- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.841
Bakıyorum da kurabiye geldi grup yine aktiflesti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler yaptın sen baloncuk bizede fikir olurben saymıyım o zaman
Aa evet aslında şeftali püresi mantıklı hangi topikAynen ya bende neler yapardım ama neyse yakaladığımız yerden devam ederiz bizde şeftali püresi falan yazmışlar diğer topikte mantıklı
Bak hele adam bizi de dürterben saymıyım o zaman
Hahah bunlar çok fena olacak artık rüyalarıma giriyor erkenden yürümeye falan başlıyorBizimki her hafta atak haftasında
Semizotu kışın da olmaz mı ya gerçi bahçeden olunca daha lezzetli oluyor ama onu ne yapıyorsunuz ben hiç koymadımBen bezelye semizotu enginar bamya koydum fasulyede düşünüyorum ama bizim bebeler şanslı kışın daha çok sebze var karnabahar brokoli ıspanak pırasa Brüksel lahanası falan bunlardan da yer daha ne konulurki
He ya hiç yazışmıyordunız arada bakıyordumBakıyorum da kurabiye geldi grup yine aktiflesti
Püresini buz kalıplarına koymuş o bana kabak tarifi veren arkadaş. Mantıklı valla haftaya aldırıp yapayım bendeBaktım şimdi diğer topige kabak mantıklı onuda koyayım kapya biberimde var ama yine takviye yaparım zaten bal kabagida oluyor yeter bunlar bence kış sebzelerini yesin yazında taze taze yer ama şeftaliyide koyayım nasıl yapmak lazım acaba yogurtlarının içine iyi olur
cnm benm kızım 1 yaşını geçtiği için artık herşey yiyorNeler yaptın sen baloncuk bizede fikir olur
Bizim de atak haftasina 3 gün kalmış bakmasaydim daha iyidi Bugün hiç uyumadı nerdeyse 5 dk bir uyaniyir uyumak istiyor yatırıyorum tekrar kalkıyorBebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Bebeklerde büyüme atağı nedir? Bebek atak takvimi ve bebek atak haftası hesaplama aracı ile bebeğinizin büyüme ataklarını hesaplayabilirsiniz.hesapliyor.com
Kızlar bu site
Bak nefesim sıçramalar da olur diyor ondan yapıyor demek ki Nefes0858
@Tureed
Ben bugün sadece kabak attım biraz daha hiç bir şey yapmadım.Menemen konserve yapacağım biraz haftaya oğlan izin verirseKızlar yafff herkes neler atmış bebesi için dondurucuya bende anca depresyona düşiyim yani pofd bezelyeyi kaçırdık
Milleti çekiyor demek ki çekici hatunBakıyorum da kurabiye geldi grup yine aktiflesti
Milleti çekiyor demek ki çekici hatun
Off geçen onu bende yaşadım sadece kucakta uyutabildik. Tam pik noktası galibaBizim de atak haftasina 3 gün kalmış bakmasaydim daha iyidi Bugün hiç uyumadı nerdeyse 5 dk bir uyaniyir uyumak istiyor yatırıyorum tekrar kalkıyor
Ben hiç kabak atmamıştım bu sene deneyeceğim bakalım. Menemen yemeklere iyi gidiyor ya onu yapmam ama domates sosu yapabilirsem yapmayı düşünüyorum bayılıyoruz ona. Kapya biberli olanBen bugün sadece kabak attım biraz daha hiç bir şey yapmadım.Menemen konserve yapacağım biraz haftaya oğlan izin verirse
Benimki maşallah bi kaç gündür yarım dönemlere de başladı ben oglusdan korkuyorum 7 aylikda falan yürür diyeBak hele adam bizi de dürter
Hahah bunlar çok fena olacak artık rüyalarıma giriyor erkenden yürümeye falan başlıyor
Şu köşe koruyucular indirime girerse birbirimizi dürtelim
Semizotu kışın da olmaz mı ya gerçi bahçeden olunca daha lezzetli oluyor ama onu ne yapıyorsunuz ben hiç koymadım
He ya hiç yazışmıyordunız arada bakıyordum
Püresini buz kalıplarına koymuş o bana kabak tarifi veren arkadaş. Mantıklı valla haftaya aldırıp yapayım bende
Meyvelere hiçbir işlem uygulamadan direkmi dondurdun canımcnm benm kızım 1 yaşını geçtiği için artık herşey yiyor
zaten kendimize yaptıklarımızı onada yapmış oluyorum
bezelye, taze fasülye, barbunya vs vs ama
ayrı yeten ona çilek vişne kayısı şeftali , bal kabağı, avokado dondurdum
et suyu şişeleri hazırladım minik minik şişerlerde.. yemeklerine çorbalarına koymak için
Biz iticiyiz demekkiMilleti çekiyor demek ki çekici hatun
Tabi gözüm arkada kalmasınBenimki maşallah bi kaç gündür yarım dönemlere de başladı ben oglusdan korkuyorum 7 aylikda falan yürür diye
Kışında oluyor ama bu zamanlar daha iyi zamanları canım ben hem yıkayıp doğrayıp çiğden koydum hemde içine biraz bulgur koyup azıcık haşladım
Bak bak bak arada bakıyormuş seni röntgenci
Aynen mantıklı bende yapayım oglus yer yoğurtla
Ben sevmem bebem sever inşallahTarhana da yapmak lazım benim kv sağolsun yapıyor kışın sıcak sıcak içerler
Ben normalde çıkarıp kavurmasını yapıyorum bol soğanlı ama şimdi oglus için de koydum yemeğini yapıcam canım.Tabi gözüm arkada kalmasın
Çıkarınca yemeğini. Mi yapıyorsun semizotu nun
Ben sevmem bebem sever inşallah
Hımm hiç denemedim onları salatasını çok seviyorum meze gibi yoğurtlu oluyo ya. Ben şu alacaklae listesini Bi düzenleyimBen normalde çıkarıp kavurmasını yapıyorum bol soğanlı ama şimdi oglus için de koydum yemeğini yapıcam canım.
Bende sevmezdim ama kv çok güzel yapıyor seviyorum onun sayesinde
Hahah yok kız siz daha çekicisiniz ama yazmıyonuzBiz iticiyiz demekki