- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.821
Dene bakalım canım dediğim gibi bizimki yıl diye susuyor ne oluyorsa böyle yapınca içinde çocuğunSağol canım deneyecem bunuda
Kuzum benim ya kıyamam ona diş zamanı da zorlu bir süreç bizi bekliyor desene canımgünaydın kızlar
bir önceki gece kabus gibiydi.. kızım 13 aylık ve ilk defa bu kadar berbat ötesi bir gece yaşadık.... resmen çığlıklar dinmedi gece boyuca.. gazı yok altı temiz herşey tamam
diş spreyide sıktım ama banamasın demior
en son 3 saat kadar çığlıklı ağlamaktan sonra üstüme cıkarak uyudu ve tüm gece öyle kaldı..
derken dün sabah işe ölü gibi geldim... işten cıkıp eve geldiğimde ise.. o herşeye sebep olan şeyin spreye rağmen diş olduğunu anladım.. 8. dişimiz patlamıştı..
ama hala kendime gelemedim
Çok şükür biz iyiyiz canım siz nasılsınızHoş buldum balım nasılsınız
Yok canım galiba tam gelmemiş o zaman sizin. Hani hamileyken tahmini doğum tarihi diyordu ya uygulamada ya da Dr ikisi de aynı günü söylüyordu zaten. Onu yazıyoruz hesaplamaya. Dur bak atayım siteyi. Ben çocukta Bi farklılık görünce ona baktım ve cidden atak haftasında çıktı38 de doğdu o zamn daha yaşamadık mio zamn bizimki atak deildi de neydi bide gaz damlası bizi fena yaptı oda bırakınca cicuk kendine geldi
3. Aydan gün almaya başlayınca eskiye göre Bi tık iyileşme var gibi canım gaz damlasını vermeden Bi deneyim dedim olmadı hala damlaya devam ediyoruz. Galiba 3 bitince rahatlarız. İnşallah daha da uzamazAh canım senin ne kadar sürdü zaten bu haftalr hep atak haftaları sancılı oluyorlar 7. Haftadan sonra biraz rahatlıyırlarmış ama tabi bitmiyor
Noldu gıı
Oyu yavrum benim kıyamam ya ne kadar zorlanmış demek ki ah bu bebişler ne çok çekiyor yagünaydın kızlar
bir önceki gece kabus gibiydi.. kızım 13 aylık ve ilk defa bu kadar berbat ötesi bir gece yaşadık.... resmen çığlıklar dinmedi gece boyuca.. gazı yok altı temiz herşey tamam
diş spreyide sıktım ama banamasın demior
en son 3 saat kadar çığlıklı ağlamaktan sonra üstüme cıkarak uyudu ve tüm gece öyle kaldı..
derken dün sabah işe ölü gibi geldim... işten cıkıp eve geldiğimde ise.. o herşeye sebep olan şeyin spreye rağmen diş olduğunu anladım.. 8. dişimiz patlamıştı..
ama hala kendime gelemedim
Hahah Bi defter tutup bunları yazmak lazım yaBej dün duşta yarım saat kucağımda masaj yaptım emzirdim tam anneme verdim havluya sardı. Bir ses geldi derinden, yüzde bı suçluluk ifadesi
Haydi bı daha banyoyaBence suya girmek için yaptı
Atak haftasını hesapladın mı canım dur bakim atim siteyiÇok şükür biz iyiyiz canım siz nasılsınız
3 gündür gece uykularımız dışında bir sıkıntımız yok maşallah tabi gündüz uykuları artık daha az ama gece uyku düzensizliği daha zor
nie gittinNoldu gıı
Oyu yavrum benim kıyamam ya ne kadar zorlanmış demek ki ah bu bebişler ne çok çekiyor ya
Hahah Bi defter tutup bunları yazmak lazım yaçok tatlısınız
Atak haftasını hesapladın mı canım dur bakim atim siteyi
Depresyona düşmüştümnie gittin
farkettmDepresyona düşmüştümkafayı yemeden Bi inzivaya çekileyim dedim
Abboo çiğ çiğ hemdefarkettm
dedim bu herifinide yemiştir
Bnde işte çocukta farklılık görünce atak haftası çıktı karşıma kuzum ama önden gidiodu ona mı denk geldi bilemedim yada dediğin gibi o gaz damlası bio olan gece sürekli uyandı ağladı yatmadi huzursuz du kucak istio sürekli bide kaka yapamadı onu bıraktık kendine geldi azcik şimdi hiç kullanmıyoruz gaz damlası kuzumYok canım galiba tam gelmemiş o zaman sizin. Hani hamileyken tahmini doğum tarihi diyordu ya uygulamada ya da Dr ikisi de aynı günü söylüyordu zaten. Onu yazıyoruz hesaplamaya. Dur bak atayım siteyi. Ben çocukta Bi farklılık görünce ona baktım ve cidden atak haftasında çıktı
Hangi damla canım bizi de zinco yakmıştı
Sorma bende hiç bişe atamadım cocumaKızlar yafff herkes neler atmış bebesi için dondurucuya bende anca depresyona düşiyim yani pofd bezelyeyi kaçırdık
En iyisini yapmışsın canım kendin kimyon çayı iç bebişe de geçer. Ben bazen ona da bir çay kaşığı veriyorum ama şekersiz yap. Bebişlere 1 yaştan önce şeker önermiyorlarBnde işte çocukta farklılık görünce atak haftası çıktı karşıma kuzum ama önden gidiodu ona mı denk geldi bilemedim yada dediğin gibi o gaz damlası bio olan gece sürekli uyandı ağladı yatmadi huzursuz du kucak istio sürekli bide kaka yapamadı onu bıraktık kendine geldi azcik şimdi hiç kullanmıyoruz gaz damlası kuzum
Aynen ya bende neler yapardım ama neyse yakaladığımız yerden devam ederiz bizde şeftali püresi falan yazmışlar diğer topikte mantıklıSorma bende hiç bişe atamadım cocumahersene pek hamarattim
ben saymıyım o zamanKızlar yafff herkes neler atmış bebesi için dondurucuya bende anca depresyona düşiyim yani pofd bezelyeyi kaçırdık
Bizimki her hafta atak haftasındaBebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Bebeklerde büyüme atağı nedir? Bebek atak takvimi ve bebek atak haftası hesaplama aracı ile bebeğinizin büyüme ataklarını hesaplayabilirsiniz.hesapliyor.com
Kızlar bu site
Bak nefesim sıçramalar da olur diyor ondan yapıyor demek kiNefes0858
Tureed
Ben bezelye semizotu enginar bamya koydum fasulyede düşünüyorum ama bizim bebeler şanslı kışın daha çok sebze var karnabahar brokoli ıspanak pırasa Brüksel lahanası falan bunlardan da yer daha ne konulurkiKızlar yafff herkes neler atmış bebesi için dondurucuya bende anca depresyona düşiyim yani pofd bezelyeyi kaçırdık