Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kuzum benim ya kıyamam ona diş zamanı da zorlu bir süreç bizi bekliyor desene canım 8. Dişiniz hayırlı olsun
Bizimkide 3 gecedir beni uyutmuyor uykuda ama kıpırdanması bitmiyor bende her seferinde kalkıp bakıyorum buda mı atakla ilgili anlamıyorum gündüz bisey yok gece başlıyor

38 de doğdu o zamn daha yaşamadık mio zamn bizimki atak deildi de neydi bide gaz damlası bizi fena yaptı oda bırakınca cicuk kendine geldi
Yok canım galiba tam gelmemiş o zaman sizin. Hani hamileyken tahmini doğum tarihi diyordu ya uygulamada ya da Dr ikisi de aynı günü söylüyordu zaten. Onu yazıyoruz hesaplamaya. Dur bak atayım siteyi. Ben çocukta Bi farklılık görünce ona baktım ve cidden atak haftasında çıktı
Hangi damla canım bizi de zinco yakmıştı

Ah canım senin ne kadar sürdü zaten bu haftalr hep atak haftaları sancılı oluyorlar 7. Haftadan sonra biraz rahatlıyırlarmış ama tabi bitmiyor
3. Aydan gün almaya başlayınca eskiye göre Bi tık iyileşme var gibi canım gaz damlasını vermeden Bi deneyim dedim olmadı hala damlaya devam ediyoruz. Galiba 3 bitince rahatlarız. İnşallah daha da uzamaz

Noldu gıı
Oyu yavrum benim kıyamam ya ne kadar zorlanmış demek ki ah bu bebişler ne çok çekiyor ya
Bej dün duşta yarım saat kucağımda masaj yaptım emzirdim tam anneme verdim havluya sardı. Bir ses geldi derinden, yüzde bı suçluluk ifadesi
Haydi bı daha banyoya Bence suya girmek için yaptı
Hahah Bi defter tutup bunları yazmak lazım ya çok tatlısınız
Atak haftasını hesapladın mı canım dur bakim atim siteyi

Bnde işte çocukta farklılık görünce atak haftası çıktı karşıma kuzum ama önden gidiodu ona mı denk geldi bilemedim yada dediğin gibi o gaz damlası bio olan gece sürekli uyandı ağladı yatmadi huzursuz du kucak istio sürekli bide kaka yapamadı onu bıraktık kendine geldi azcik şimdi hiç kullanmıyoruz gaz damlası kuzum

En iyisini yapmışsın canım kendin kimyon çayı iç bebişe de geçer. Ben bazen ona da bir çay kaşığı veriyorum ama şekersiz yap. Bebişlere 1 yaştan önce şeker önermiyorlar

Kızlar yafff herkes neler atmış bebesi için dondurucuya bende anca depresyona düşiyim yani pofd bezelyeyi kaçırdık
Ben bezelye semizotu enginar bamya koydum fasulyede düşünüyorum ama bizim bebeler şanslı kışın daha çok sebze var karnabahar brokoli ıspanak pırasa Brüksel lahanası falan bunlardan da yer daha ne konulurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…