- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.881
Valla canım biz döndürdük 3 saate. Oyalamak lazım işte sen tek olunca o imkansız. O yüzden gece de 3 saatte kalkıyorlar. Tabi ayrı ayrı da kalkabiliyorlar. Sonuç olarak uykusuzluk çok fenaaBenimkiler de 90 ml yiyorlar canim. Bugün tam 53 günlük olduk. 2 saatte bir yiyorlar yalnız 3 saati asla beklemiyorlar gece gündüz. Bu yüzden çok yorucu oluyor. Ne yapsam 3 saate dönduremedim. Neredeyse hic uyumuyorum
Benim uzun sürmüştü iylesmesi sağolsun tekrar yarık yarık kremleri tekrar başladım çok sert emiyor ısırma da olunca iylesmeyecek iki gün iyi bir hafta yara bu şekilde gidecehe benziyorBende öyle valla canım meme varken emzik tutmaması normaluçları acıyor artık
Evt cnm.. Yıkadım.. Süzgece koydm kendi kendine kuruyana kdar.. Sonra buzdolabı poşeti hop gümMeyvelere hiçbir işlem uygulamadan direkmi dondurdun canım
Canim çok teşekkür ederimSsevincli balım geçmiş olsun hayırlı olsun sünnet olmuş paşam bende düşünüyorum canım da bebeği nasıl oyalıyorlar yani lokal olunca ağlarsa ne yapıyorlar rbizim oğlanın eşref saati yok ki hep eşşek saati
Emiyorlar canim ama ne yalan soyliyim çoğu zaman emzirmeye firsat bulamıyorum sagdigim zaman daha fazla. Gunde 3 er defa anca emzirebiiyorum. Yetemiyorum çocuklara. Memlekete gideceğim bir kaç haftaya.Valla canım biz döndürdük 3 saate. Oyalamak lazım işte sen tek olunca o imkansız. O yüzden gece de 3 saatte kalkıyorlar. Tabi ayrı ayrı da kalkabiliyorlar. Sonuç olarak uykusuzluk çok fenaa
Anne sütü emiyor uydular?
Aynen bizde de nöbet devam altını aldım uyansın die iki dk kapatmaya tahammül edemedi nasi aglioNöbet 3 5
Maşallah 100. Gününüz kutlu olsunEvet yaa kollarıni uzatacaklar al diyebiz hafta dolmadan kesiyor çok hızlı uzuyor kesmesek emzirirken altta kalan eliyle mahvediyor.Meme ile oynamaya da başladı ama.bazen de çok ısırıyor mahvediyor dîs gelince halimi düşünemiyorum
Hoş buldum balım.Canim çok teşekkür ederim
Masallah benimki çok usluydu çok şükür sorun yaşamadım
Darısı başınıza
Bu arada hosgeldin ❤
Yerim yaAynen bizde de nöbet devam altını aldım uyansın die iki dk kapatmaya tahammül edemedi nasi aglio
Bazen kuzum uyaanmio ama uyanınca da yikio ortalığıYerim yauyanmıyor mı hala kuzum
Hahah Yaf sanki aylardır aç kalıyorlarBazen kuzum uyaanmio ama uyanınca da yikio ortalığı
İnşallah canım düşünüp stres yapma günün akışına bırak belli mi bu arada gününüz ne zaman düşünüyorsunHoş buldum balım.
Ayy maşallah paşama ya benimki düşündürüyor benio gün anason çayı falan yapayım bari inşallah sorunsuz geçer bizimki de
Yok canım tam belli değil ama bir iki hafta içinde yaparız galiba. Çok pahalı Yafİnşallah canım düşünüp stres yapma günün akışına bırak belli mi bu arada gününüz ne zaman düşünüyorsun
Yok canım tam belli değil ama bir iki hafta içinde yaparız galiba. Çok pahalı Yafaccuk ucundan alacaklar 2750 falan diyorlar. Devlete bakcaz bizde
Devlette bir sıkıntı yoksa belli bir yaşın altında yapmıyorlar diye biliyorumYok canım tam belli değil ama bir iki hafta içinde yaparız galiba. Çok pahalı Yafaccuk ucundan alacaklar 2750 falan diyorlar. Devlete bakcaz bizde
Teşekkür ederimMaşallah 100. Gününüz kutlu olsun
He ya nasıl hızlı uzuyor tırnakları bide ben korkuyorum minicikken kesemiyorum
Geçen durumlarda görmüştüm ısırırsa yüzüne üfleyin diyor o zaman bırakıyorlarmış