Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benimkiler de 90 ml yiyorlar canim. Bugün tam 53 günlük olduk. 2 saatte bir yiyorlar yalnız 3 saati asla beklemiyorlar gece gündüz. Bu yüzden çok yorucu oluyor. Ne yapsam 3 saate dönduremedim. Neredeyse hic uyumuyorum
Valla canım biz döndürdük 3 saate. Oyalamak lazım işte sen tek olunca o imkansız. O yüzden gece de 3 saatte kalkıyorlar. Tabi ayrı ayrı da kalkabiliyorlar. Sonuç olarak uykusuzluk çok fenaa
Anne sütü emiyor uydular?

Canim çok teşekkür ederim
Masallah benimki çok usluydu çok şükür sorun yaşamadım
Darısı başınıza
Bu arada hosgeldin ❤

Emiyorlar canim ama ne yalan soyliyim çoğu zaman emzirmeye firsat bulamıyorum sagdigim zaman daha fazla. Gunde 3 er defa anca emzirebiiyorum. Yetemiyorum çocuklara. Memlekete gideceğim bir kaç haftaya.

Maşallah 100. Gününüz kutlu olsun
He ya nasıl hızlı uzuyor tırnakları bide ben korkuyorum minicikken kesemiyorum
Geçen durumlarda görmüştüm ısırırsa yüzüne üfleyin diyor o zaman bırakıyorlarmış

Canim çok teşekkür ederim
Masallah benimki çok usluydu çok şükür sorun yaşamadım
Darısı başınıza
Bu arada hosgeldin ❤
Hoş buldum balım.
Ayy maşallah paşama ya benimki düşündürüyor beni o gün anason çayı falan yapayım bari inşallah sorunsuz geçer bizimki de

Hoş buldum balım.
Ayy maşallah paşama ya benimki düşündürüyor beni o gün anason çayı falan yapayım bari inşallah sorunsuz geçer bizimki de
İnşallah canım düşünüp stres yapma günün akışına bırak belli mi bu arada gününüz ne zaman düşünüyorsun

İnşallah canım düşünüp stres yapma günün akışına bırak belli mi bu arada gününüz ne zaman düşünüyorsun
Yok canım tam belli değil ama bir iki hafta içinde yaparız galiba. Çok pahalı Yaf accuk ucundan alacaklar 2750 falan diyorlar. Devlete bakcaz bizde

Teşekkür ederim
Deneyim yaptığında
Ben de kesemem çok derin kesiyorum kendimi kini bile aliskanlik.Babasi hallediyor o görevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…