- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.581
Maşallah kuzum iyi geçmiş kontrol doktorda güzel bilgilendirmis için rahat etti artık hersey yolunda cok güzelKızlar geldik doktordan güzel kilo almış dedi kusması çok emmesi neden iki saat olmadan verme her agladinda dedi yoksa kurabiyenin dediği gibi gazı oldigu için emmek isticek emdiği için daha çok gazı olcak dedi bunda sonra 4 ay gaz skinti olan döneme girdik dedi aynı saatlerde olur o zaman yüz üstü kolunda evi gezdirceksin dedi ahh bide ben büyük hata nasi yaptım sağlık ocağı iki d vitamini yazmış ben ikisi farklı ilaç sandım solemedi ki kağıda da öyle yazmadı ikisinide verdik cocumahemen bırak dedi haliylen.bide gaz içinde benim aldigim ilaci Gio olanı hergun kullan düzenli simplex onu vermişti sağlık ocağı hayır o daha kimyasal dedi deneyelim bu nu bu ay dedi.bide kaka için bı kaç kere yeşil yaptı dedik çok normal senin yediginle alakalı .su verebilirsin emdikten sonra iki kaşık.birde artık şekeri düşmez gece uyandırma bı kere istersen ben çok zor uyandiriorum dedim üç saat hatta 4 bile olur dedi o acıkınca susmaz zaten dedi güzel kilo almış dedi dedim bana göre doymuo gibi her agladinda meme verirsen kulaklarından bile gelir ben burnundan da kusuo dedim. Baya iyi geldi doktor bulamamıştım doktor şükür iyi çıktı bı dahaki ay gelmeden kalça ve göz muayenesi ni olun dedi gittifimzide özel asi olcaz ikinci ayda
Nereye gittinnnnnKızlar bir süre buralarda olamayacağım
Bebişlerinizle miss gibi günleriniz bol pırtlarınız olsun
İnşallah kuzum şükür iyi bı çocuk doktoru bulmakta ayrı bı işmişMaşallah kuzum iyi geçmiş kontrol doktorda güzel bilgilendirmis için rahat etti artık hersey yolunda cok güzel
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım bir kere daha yazmıştın orda söylemiştim sana benim bebeğimde erken doğumdan dolayı 20 gün yoğun bakımda kaldı evet çok zor bir süreçti ama ben onun için sütüm gitmesin diye güçlü olmaya moralimi yüksek tutmaya çalıştım bol bol dinlen su iç en az 3 litre dereotu ye kuru dut üzümden komposto yap çok güzel arttırıyor helva hurma kalitesi için havuc ye ve stres yapma sen iyi olki evladın gelince ona iyi bakasın gün geçtikçe daha da artacak sütün eger dolapta saklayacak kadar varsa mutlaka stok yap çok lazım oluyor gününün saatini yaz ve her sağdığını ayrı poşetle inşallah tez vakitte kavusursunuz
İnşallah canım evet doktor bulmak şans işi sanada iyisi denk gelmiş maşallahİnşallah kuzum şükür iyi bı çocuk doktoru bulmakta ayrı bı işmişiçim rahat etti böle devam eder inşallah
Kurabiyenin ne si vardı çok merak ettimİnşallah canım evet doktor bulmak şans işi sanada iyisi denk gelmiş maşallah
Tam ben yazacaktım sen yazdın canım bende merak ettim birden gitmisKurabiyenin ne si vardı çok merak ettim
Belki öyle canı skilmistir foruma girmek istememiştir inşallah öyledir hemen de gelsin ozleriz amaTam ben yazacaktım sen yazdın canım bende merak ettim birden gitmis
Ne kadar sık sağıyorsun?. Benim bir sağma 1- 1,5 saat sürüyor bazen . 2 saat sonra tekrar sağmak istiyorum çünkü sağ alt mastit oldu bile. Daha önceki gebeliğimde de olmuştu . Acıyor yavaş yavaş sağıyorum. Sıklaştır sıkmalarını çünkü emmiyorlar küser diye korkuyorum ben de. Bebek emişi ile makine emişi bir değil çünkü.Kızlar bebeğim 4 günlük yoğun bakımda. Süt sağıyorum 1 sağmadan 30 cc geliyor en çok. Sağdıkça artmaya devam eder mi böyle kalacak diye korkuyorum bebeğim edemediği içinbestlak süt arttırıcı kullanmaya başladım başka öneriniz olur mu
2 saate bir sağıyorum mutlaka aksatmadan ilk gün çok şişti acıdı göğüslerim bebek kadar kuvvetli olmayınca makine meme boşalmadı galiba. Sıcak duş alıp masaj yapıp sağdım düzeldi şimdi çok şükür. 20 30 dk arası sürüyor tek meme duruma göre bakıyorum.Ne kadar sık sağıyorsun?. Benim bir sağma 1- 1,5 saat sürüyor bazen . 2 saat sonra tekrar sağmak istiyorum çünkü sağ alt mastit oldu bile. Daha önceki gebeliğimde de olmuştu . Acıyor yavaş yavaş sağıyorum. Sıklaştır sıkmalarını çünkü emmiyorlar küser diye korkuyorum ben de. Bebek emişi ile makine emişi bir değil çünkü.
