- 2 Şubat 2018
- 1.405
- 2.313
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.861
İnşallah benimkide rahatlar biraz bu ay 2 ayı dolduruyor 3. Aya dopru gidiyor inşallah biraz düzelir benimkide3. Aydan gün almaya başlayınca eskiye göre Bi tık iyileşme var gibi canım gaz damlasını vermeden Bi deneyim dedim olmadı hala damlaya devam ediyoruz. Galiba 3 bitince rahatlarız. İnşallah daha da uzamaz
Bende salatasını çok seviyorum semizotunun her türlüsünü yerim sebze canavarıyım benHımm hiç denemedim onları salatasını çok seviyorum meze gibi yoğurtlu oluyo ya. Ben şu alacaklae listesini Bi düzenleyim
Ben fırsat buldukça yazıyorum canım emzirirken illa bakıyorum başka türlü giremiyorumHahah yok kız siz daha çekicisiniz ama yazmıyonuz
Aynı benBen fırsat buldukça yazıyorum canım emzirirken illa bakıyorum başka türlü giremiyorum
Yok canım üstten iç dikislere bakıliyor o kadarKizlar yarın 40 kontrolüm var alttan mi muayene olur bilemedim.
Hiç sevmiorum kurtulamadik su muayene denYok canım üstten iç dikislere bakıliyor o kadar
İnşallah inşallah canım ben çok bunalmoştım su içmeye bile gidemiyordum. Direkt ağlama krizine giriyorduİnşallah benimkide rahatlar biraz bu ay 2 ayı dolduruyor 3. Aya dopru gidiyor inşallah biraz düzelir benimkide
Aynen canım brokoli ıspanak falan da olur galiba hangi ay ne verilir listesi vardı tam bakmadım amaBende salatasını çok seviyorum semizotunun her türlüsünü yerim sebze canavarıyım ben
Duzenle zamanı geçmeden koyabileceklerini koy koyamazsanda kışın olan sebzeleri verirsin o zamanda çeşit çok
Bende sadece emzirirken bide beşik sallarken girebiliyormBen fırsat buldukça yazıyorum canım emzirirken illa bakıyorum başka türlü giremiyorum
Bir hafta sonra çağırınca dikişlere baktı ama kırkım çıkınca gittiğimde alttan baktı hemde smear alıyor canım. Seninki de alttan olabilirHiç sevmiorum kurtulamadik su muayene den
Anladım canım evet bende gittim bı hafta sonra dikişe baktı sadece şimdide öle mi olcak dedimBir hafta sonra çağırınca dikişlere baktı ama kırkım çıkınca gittiğimde alttan baktı hemde smear alıyor canım. Seninki de alttan olabilir
Ben işte bazen tek elle yazamiorum ondan konuları hepsini biliorum okuorum ama cevap veremiyorumAynen canım brokoli ıspanak falan da olur galiba hangi ay ne verilir listesi vardı tam bakmadım ama
Bende sadece emzirirken bide beşik sallarken girebiliyormzaten tek elle yaza yaza parmaklarım sündü
MaalesefAnladım canım evet bende gittim bı hafta sonra dikişe baktı sadece şimdide öle mi olcak dedim
Olsun kuzum boşver mesajları bebiş krize girmesin yeter ki ah o krizler benim aklımı alıyor.Ben işte bazen tek elle yazamiorum ondan konuları hepsini biliorum okuorum ama cevap veremiyorumyada cevap vermeyi unutuorum araya ağlama krizi girince
Son olacak inş.Karindan 2 dk lik işlemHiç sevmiorum kurtulamadik su muayene den
AminMaalesefaylar sonra o çatal hiçte cazip gelmiyor ama hahah el mahkum
Olsun kuzum boşver mesajları bebiş krize girmesin yeter ki ah o krizler benim aklımı alıyor.
Bugün bulaşık yıkarken uyanmış ağlama sesine geldim önce olsa krize girmişti. Bugün açtı gözünü bana baktı sesimi duyunca sakinledi tekrar uyuduyavrularımız büyüyor çok duyguluuuu
Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin
Beni 40 kontrolüne çagırmadılar 10. Gün çağırmışlardı bende bi daha gitmedim ama gidicem son durumum nedir diyeKizlar yarın 40 kontrolüm var alttan mi muayene olur bilemedim.
Hahah ya bide alacağını anladığı an susmaya başlıyor bazenAminBenim ki krize girince ne yapsam boş asla susma.Uyaninca keyifliyse biraz oynar etrafı izler sonra ağlama başlar ben gidince susar bir saniye sonra on katına çıkar ağlaması niye almıyorsun diye Sabretmiyor ki alayım anında olsun diyor.Emzirirken de öyle memeyi çıkarana kadar patlıyor bu sefer de sinirden tutmuyor
Bende öyle valla canım meme varken emzik tutmaması normalAynı benyine emzirerek yazıyorum bugün tam emzik oldum hali kalmadı memelerin
Git kuzum ihmal etmeyelim kendimizi de.ama muayene leri sevmiorumBeni 40 kontrolüne çagırmadılar 10. Gün çağırmışlardı bende bi daha gitmedim ama gidicem son durumum nedir diye
Evet yaa kollarıni uzatacaklar al diyeHahah ya bide alacağını anladığı an susmaya başlıyor bazenoff ileride kollarını uzatacaklae dimi ay bugün çok duygusalım
Ya yerim onun sinirini benbizimde tırnaklar uzadı kesemedim Bi türlü memeyi çıkarana kadar her yerimi çizdi