-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.901
Günaydın canımGünaydın kızlar
Hayirlisi olsun inşallah öyle valla bizde 2bine yaptırdıkYok canım tam belli değil ama bir iki hafta içinde yaparız galiba. Çok pahalı Yafaccuk ucundan alacaklar 2750 falan diyorlar. Devlete bakcaz bizde
Eger değişmediyse Bende öyle biliyorum canimDevlette bir sıkıntı yoksa belli bir yaşın altında yapmıyorlar diye biliyorum
Çok iyi anlıyorum seni. Bende pek sağamıyorum. Sağıp versem daha iyi olacak benimde.Emiyorlar canim ama ne yalan soyliyim çoğu zaman emzirmeye firsat bulamıyorum sagdigim zaman daha fazla. Gunde 3 er defa anca emzirebiiyorum. Yetemiyorum çocuklara. Memlekete gideceğim bir kaç haftaya.
Aman paranın değeri kalmadı kiHayirlisi olsun inşallah öyle valla bizde 2bine yaptırdık
Eger değişmediyse Bende öyle biliyorum canim
Ben de babasına diyorum şunu Bi kes diye yokTeşekkür ederim
Deneyim yaptığında
Ben de kesemem çok derin kesiyorum kendimi kini bile aliskanlik.Babasi hallediyor o görevi
Ayy öyleymiş canım ya sorduk da 1 yaşın altında yapmıyorlarmışDevlette bir sıkıntı yoksa belli bir yaşın altında yapmıyorlar diye biliyorum
Kuzum zeytinyağını ısıt üzerine nane koy ama çok yakma böyle çorbaya yaptığımız gibi falan olmasın sonra ılıt göbeğine masaj yaparak sür karnını sar iyi gelir inşallah ama lütfen dikkat et sıcak olmasın prensesime şifa olsun inşallahTecrübeli annisler gaz sancılarımiz başladı bayağı bayağı yoruyor kaç gündür çocuğum çok ağlıyor ayaklarını çeke çekebaşa çıkmanın yolları varmı takdik çıkartmak için masaj yağ öneri vs
Tecrübeli annisler gaz sancılarımiz başladı bayağı bayağı yoruyor kaç gündür çocuğum çok ağlıyor ayaklarını çeke çekebaşa çıkmanın yolları varmı takdik çıkartmak için masaj yağ öneri vs
Sanki bebek de böyle uslu uslu duruyor da yapalım
Bunları yapıyorum canım ben. Yağ kullanmıyorum zıbının üzerinden falan yapıyorum eğer gaz sıkışması olmadıysa işe yarıyor
Eğer gaz damlasına başladıysan saatine dikkat et. Her gün aynı saatte ver yoksa fayda etmiyor
Hahah benimki de durduğu kadar yapıyorum ama genelde ağlıyor,Sanki bebek de böyle uslu uslu duruyor da yapalımBenim ki durmuyor yani
Hahah benimki de durduğu kadar yapıyorum ama genelde ağlıyor,aman tamam yapmıyorum diyorum. Ağladıkça daha çok hava yutuyorlarmjş sanırım biz çıkarmaya çalışalım onlar yeniden yutsun
Sağol kuzum denedim söylediklerini insallah iyi gelirKuzum zeytinyağını ısıt üzerine nane koy ama çok yakma böyle çorbaya yaptığımız gibi falan olmasın sonra ılıt göbeğine masaj yaparak sür karnını sar iyi gelir inşallah ama lütfen dikkat et sıcak olmasın prensesime şifa olsun inşallah
Sağol canım Allah razı olsun bunlarında deneyeceğim bazilarini biliyordum bilmediklerimde var
Bunları yapıyorum canım ben. Yağ kullanmıyorum zıbının üzerinden falan yapıyorum eğer gaz sıkışması olmadıysa işe yarıyor
Eğer gaz damlasına başladıysan saatine dikkat et. Her gün aynı saatte ver yoksa fayda etmiyor
Benimkide durmuyor hakli bir isyan olmuşSanki bebek de böyle uslu uslu duruyor da yapalımBenim ki durmuyor yani
Aynen o kısır döngüye girdik çıkamadık bir türlüKısır döngü zaten.Gazli oldukları için sürekli meme isterler verirsin sussun diye ama emdiği için yine gazlanirlar sonu gelmiyor.Vakti gelince bitecek biz anca az da olsa rahatlatmaya çalışıyoruz mümkün olduğunca
geçmiş olsun cnm... ben geçirmedim ama çevremde geçiren çok oldu.. hassas oluyoruz normalGünaydın kızlar
Doğumdan sonra enfeksiyon geçiren oldu mu ya
Çok fenayım ya tekrar gitcem kontrolegeçmiş olsun cnm... ben geçirmedim ama çevremde geçiren çok oldu.. hassas oluyoruz normal
Neee bir dozu mu 1000 TLgünaydın kızlar
menenjit aşımız toplam 5 tane idi... geçen 4. yaptırdık kaldı 1 tane
bexserolar 1000 küsür felan olmuş diyorlar... neyseki sonuna geldik
bu nedir ya
1000 lira mıÇok fenayım ya tekrar gitcem kontrole
Neee bir dozu mu 1000 TL