da olur galiba hangi ay ne verilir listesi vardı tam bakmadım ama
Ben fırsat buldukça yazıyorum canım emzirirken illa bakıyorum başka türlü giremiyorum
Bende sadece emzirirken bide beşik sallarken girebiliyorm zaten tek elle yaza yaza parmaklarım sündü

Aynen canım brokoli ıspanak falan da olur galiba hangi ay ne verilir listesi vardı tam bakmadım ama

Bende sadece emzirirken bide beşik sallarken girebiliyorm zaten tek elle yaza yaza parmaklarım sündü
Ben işte bazen tek elle yazamiorum ondan konuları hepsini biliorum okuorum ama cevap veremiyorumyada cevap vermeyi unutuorum araya ağlama krizi girince

Anladım canım evet bende gittim bı hafta sonra dikişe baktı sadece şimdide öle mi olcak dedim
Maalesef aylar sonra o çatal hiçte cazip gelmiyor ama hahah el mahkum
Ben işte bazen tek elle yazamiorum ondan konuları hepsini biliorum okuorum ama cevap veremiyorumyada cevap vermeyi unutuorum araya ağlama krizi girince
Olsun kuzum boşver mesajları bebiş krize girmesin yeter ki ah o krizler benim aklımı alıyor.
Bugün bulaşık yıkarken uyanmış ağlama sesine geldim önce olsa krize girmişti. Bugün açtı gözünü bana baktı sesimi duyunca sakinledi tekrar uyudu yavrularımız büyüyor çok duyguluuuu
Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin

Amin Benim ki krize girince ne yapsam boş asla susma.Uyaninca keyifliyse biraz oynar etrafı izler sonra ağlama başlar ben gidince susar bir saniye sonra on katına çıkar ağlaması niye almıyorsun diye Sabretmiyor ki alayım anında olsun diyor.Emzirirken de öyle memeyi çıkarana kadar patlıyor bu sefer de sinirden tutmuyor

Hahah ya bide alacağını anladığı an susmaya başlıyor bazen off ileride kollarını uzatacaklae dimi ay bugün çok duygusalım
Ya yerim onun sinirini ben bizimde tırnaklar uzadı kesemedim Bi türlü memeyi çıkarana kadar her yerimi çizdi

Evet yaa kollarıni uzatacaklar al diye biz hafta dolmadan kesiyor çok hızlı uzuyor kesmesek emzirirken altta kalan eliyle mahvediyor.Meme ile oynamaya da başladı ama.bazen de çok ısırıyor mahvediyor dîs gelince halimi düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…