Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Baktım şimdi diğer topige kabak mantıklı onuda koyayım kapya biberimde var ama yine takviye yaparım zaten bal kabagida oluyor yeter bunlar bence kış sebzelerini yesin yazında taze taze yer ama şeftaliyide koyayım nasıl yapmak lazım acaba yogurtlarının içine iyi olur

ben saymıyım o zaman :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Bak hele adam bizi de dürter 😅😅
Bizimki her hafta atak haftasında 🤣🤣🤣
Hahah bunlar çok fena olacak artık rüyalarıma giriyor erkenden yürümeye falan başlıyor 😅😅
Şu köşe koruyucular indirime girerse birbirimizi dürtelim
Ben bezelye semizotu enginar bamya koydum fasulyede düşünüyorum ama bizim bebeler şanslı kışın daha çok sebze var karnabahar brokoli ıspanak pırasa Brüksel lahanası falan bunlardan da yer daha ne konulurki 🤔🤔
Semizotu kışın da olmaz mı ya gerçi bahçeden olunca daha lezzetli oluyor ama onu ne yapıyorsunuz ben hiç koymadım
Bakıyorum da kurabiye geldi grup yine aktiflesti🤣🤣🤣
He ya hiç yazışmıyordunız😅😅 arada bakıyordum 😅
Baktım şimdi diğer topige kabak mantıklı onuda koyayım kapya biberimde var ama yine takviye yaparım zaten bal kabagida oluyor yeter bunlar bence kış sebzelerini yesin yazında taze taze yer ama şeftaliyide koyayım nasıl yapmak lazım acaba yogurtlarının içine iyi olur
Püresini buz kalıplarına koymuş o bana kabak tarifi veren arkadaş. Mantıklı valla haftaya aldırıp yapayım bende

Neler yaptın sen baloncuk bizede fikir olur
cnm benm kızım 1 yaşını geçtiği için artık herşey yiyor
zaten kendimize yaptıklarımızı onada yapmış oluyorum
bezelye, taze fasülye, barbunya vs vs ama
ayrı yeten ona çilek vişne kayısı şeftali , bal kabağı, avokado dondurdum
et suyu şişeleri hazırladım minik minik şişerlerde.. yemeklerine çorbalarına koymak için

Kızlar bu site
Bak nefesim sıçramalar da olur diyor ondan yapıyor demek ki Nefes0858 Nefes0858
@Tureed
Bizim de atak haftasina 3 gün kalmış bakmasaydim daha iyidi 😂Bugün hiç uyumadı nerdeyse 5 dk bir uyaniyir uyumak istiyor yatırıyorum tekrar kalkıyor

Milleti çekiyor demek ki çekici hatun 😂
cute-couple-love.gif

Gelmeyeni de böyle tutup getiririm 😅😅😅

Bizim de atak haftasina 3 gün kalmış bakmasaydim daha iyidi 😂Bugün hiç uyumadı nerdeyse 5 dk bir uyaniyir uyumak istiyor yatırıyorum tekrar kalkıyor
Off geçen onu bende yaşadım sadece kucakta uyutabildik. Tam pik noktası galiba 😅😅
Ben bugün sadece kabak attım biraz daha hiç bir şey yapmadım.Menemen konserve yapacağım biraz haftaya oğlan izin verirse
Ben hiç kabak atmamıştım bu sene deneyeceğim bakalım. Menemen yemeklere iyi gidiyor ya onu yapmam ama domates sosu yapabilirsem yapmayı düşünüyorum bayılıyoruz ona. Kapya biberli olan

Bak hele adam bizi de dürter 😅😅

Hahah bunlar çok fena olacak artık rüyalarıma giriyor erkenden yürümeye falan başlıyor 😅😅
Şu köşe koruyucular indirime girerse birbirimizi dürtelim

Semizotu kışın da olmaz mı ya gerçi bahçeden olunca daha lezzetli oluyor ama onu ne yapıyorsunuz ben hiç koymadım

He ya hiç yazışmıyordunız😅😅 arada bakıyordum 😅

Püresini buz kalıplarına koymuş o bana kabak tarifi veren arkadaş. Mantıklı valla haftaya aldırıp yapayım bende
Benimki maşallah bi kaç gündür yarım dönemlere de başladı ben oglusdan korkuyorum 7 aylikda falan yürür diye 🤣🤣
Kışında oluyor ama bu zamanlar daha iyi zamanları canım ben hem yıkayıp doğrayıp çiğden koydum hemde içine biraz bulgur koyup azıcık haşladım
Bak bak bak arada bakıyormuş seni röntgenci 😂😂😂
Aynen mantıklı bende yapayım oglus yer yoğurtla

cnm benm kızım 1 yaşını geçtiği için artık herşey yiyor
zaten kendimize yaptıklarımızı onada yapmış oluyorum
bezelye, taze fasülye, barbunya vs vs ama
ayrı yeten ona çilek vişne kayısı şeftali , bal kabağı, avokado dondurdum
et suyu şişeleri hazırladım minik minik şişerlerde.. yemeklerine çorbalarına koymak için
Meyvelere hiçbir işlem uygulamadan direkmi dondurdun canım

Benimki maşallah bi kaç gündür yarım dönemlere de başladı ben oglusdan korkuyorum 7 aylikda falan yürür diye 🤣🤣
Kışında oluyor ama bu zamanlar daha iyi zamanları canım ben hem yıkayıp doğrayıp çiğden koydum hemde içine biraz bulgur koyup azıcık haşladım
Bak bak bak arada bakıyormuş seni röntgenci 😂😂😂
Aynen mantıklı bende yapayım oglus yer yoğurtla
Tabi gözüm arkada kalmasın 😅😅
Çıkarınca yemeğini. Mi yapıyorsun semizotu nun

Tarhana da yapmak lazım benim kv sağolsun yapıyor kışın sıcak sıcak içerler
Ben sevmem bebem sever inşallah 😅😅

Tabi gözüm arkada kalmasın 😅😅
Çıkarınca yemeğini. Mi yapıyorsun semizotu nun

Ben sevmem bebem sever inşallah 😅😅
Ben normalde çıkarıp kavurmasını yapıyorum bol soğanlı ama şimdi oglus için de koydum yemeğini yapıcam canım.
Bende sevmezdim ama kv çok güzel yapıyor seviyorum onun sayesinde

Ben normalde çıkarıp kavurmasını yapıyorum bol soğanlı ama şimdi oglus için de koydum yemeğini yapıcam canım.
Bende sevmezdim ama kv çok güzel yapıyor seviyorum onun sayesinde
Hımm hiç denemedim onları salatasını çok seviyorum meze gibi yoğurtlu oluyo ya. Ben şu alacaklae listesini Bi düzenleyim 😅😅

X