MaşallahKızlar geldik doktordan güzel kilo almış dedi kusması çok emmesi neden iki saat olmadan verme her agladinda dedi yoksa kurabiyenin dediği gibi gazı oldigu için emmek isticek emdiği için daha çok gazı olcak dedi bunda sonra 4 ay gaz skinti olan döneme girdik dedi aynı saatlerde olur o zaman yüz üstü kolunda evi gezdirceksin dedi ahh bide ben büyük hata nasi yaptım sağlık ocağı iki d vitamini yazmış ben ikisi farklı ilaç sandım solemedi ki kağıda da öyle yazmadı ikisinide verdik cocumahemen bırak dedi haliylen.bide gaz içinde benim aldigim ilaci Gio olanı hergun kullan düzenli simplex onu vermişti sağlık ocağı hayır o daha kimyasal dedi deneyelim bu nu bu ay dedi.bide kaka için bı kaç kere yeşil yaptı dedik çok normal senin yediginle alakalı .su verebilirsin emdikten sonra iki kaşık.birde artık şekeri düşmez gece uyandırma bı kere istersen ben çok zor uyandiriorum dedim üç saat hatta 4 bile olur dedi o acıkınca susmaz zaten dedi güzel kilo almış dedi dedim bana göre doymuo gibi her agladinda meme verirsen kulaklarından bile gelir ben burnundan da kusuo dedim. Baya iyi geldi doktor bulamamıştım doktor şükür iyi çıktı bı dahaki ay gelmeden kalça ve göz muayenesi ni olun dedi gittifimzide özel asi olcaz ikinci ayda
Canım seninkide çok beslenmedendir bugün gündüz gelince daha uzun tuttum emxirmedim kusmadi.ama 6 da durmadı ağladı verdim saati gelmeden yine sonrası nda kustuMaşallahgözün aydın canım bizim ki de aşırı kusar oldu günde dört kez kıyafet degsitirecek kadar bazen fışkırtarak kusuyor saliya gideceğiz biz de randevu bulamadık direk gidip şansımı deneyeceğim bakalım bizim ki ne söyleyecek kusmasina.
Darısı başıma , sıcak su torbası koyuyorum , bana mısın , demedi daha taş gibi altı. Umarım çözülür benimki de.2 saate bir sağıyorum mutlaka aksatmadan ilk gün çok şişti acıdı göğüslerim bebek kadar kuvvetli olmayınca makine meme boşalmadı galiba. Sıcak duş alıp masaj yapıp sağdım düzeldi şimdi çok şükür. 20 30 dk arası sürüyor tek meme duruma göre bakıyorum.
UmarımDarısı başıma , sıcak su torbası koyuyorum , bana mısın , demedi daha taş gibi altı. Umarım çözülür benimki de.
İlk gebeliğimde Humana nın çayı vardı, anneler için emzirme , diye. Granül… iyi geliyordu. Denemek istersen.
Belkide canım kendini iyi hissedince gelir inşallah uzun sürmezBelki öyle canı skilmistir foruma girmek istememiştir inşallah öyledir hemen de gelsin ozleriz ama
Merhaba öncelikle gözünüz aydın sağlıkla kısa zamanda kavuşursunuz inşallahMerhaba herkese ,
Prematüre yazınca bu topik çıktı.
Doğru yerde miyim bilmiyorum.
İkinci çocuğum 32+1 de , pazartesi günü dünyaya geldi . Doğrudan küveze alındı tabii. Entübe olmadIBeş gündür süt sağmaya çalışıyorum pompa ile az gelmesine rağmen mastit oldum. Keşke 34-35 e kadar dayanabilseydi de, emebilseydi.
Oğlum ne zaman çıkar bilmiyorum kuvezden , sizler ne zaman aldınız?
Emebiliyorlar mı peki? Benim gibi erken doğum yapanlar varsa , tecrübe paylaşırsanız çok sevinirim.
Benimkide bu ara kusuyor çok değil ama kusuyor yine anlamadım fazlamı geliyorMaşallahgözün aydın canım bizim ki de aşırı kusar oldu günde dört kez kıyafet degsitirecek kadar bazen fışkırtarak kusuyor saliya gideceğiz biz de randevu bulamadık direk gidip şansımı deneyeceğim bakalım bizim ki ne söyleyecek kusmasina.